Impresiile Elenei dupa intalnirea cu Alin


npm5 elenaalin npm5

In urma celei de a doua intalnire pe care Elena a avut-o cu Alin, aceasta si-a creat noi pareri despre nepotul doamnei Nicolita.

Daca in urma cu o zi, era deranjata de afirmatiile baietilor, dupa o a doua intalnire cu Alin, Elena si-a schimbat parerea in bine.

Elena l-a descris pe Alin, ca fiind foarte degajat, relaxat, deschis, ba mai mult decat atat a recunoscut ca este la fel ca si ea: putin gelos, incapatanat, orgolios, putin mai indiferent si care nu prefera sa faca el primul pas.

Concurenta a remarcat faptul ca intre Alin si Ioan este o foarte mare asemanare de caracter, considerand ca acesta a fost si motivul pentru care ei s-au imprietenit.

Cu toate acestea, Elena a tinut sa precizeze ca exista totusi un lucru care ii diferentiaza pe cei doi baieti, si anume faptul ca Alin este mai pretentios… “dar are de ce sa fie” a tinut sa recunoasca Elena.

In urma intalnirii avute, care a decurs foarte bine si intr-un cadru destul de romantic, Alin s-a aratat foarte curios in a cunoaste si restul fetelor.

Credeti ca Alin o va alege pe Elena pentru a forma un cuplu in competitia Nora pentru mama 5?

Articol realizat de Raluca Neagu

13 comentarii la “Impresiile Elenei dupa intalnirea cu Alin”

Pages: [2] 1 » Show All

  1. 13
    necsat milica Says:

    da se potrivesc ca nuca in perete

  2. 12
    miha Says:

    alin si elena va potriviti foarte bine si amandoi sunteti frumosi rau asa sa continuati relatia pana la sfarsitul concursului

  3. 11
    laura Says:

    Maria sau mery..ca e una si aceeasi care a subscris..cred ca esti frustrata fata:)))

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free