Alexandra si Valentina, la un pas de eliminare din competitia NPM5


alexandra npm5valentina npm5

La Finala Saptamanii din data de 16 octombrie 2010 s-au facut nominalizari de fete. Mamele au fost nevoite sa aleaga fata pe care nu si-o mai doresc pe mai departe in concurs. Astfel, in Casa Rozelor Valentina a fost nominalizata in unanimitate pentru a parasi NPM5, in timp ce in Casa Curcubeului Alexandra a primit maxim de voturi pentru eliminare.

Cele doua concurente au fost la un pas de eliminare din competitia Nora pentru mama 5, insa au mai primit o sansa: o saptamana in care sa convinga telespectatorii ca merita sa ramana pe mai departe in concurs.

Vor reusi oare acestea sa se faca placute de public si astfel sa scape de eliminare?

Care dintre cele doua, Valentina sau Alexandra, merita sau nu sa fie eliminata de la NPM5?

Articol realizat de Raluca Neagu

39 comentarii la “Alexandra si Valentina, la un pas de eliminare din competitia NPM5”

  1. 1
    teo Says:

    parerea mea este ca inaintesa fie eliminate ar trebui sa se cunoasca cu toti baietii nu doar 5 minute . Sa zicem ca Valentina a apucat sa se vada cu doi din baietii din competitie. Inca o data spun ca ar fi mai normal sa se cunoasca cu baietii si abia atunci sa se treaca la eliminari.

  2. 2
    maria Says:

    valentina nu trebuie eliminata dar se pare ca mara nu a avut motive tocmai inyemeiate a spus in felul urmator nu ma potrivesc sentimental cu valentina si nu pot lega cu ea o prietenie ca nu are feminitate de care ea are nevoie pai voi care ati urmarit emisiunea ce ati inteles ea forma cuplu cu valentina sau vroia sa vorbeasca de fisu se vede ca mara nu stie ce vrea e o perversa

  3. 3
    leo Says:

    maria a nominalizato pe valentina ca si cum valentina era obligata sa il aleaga pe niculaie femeia asta nici macar nu stie sa articuleze cuvintele si se chinuie sa vorbeasca si ea ca o doamna dar din pacate nu ii iese nimik e un dezastru se mai uita la emisiuni si copii care rad cand o aud cum vorbeste

  4. 4
    Lorena Says:

    Nu stiu daca nu lacrimile Valentinei au impresionat-o pe moderatoare ! Si le-a mai dat o sansa cu toate ca la alte editii NPM nu a fost asa indulgenta cu concurentele ….

  5. 5
    Mac Says:

    lorena tu crezi ca moderatoarea are ceva de zis ? :) )
    asa era scenariul …

  6. 6
    flaviu catalin Says:

    valentina nu trebuie eliminata dar se pare ca mara nu a avut motive tocmai inyemeiate a spus in felul urmator nu ma potrivesc sentimental cu valentina si nu pot lega cu ea o prietenie ca nu are feminitate de care ea are nevoie pai voi care ati urmarit emisiunea ce ati inteles ea forma cuplu cu valentina sau vroia sa vorbeasca de fisu se vede ca mara nu stie ce vrea e o perversa

  7. 7
    AndyGirl Says:

    Valentina(scz pt cei care o plak) vreau sa iasa pt ca nu e serioasa intr-un cuplu cu valentin nu a putut sa tina doua vorbe si deja s-au ciondanit…se fede din plin ca nu il place pe vali

  8. 8
    nutyka Says:

    Valentina merita sa ramana pentru ca nu ar fi corect sa se faca eliminari inainte ca fetele sa dicute cu toti baietii daca ea va vedea ca nu se potriveste cu nici un baiat va pleca singura

  9. 9
    Meri Says:

    Si Mara si Maria sunt foarte rele in privinta Valentinei. Mara ca nu ar putea fi prietena cu ea ? pei la asta a venit o sclifosita era buna Valentina cind spala in baie. Si Maria ca ea e mai mare si trebuia sa-l aleaga pe Nicusor. Nici nu la vazut bine ce sa aleaga. Pacat ca sticati banii pe Mara. Nu merita sa munceasca ala nu e baiat de insuratoare sa miorlaie in direct si nu vroia sa intre. Vai …..Atitia concurenti au venit si pe cine au inscris. Gradinita pe platou.

