Ioan si Catalina s-au despartit


catalina si ioan npm5Se pare ca modul de a se comporta al lui Ioan a dus la sfarsitul relatiei cu Catalina, desi acestia se aflau inca la inceput de drum.

Ioan a recunoscut in direct ca nu tine la Catalina si nu isi mai doreste sa fie cu ea. Desi doamna Mioara a incercat sa-i ia apararea fiului sau, se pare ca acesta nu este inca pregatit pentru o relatie serioasa si asa cum mai multe persoane au spus, comportamentul lui va fi interpretat gresit de catre cei de acasa, dar si de catre ceilalti concurenti.

Care credeti ca este motivul pentru care Ioan si Catalina s-au despartit? Oare la cine se gandeste Ioan?

Articol realizat de Raluca Neagu

25 comentarii la “Ioan si Catalina s-au despartit”

Pages: [3] 2 1 » Show All

  1. 25
    b.bby Says:

    mai potrivita e catalina pt ioan decat mihaela.

  2. 24
    anca Says:

    super emisiunea dar ioan este cam afemeiat nu cred ca va face nici un cuplu.E prea tanar,saracutul nu stie nimic,trebuie invatat.Eu sincer nu cred k va face cuplul cu nimeni

  3. 23
    Karla Says:

    * soarecele

  4. 22
    Karla Says:

    Teoria Marei este realasi tine de JOCUL SEDUCTIEI.

  5. 21
    Karla Says:

    Mda…eu stiu atat, Mara are dreptate in ceea ce priveste natura masculina.Barbatul este vanator de cand e lumea. Barbatul iubeste jocul seductiei,insa,prada usoara-ca sa nu zic,tolomaca-nu-i da nicio satisfactie.
    O femeie adevarata adora sa fie vanata si prelungeste cat mi mult perioada pana “se lasa prinsa”. Ei na…il scot vinovat pe Ioan ca fetele viseaza banii din concurs sau sunt prea slabe de inger? Nu-i mai place femeii sa fie curtata,sa se joace putin cu barbatul de-a sarecele cu pisica? …inseamna ca nu mai avem femei adevarate ci doar proaste disperate.

Pages: [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free