Ioan si Catalina s-au despartit


catalina si ioan npm5Se pare ca modul de a se comporta al lui Ioan a dus la sfarsitul relatiei cu Catalina, desi acestia se aflau inca la inceput de drum.

Ioan a recunoscut in direct ca nu tine la Catalina si nu isi mai doreste sa fie cu ea. Desi doamna Mioara a incercat sa-i ia apararea fiului sau, se pare ca acesta nu este inca pregatit pentru o relatie serioasa si asa cum mai multe persoane au spus, comportamentul lui va fi interpretat gresit de catre cei de acasa, dar si de catre ceilalti concurenti.

Care credeti ca este motivul pentru care Ioan si Catalina s-au despartit? Oare la cine se gandeste Ioan?

Articol realizat de Raluca Neagu

25 comentarii la “Ioan si Catalina s-au despartit”

  1. 1
    Mihaela Says:

    Eu cred ca ii cam fuge gandul la Daniela desi facea un cuplu frumos cu Catalina.Ioan inca este copil..eu nu il vad p el hotarat sa se casatoreasca..Dak nu stia ce simte nu trb sa se avante si sa formeze un cuplu cu Catalina..trebuia sa mai astepte ca nu era nici o graba.A gresit..;)

  2. 2
    Mihaela Says:

    Si app este si normal ca doamna Mioara sa ii ia apararea..:)

  3. 3
    tanya Says:

    eu cred k ioan o place ink pe mihaela si se gandeste la ea.motivul acesta a dus la sf relatiei lui ku catalina..pt k el o place pe mihaela..

  4. 4
    Motivul-Daniela Says:

    Daniela este motivul…el o place pe Daniela din cate am observat eu.

  5. 5
    Motivul-Daniela Says:

    Si cu siguranta Ioan si Daniela vor forma un cuplu cat de curand;;)

  6. 6
    Alice Says:

    Dupa parerea mea Ioan nu stie nici el la cine se gandeste si la cine nu se gandeste. Consider ca se potrivea cu Catalina si deasemenea consider ca discutia lui cu Valentina a avut un rol decisiv in decizia lui de a se desparti de Catalina. Nu cred ca Ioan s-ar potrivi cu Daniela sau cu Valentina pentru ca sunt mult prea mature pentru el. El nu se poate intelege cu o fata de varsta lui care este destul de matura dar in cazul unei fete cu 2-4 ani mai mare. Poate decat pentru concurs sau pentru a se maturiza , o aventura mai bine zis, dar altfel il vad in continuare alaturi de Catalina.

  7. 7
    Maria Says:

    Ioan nu se gandeste la nimeni.
    Baiatul este prost crescut,nu stie ce este seriozitatea,Trimiteti-l acasa ca sa nu mai jigniti fetele.
    Nu o mai votati pe Mioara mama saptamanii,pentru ca nici nu merita si ii da si prostului ocazia sa fie magar

  8. 8
    Meri Says:

    Acum la Valentina. Da ii e frica sa nu fie refuzat.

  9. 9
    xapy Says:

    Era de asteptat..Oare cine urmeaza?:)))

  10. 10
    nutyka Says:

    Cum era de asteptat s-a despartit si de Catalina iar acum se indreapta spre Daniela sau Diana .Pe mine m-a deranjat opinia mamei sale care spera sa-i fie ajutat bebelusul , sa treaca peste umbra trecutului(care o mai fi si aia)dar despre postura fetelor care l-au acceptat nu spune nimic Daca era suferind trebuia dus la pshiolog nu la nora ptr. mama.Trebuia lasat sa mai copilareasca din toate astea trag concluzia ca el se mai gandeste la trecut iar inscrierea in concurs a fost mai mult dorinta mamei sale.

  11. 11
    Lorena Says:

    Don Juan-ul casei NPM5 le ia pe rand pe toate fetele , le saruta , le probeaza si apoi le abandoneaza …….. Nu ma mir ca nu a ramas nici cu Catalina pt. ca nu se potriveau de nici o culoare , Ioan a fost atras de decolteul indraznet al Catalinei si nu de aspectul ei fizic sau caracter …..

  12. 12
    Monica ( Pitesti ) Says:

    Ioan nu este pregatit pentru o relatie. Ma intreb, sau poate intreaba cineva, vreun telespectator care vede emisiunea de dimineata si poate intra in direct, oare de ce mama lui in loc sa-l spre studiu, la o facultate, l-a adus la “Nora pentru mama”. Din punctul meu de vedere au un singur scop: banii. Probabil au familia, multi sustinatori care-i voteaza si uite asa ajunge in locul unuia, care, desi nu este sustinut a venit chiar sa-si gaseasca o sotie. Este o parere, nu o impun nimanui.

