Alexandra si Valentina, la un pas de eliminare din competitia NPM5


alexandra npm5valentina npm5

La Finala Saptamanii din data de 16 octombrie 2010 s-au facut nominalizari de fete. Mamele au fost nevoite sa aleaga fata pe care nu si-o mai doresc pe mai departe in concurs. Astfel, in Casa Rozelor Valentina a fost nominalizata in unanimitate pentru a parasi NPM5, in timp ce in Casa Curcubeului Alexandra a primit maxim de voturi pentru eliminare.

Cele doua concurente au fost la un pas de eliminare din competitia Nora pentru mama 5, insa au mai primit o sansa: o saptamana in care sa convinga telespectatorii ca merita sa ramana pe mai departe in concurs.

Vor reusi oare acestea sa se faca placute de public si astfel sa scape de eliminare?

Care dintre cele doua, Valentina sau Alexandra, merita sau nu sa fie eliminata de la NPM5?

Articol realizat de Raluca Neagu

39 comentarii la “Alexandra si Valentina, la un pas de eliminare din competitia NPM5”

Pages: « 4 [3] 2 1 » Show All

  1. 30
    Karla Says:

    Ei,lipitoarele pot fi de multe feluri.Exista si lipitoare din astea care urla sa-ti impuna parerea buna despre pretioasa ei persoana!

  2. 29
    VANGHELIE Says:

    valentina sa ramina,,nu este o lipitoare,are personalitate,stie sa se impuna,nu-i o mironosita,nu linge miini pt a ramine,are coloana vertebrala,nu-i o c*caciosa ca unele dintre concurente,bravo ei,stil veronica,nu este o cirpa de sters

  3. 28
    Karla Says:

    In ce consta sinceritatea Valentinei? Ce a exprimat atat de sincer? Cand i s-a cerut sa fie sincera? Eu am constatat ca sunt afirmatii gratuite de dragul de a-si urla “calitatile”.

  4. 27
    Karla Says:

    Deranjeaza badarania,nu sinceritatea.Sinceritate nu se numeste agatatul de gatul omului,scormonit in rahat pentru a gasi motiv de galceava,ratzoiala pentru a urla la un om in numele pretinsei sinceritati.Asta este doar incapacitatea de a te face placuta si a-ti evidentia calitatile(sau lipsa calitatilor) intr-un mod civilizat fara a te baga cu fortza in atentia oamenilor.Mara a spus bine,e vulgara,un mod vulgar,brutal de a atrage atentia asupra persoanei tale.

  5. 26
    yulyana Says:

    valentina sa ramana

  6. 25
    adriana Says:

    Sa plece Valentina.

  7. 24
    teo Says:

    am mai spus si o mai spun de cate ori este nevoie: nu-i corect si normal sa se faca eliminari inainte sa se cunoasca cu baietii, adica sa petreaca mai mult timp impreuna.

  8. 23
    caty cluj Says:

    valentina sa ramana stie sa vorbeasca si e sincera pe unii deranjeaza sinceritatea

  9. 22
    DeeDee Says:

    Sincer mi se pare prea devreme pt eliminari,inca sunt in aer si fetele si baietii cu privire la preferintele lor si e normal,se cunosc mult prea putin.

  10. 21
    ioana Says:

    sa plece amandoua

Pages: « 4 [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free