In exclusivitate! Interviu cu Cristina si Lucian, finalistii Nora pentru mama 4


npm4 lucian si cristinaCristina si Lucian, finalistii competitiei Nora pentru mama 4, au acceptat propunerea noastra de a ne raspunde catorva intrebari legate de emisiune si de viata lor din afara, asa ca astazi va prezint in exclusivitate interviul pe care l-am avut cu ei.

R: Ce a insemnat pentru voi Nora pentru mama si care au fost visele voastre in momentul in care ati pasit pentru prima oara in aceasta competitie matrimoniala?

Cristina : Cel putin pentru noi a fost intradevar o experienta unica. Ca oricare atunci cand am facut acest pas am avut cateva motive si recunosc cinstit nici banii, nici dragostea nu au fost pe primul plan, a fost vorba despre o experienta, ceva unic, ceva inedit, ceva nou, dar noi am fost norocosi si am castigat ceva mult mai mult, ne-am castigat unul pe celalat. Este foarte greu sa rezisti atat timp in acea casa privat de atat de multe lucruri dar daca ai ambitie poti reusi sa te surprinzi pe tine personal, poate ca as fi regretat putin acest pas daca nu il intalneam pe el…important este ca acum suntem fericiti impreuna.

R: Ce ati invatat din experienta Nora pentru mama? Credeti ca participarea la acest reality-show v-a ajutat intr-un fel?

Lucian: Acesta experienta te intareste oarecum, noua personal ne-a aratat putin din cruda realitate in care traim, am cunoscut tot felul de persoane si de caractere si ne-a ajutat sa ne dam seama ca incredere nu prea mai poti avea in nimeni si ca trebuie sa cunosti foarte bine o persoana inainte sa te gandesti la o prietenie…in plus de asta ne-am cunoscut si ne-am descoperit pe noi mai bine dar psihic daca nu esti foarte rezistent poti foarte usor sa clachezi din cauza stresului la care esti supus…iar pe mine m-a ajutat sa imi intaresc relatia cu mama mea, acum am invatat sa ne intelegem unul pe celalalt.

R: Care sunt cele mai frumoase momente pe care le-ati trait in aceasta competitie, dar cele mai putin frumoase?

Cristina si Lucian: Momente frumoase au fost, de exemplu excursia in Antalya, logodna noastra, momentele in care ne-am revazut familiile si multe altele, iar momente mai putin frumoase pentru noi au fost dar am trecut peste, nu suntem persoane ranchiunoase…noi personal ii apreciem pe toti colegii nostri de ,,suferinta,, pentru ca au rezistat la fel ca noi si indiferent cine a castigat ,,marele premiu,, il merita, toti meritam, nu numai cei cu cuplu, ci toti care am rezistat de la inceput la sfarsit.

R: Daca ati putea da timpul inapoi ati schimba ceva din cursul lucrurilor petrecute in competitia Nora pentru mama 4?

Cristina: Eu as zice ca as incerca sa imi pastrez mai mult calmul (desi stiu ca poate la fel as reactiona in  asemenea momente) si poate as fi incercat sa o inteleg mai devreme pe mama Paula, pentru ca mi-am dat seama ca in multe lucruri a avut dreptate dar mi-am dat seama putin mai tarziu…dar am facut-o :) ))

R: Cu cine mai tineti legatura dintre fostii concurenti?

Cristina si Lucian: Inca mai vorbim cu Elena si Bogdan, cu Alina, Brenda, Georgiana, Costi si Laurentiu.

R: In ce relatii sunteti in acest moment cu Diana si Valentin, castigatorii Nora pentru mama 4?

Cristina si Lucian: Am decis ca cel mai bine este sa fie fiecare cu treaba lui pentru ca despre o prietenie nu poate fi vorba din cauza distantei in primul rand…ne-am intalnit cand am mers cu caravana si chiar ne-am inteles bine, ce a fost in casa a ramas acolo, si acum fiecare este cu treaba lui, la casa lui…multa fericire din partea noastra!!!

R: Cum decurge casnicia voastra dupa terminarea concursului?

Lucian: Mai bine decat ne-am fi asteptat…am avut cateva temeri la inceput pentru ca ne-a fost frica sa nu apara neintelegeri atunci cand iesim din casa, dar au trecut 3 luni in care am fost zi de zi, ora de ora impreuna, de cand am iesit si cu fiecare zi simtim ca ne iubim mai mult si ne intelegem din ce in ce mai bine…Cristina este o fata extraordinara si imi arata in fiecare zi cat de mult ma iubeste si eu pe ea la fel…mai ales de cand am ramas singuri mi-a demonstrat ca poate fi o sotie foarte buna, o prietena foarte buna, o iubita foarte buna si o gospodina la fel de buna.