  13. 13
    Meri Says:

    Monica ai mare dreptate, acum sunt in stare foarte multi sa bage niste bani in voturi ca sa cistige mai multi. Se vede ca Mioara are scoala invatate de acasa si observati cit de nervoasa este cind Ioan da semne de nehotarire. La 2o ani a venit sa-l ajute publicul . Ce sa-l ajutam sa-si cunoasca identitatea. Eu cred ca e alceva la mijloc cu el. Poate nui plac femeile si a venit sa incerce , sa se hotarasca a lua o hotarire.

  14. 14
    xapy Says:

    hahaha tare asta cum ca nu`i plac femeile..ba ii plac si inca foarte mult..le`ar lua pe toate daca ar putea..harem:))

  15. 15
    niko Says:

    ma bucur nu imi place de catalina ,as dori sa faca cuplu cu mihaela care este foarte naturala si se potrivesc

  16. 16
    mara Says:

    ioan NU se gandeste la nimeni…el are probleme de comportament si madam Mioara l-a adus la insurat .M-a iritat grozav cand am auzit-o spunand….sa-l ajutam cu toti sa treaca de situatia si starea asta…..doamnaaaaaaa !!!!!!!!!…nu noi trebuie sa-l ajutam ca ati venit la concurs nu la o societate de intr-ajutorare….Duceti-l la un specialist .

  17. 17
    corina Says:

    E clar,Ioan are nevoie de specialist.Mai precis de un psiholog.Din cate a povestit baietilor,viata lui s*xuala a inceput mult prea devreme.Tatal lui l-a adus in vacanta in Romania si l-a culcat ca un inconstient direct in pat cu o fata de 14 ani,in timp ce el dormea cu mama fetei in cealalta camera.Pe atumci Ioan avea parca 15 ani.Deci…nu ma mir de comportamentul lui dubios.El nu mai e capabil de sentimente pentru ca nu a parcurs etapa cu etapa in functie de varsta,ci a fost aruncat direct in patul unei fete.Foarte trista situatie…Nu cred nici eu ca au ce cauta aici,in caest concurs.

  18. 18
    dani Says:

    ioan si mihaela

  19. 19
    Karla Says:

    Toata lumea intra la npm cu un anumit scop. Banii,distractia,trandaveala,noi prietenii,eventual parteneri,”celebritate”,vindecarea de anumite traume.
    Imi amintesc motivul pentru care intrase Simona la npm4,sa scape de nu stiu ce iubit,
    o concurenta la npm2 pentru a-si starni partenerul,Lacrima la npm1 pentru a-l recastiga pe Cristian.

  20. 20
    carmen Says:

    as avea niste completari legate de parerea doamnei mioara si a danielei care sustin ca barbatii sunt liberi sa incerce cat mai multe femei iar femeile nu au voie.In primul rand ce voi scrie mai departe il priveste in mod direct pe Ioan si cred ca el nu a auzit proverbul “CU MONEDA CU CARE DAI PRIMESTI INAPOI” cat despre D-na Mioara care este mama si poate sa sustina asemenea prostii as avea mult prea multe de scris.Nu vreau sa cred ca exista ;OAMENI; cu asa mentalitate pentru ca daca vrei sa ai o relatie cu cineva nu sari din floare in floare ci respecti persoana respectiva si incerci sa o cunosti verbal iar daca esti multumit de caracterul ei si recurgi la fapte saruturi mangaieri si asa mai departe trebuie sa ai ceva sentimente ca de asta ai venit la emisune sa te insori nu sa-ti bati joc de sentimentele altora dar cred ca tu niciodata nu o sa te poti pune la casa ta pentru ca tu nu vrei dragoste si responsabilitati vrei doar sa treci cat mai multe fete la catastif.Cu regret dar esti un baiat demn de mila iar sa sti ca roata nu da numai inainte merge si inapoi

  21. 21
    Karla Says:

    Mda…eu stiu atat, Mara are dreptate in ceea ce priveste natura masculina.Barbatul este vanator de cand e lumea. Barbatul iubeste jocul seductiei,insa,prada usoara-ca sa nu zic,tolomaca-nu-i da nicio satisfactie.
    O femeie adevarata adora sa fie vanata si prelungeste cat mi mult perioada pana “se lasa prinsa”. Ei na…il scot vinovat pe Ioan ca fetele viseaza banii din concurs sau sunt prea slabe de inger? Nu-i mai place femeii sa fie curtata,sa se joace putin cu barbatul de-a sarecele cu pisica? …inseamna ca nu mai avem femei adevarate ci doar proaste disperate.

  22. 22
    Karla Says:

    Teoria Marei este realasi tine de JOCUL SEDUCTIEI.

  23. 23
    Karla Says:

    * soarecele

  24. 24
    anca Says:

    super emisiunea dar ioan este cam afemeiat nu cred ca va face nici un cuplu.E prea tanar,saracutul nu stie nimic,trebuie invatat.Eu sincer nu cred k va face cuplul cu nimeni

  25. 25
    b.bby Says:

    mai potrivita e catalina pt ioan decat mihaela.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free