  10. 10
    teo Says:

    Alexandra ar trebui eliminata fiindca este o barfitoare si tupeista

  11. 11
    oana Says:

    valentina sa ramana,e sincera

  12. 12
    cristi Says:

    alexandra e certareata ,dupa blocurile gri:):) mahalangioaica

  13. 13
    cristi Says:

    si doamna mioara e ffffffffffffffffff falsa,parca e pitzipoanca de 17 ani ,asa se comporta:))

  14. 14
    andra Says:

    valentina te sustin,fii tare

  15. 15
    nicu Says:

    valentina sa ramana

  16. 16
    oli Says:

    mara este o prefacuta,plange cand vrea ,de parca este artista, sa se gandeasca ,ca poate nu va mai iesi mama saptamanii, si atunci nu va mai fi asa sigura pe ea, ma enerveaza felul ei de a vorbi,pasrca abia scoate un cuvant ,asa mandra se crede

  17. 17
    adriana Says:

    valentina ar trebui sa ramanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa………….!!!!!!!!!imi place mult de eaaaaaaaa…

  18. 18
    bruneta Says:

    valentina sa ramana ……e o fata sincera pe cand alexandra e o prefacuta si se cearta cu toata lumea si nu cred ca is va gasi jumatatea……daca nu si-a gasit partenerul pana acum dintre atatia baieti nu cred ca o sa il gaseasca acum in cativa baieti

  19. 19
    crina Says:

    valentina sa ramana

    alexandra e falsa si e si uratzica

  20. 20
    mada Says:

    alexandra sa ramana …. toate fetele sunt in contra ei

  21. 21
    ioana Says:

    sa plece amandoua

  22. 22
    DeeDee Says:

    Sincer mi se pare prea devreme pt eliminari,inca sunt in aer si fetele si baietii cu privire la preferintele lor si e normal,se cunosc mult prea putin.

  23. 23
    caty cluj Says:

    valentina sa ramana stie sa vorbeasca si e sincera pe unii deranjeaza sinceritatea

  24. 24
    teo Says:

    am mai spus si o mai spun de cate ori este nevoie: nu-i corect si normal sa se faca eliminari inainte sa se cunoasca cu baietii, adica sa petreaca mai mult timp impreuna.

  25. 25
    adriana Says:

    Sa plece Valentina.

  26. 26
    yulyana Says:

    valentina sa ramana

  27. 27
    Karla Says:

    Deranjeaza badarania,nu sinceritatea.Sinceritate nu se numeste agatatul de gatul omului,scormonit in rahat pentru a gasi motiv de galceava,ratzoiala pentru a urla la un om in numele pretinsei sinceritati.Asta este doar incapacitatea de a te face placuta si a-ti evidentia calitatile(sau lipsa calitatilor) intr-un mod civilizat fara a te baga cu fortza in atentia oamenilor.Mara a spus bine,e vulgara,un mod vulgar,brutal de a atrage atentia asupra persoanei tale.

  28. 28
    Karla Says:

    In ce consta sinceritatea Valentinei? Ce a exprimat atat de sincer? Cand i s-a cerut sa fie sincera? Eu am constatat ca sunt afirmatii gratuite de dragul de a-si urla “calitatile”.

  29. 29
    VANGHELIE Says:

    valentina sa ramina,,nu este o lipitoare,are personalitate,stie sa se impuna,nu-i o mironosita,nu linge miini pt a ramine,are coloana vertebrala,nu-i o c*caciosa ca unele dintre concurente,bravo ei,stil veronica,nu este o cirpa de sters

  30. 30
    Karla Says:

    Ei,lipitoarele pot fi de multe feluri.Exista si lipitoare din astea care urla sa-ti impuna parerea buna despre pretioasa ei persoana!

  31. 31
    Meri Says:

    Daca pleaca cele doua ce mai fac cei ce fac emisiunea doua ore, ca ieri sau invirtit doua ore in jurul minciunii Alexandrei ? Nu stii ce sa mai cred parca nu ar mai fi si alte imagini sau poate nu se mai filmeaza.

  32. 32
    Soryna Says:

    Valentina sa ramana bafta si sper sa ramai

  33. 33
    sorineldark Says:

    alexandra sper sa ramana ,bafta

  34. 34
    sorine Says:

    pt alexandra['knd iti vine sa plangi,adu-ti aminte d clipele in kre zambeai,..knd simti k viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait...knd simyi k vrei sa mori gandeste-te k altii ar da orice k sa traiasca...iubeste-ti viata si mai ales prietenii...Este cel mai pretios lucru"]sper sa t vad pana la final!!!!

  35. 35
    Myh@:X Says:

    Valentina(((merita))):*
    Sper sa ramana.

  36. 36
    deea Says:

    alexandra trebuie sa ramana pt sinceritatea ei.nu este falsa ca valentina pitipoanca

  37. 37
    andrada Says:

    alexandra e o prefacuta si nu imi place de ea in schimb valentina e o dulceata de fata si are toate calitatile merita sa sa castige mai ales pt ca se vede pe fata ei ca vrea acest lucru eu o sustin bafta valeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!

  38. 38
    Trompeta Says:

    Valentina sa ramana, Alexandra sa plece!, strica decorul, Valentina e o frumusica

  39. 39
    lavinia Says: Says:

    nushtiu cum sa aleg:) eu ash dori ca ambele sa ramina in casa dar ash dori ca sa plece alexandra mie imi sunt dragi ambele dar nai ce face trebuie sa alegi un dintre ele…:)

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free