Doamna Puia revine in scena NPM5


puia npm5La Finala Saptamanii din data de 16 octombrie 2010, doamna Puia a revenit in platoul emisiunii pentru a fi alaturi de fiul ei, Sorin, si de a alege fata potrivita pentru acesta.

Si ca sa fie o revenire in forta, doamna Puia nu a contenit sa atace persoanele care au jignit-o intr-un fel sau altul in momentul in care aceasta a fost descalificata din competitia Nora pentru mama 5.

Doamna Puia a dorit sa-i aduca la cunostinta mamei lui Valentin de comportamentul acestuia fata de Sorin…si de aici pana la aprinderea vechiului conflict nu a fost decat un mic pas.

Cele doua mame s-au acuzat reciproc si si-au adresat cuvinte nu tocmai potrivite pentru o emisiune in direct. Mai mult decat atat, doamna Elena a fost foarte indignata de prezenta doamnei Puia in emisiune.

Doamna Puia le-a mustrat insa si pe fetele care au glumit pe seama religiei sale si pe seama comportamentului acesteia.

Articol realizat de Raluca Neagu

20 comentarii la “Doamna Puia revine in scena NPM5”

Pages: [2] 1 » Show All

  1. 20
    ili Says:

    vai…

  2. 19
    maraluc Says:

    Mi-e ca aceasta doamna PUIA va compromite posibilitatea oricarei relatii a lui Sorin cu vreo fata. Nu vad in casa momentan vreo fata care sa ” se lege la cap” cu o asa prezumtiva …” soacra”. Pacat de baiat. De altfel mi se pare timid si cred ca-i frustrat tocmai din cauza atitudinii mamei sale care cred ca si-a lasat amprenta si asupra atitudinii lui. Pacat de el !

  3. 18
    petrescu Says:

    Mai dati-le o sansa Alexandrei si Valentinei ,sa speram ca isi vor schimba comportamenrul sper ca lacrimile lor sunt sincere si nu plang Teatral .
    BAFTA MULTA IN CONTINUARE!

  4. 17
    annastasia Says:

    LISPSA de bun simt la d-na Puia, are o experinta de viata, nu inteleg cum poate sa vina pe un post de televiziune sa faca asemenea jigniri!
    Organizatorii nu ar trebui sa ii permita sa foloseasca un asemenea vocabular, degeaba ii atrage Gabriela atentia, k nu o i-a in seama.

  5. 16
    Mihaela Says:

    Doamne ce vocabular are femeia asta..Io nu zic ca nu are si dansa dreptatea ei dar vorbeste foarte vulgar..si se ia de toata lumea din casa…jignindu’i aiurea asa..Ii face mult rau lu Sorin in concursul asta..

  6. 15
    mariana Says:

    nu o mai invitati pe d-na Puia in concurs este o tata de la piata nu asa se face isi face baiatul de rusine. Daca e bolnava sa stea la spital nu sa vina si sa faca circ la tv

  7. 14
    mony Says:

    nu sunt de accord cu limbajul folosit de doamna Puia,putea sa se exprime intr-un mod mai civilizat insa a avut dreptate de la inceput in ceea ce o priveste pe doamna Elena caci nu este ceea ce vrea sa para!dansa stie sa vorbeasca de toata lumea insa cand este intrebata daca a afirmat unele lucruri nu recunoaste niciodata sau incearca sa cozmetizeze ceea ce a spus poate,poate totul se intoarce in favoarea ei!insa atat dansa cat si ceilalti concurenti trebuie sa fie constienti ca sunt filmati tot timpul!mi se pare penibil sa afirmi ceva ,telespectatori sa vada materialul in care ai afirmat lucrul rrespectiv,iar concurentul sa nege!

  8. 13
    oanamaria Says:

    PUUUUU…………….YAAAAAAAAAAA

  9. 12
    diana Says:

    doamna puia nu merita sa fie concurenta la emisiune,sa il lase pe sorin sa e descurce singur in competitie,poateisi gaseste jumatatatea dar cu asa mama mai greu,au fost f dure cuintele adresate doamnei elena pacat ca este o femeie ff buna,nu meritasa asculte asemenea insulte la adresa dumneaei

  10. 11
    DeeDee Says:

    Sunt de acord ca mama sa-ti aperi puiul si aici ii dau credit doamnei Puia,dar parca putea sa o faca in alt mod,discutia a pornit-o cu stangul si a mai facut o groaza de greseli pe parcursul ei.

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free