R: As avea o intrebare pentru Cristina: Cum te intelegi cu doamna Paula, soacra ta?

Cristina: Acum ne intelegem extraordinar, vorbim ca si cum am fi 2 prietene foarte bune, despre absolut orice si pana sa plece in Germania mi-a facut toate poftele si a incercat sa ma rasfete cat mai mult…mi-e dor de eaaaa.

R: Ce planuri de viitor aveti?

Cristina: Deocamdata vrem sa ne terminam facultatea, Lucian mai are un an la drept iar eu am intrat la Jurnalism buget, apoi vrem sa ne cautam si un job bineinteles, Lucian se ocupa in paralel si de arbitraj…iar peste 3 anisori cam asa asteptam si un bebel pentru ca ne dorim foarte mult dar acum nu consideram ca este momentul pentru ca trebuie sa il crestem cu ceva…si vrem mai mult timp pentru noi doi deocamdata.

R: Urmariti in prezent Nora pentru mama 5? Daca da, ce parere aveti despre noii concurenti?

Lucian: Nu am avut timp sa urmarim foarte mult, ne-am uitat mai mult de curiozitate pentru a vedea noii concurenti…si noi am fost destul de tinerei dar ei parca sunt prea copii, eu zic ca mai au de asteptat, dar incearca si ei de ce nu? Pana la urma nu se stie ce o sa iasa poate ajung ca noi…poate baietii isi vor gasi si ei printesa asa cum am avut eu noroc…

By Raluca Neagu

22 comentarii la “In exclusivitate! Interviu cu Cristina si Lucian, finalistii Nora pentru mama 4”

Pages: « 3 2 [1] Show All

  1. 10
    Karla Says:

    Stau in casa parintilor lui Lucian,nu avea Lucian casa proprie.Nu aveau bani?
    Lucian este student dar si arbitru,mai face mic aranjamente prin Germania,pentru un tanar de varsta lui,inceputul este foarte bun. Cristina este o fata puternica,ambitioasa si ca multe alte fete studente isi putea lua job part-time.Sunt tineri cu aceeasi situatie asemanatoare multora de varsta lor. Vorbesc unii despre Cristina de parca ea n-ar fi avut parinti cu serviciu,o casa ca tot omul.Lipsa de judecata si aruncat rautati gratuite. Cremele Cristinei…ce sa spun…toate tinerele isi cumpara creme si farduri,fiecare dupa bugetul disponibil,nu se arunca toate la Dior,Estee Lauder s.a.
    Exista si Avon,Oriflame cu vanzarea produselor in rate-cam asta cumpara pustoaicele.

  2. 9
    Meri Says:

    Ce faceau mai xapy daca nu aveau unde sta , stateau ei in gazda fara nici un venit. Cremele lui Cristina costa. Cristina a fost tot concursul indragostita de Vlad. De Lucian a vazut ca are o situatie financiara buna, casa…..

  3. 8
    AndyGirl Says:

    eu va urez noroc in continuare si casa de piatra fintca defapt voi ati fi meritat lucul 1 nu Diana si Valentin..pt ca voi ati muncit mai mult unul pt celalalt..inschimb Diana si Valentin..cred ca mai stiti sivoi cat se certau ei mai pe la jumatatea competitiei..cred
    dar nush ei meritau mai mult premiul cel mare !Oricum noroc!

  4. 7
    dana Says:

    imi pare bine ca olteanca s/a mutat la noi la dunare si le doresc tot binele

  5. 6
    xapy Says:

    Meri, tu vezi pe toata lumea fitoasa, urata sau mai stiu eu cum. Esti invidioasa sau de ce gandesti asa? Comentezi si tu de plictiseala, ca sa nu taci..

  6. 5
    ella Says:

    foarte bine le sta impreuna

  7. 4
    Meri Says:

    Fericirea lor vine si de la motivul ca au unde sta – un apartament , ajutor din partea parintilor daca nu erau ajutoarele nu cred ca stateau impreuna nici doua luni. Erau si sunt amindoi fitosi.

  8. 3
    andreea Says:

    doi oameni frumosi si tinerei,sper sa va iubiti mereu la fel,sa fiti fericiti si numai bine,va pup:*

  9. 2
    xapy Says:

    Preferatii mei:X Sa fiti fericiti si sa fiti unul pentru celalalt mereu. Si la bine si la rau. Sa auzim de bine. :D

  10. 1
    Karla Says:

    Fericiti si impreuna sa fiti mereu,dragilor!

Pages: « 3 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free