Impresiile Elenei dupa intalnirea cu Alin


npm5 elenaalin npm5

In urma celei de a doua intalnire pe care Elena a avut-o cu Alin, aceasta si-a creat noi pareri despre nepotul doamnei Nicolita.

Daca in urma cu o zi, era deranjata de afirmatiile baietilor, dupa o a doua intalnire cu Alin, Elena si-a schimbat parerea in bine.

Elena l-a descris pe Alin, ca fiind foarte degajat, relaxat, deschis, ba mai mult decat atat a recunoscut ca este la fel ca si ea: putin gelos, incapatanat, orgolios, putin mai indiferent si care nu prefera sa faca el primul pas.

Concurenta a remarcat faptul ca intre Alin si Ioan este o foarte mare asemanare de caracter, considerand ca acesta a fost si motivul pentru care ei s-au imprietenit.

Cu toate acestea, Elena a tinut sa precizeze ca exista totusi un lucru care ii diferentiaza pe cei doi baieti, si anume faptul ca Alin este mai pretentios… “dar are de ce sa fie” a tinut sa recunoasca Elena.

In urma intalnirii avute, care a decurs foarte bine si intr-un cadru destul de romantic, Alin s-a aratat foarte curios in a cunoaste si restul fetelor.

Credeti ca Alin o va alege pe Elena pentru a forma un cuplu in competitia Nora pentru mama 5?

Articol realizat de Raluca Neagu

13 comentarii la “Impresiile Elenei dupa intalnirea cu Alin”

Pages: « 2 [1] Show All

  1. 10
    Karla Says:

    “Bravo” se spune la magari si Alin exact asa a fost-magar. Elena are toate motivele sa fie mandra,pacat ca nu va avea partener pe masura ei in casa.

  2. 9
    teo Says:

    Da, cred ca s-ar potrivi Alin si Elena si ii vad un cuplu in NPM. Este normal ca Alin sa vrea sa cunoasca si celelalte fete. Nu inteleg de ce se taraganeaza atat . Si inca ceva , unii concurenti , respectiv concurente sunt lasati in umbra . Nu-i corect.

  3. 8
    AndyGirl Says:

    eu cred ca poate va face un cuplu…nush..daca sau imprietenit deja cinestie poate or fece un cuplu frumos,

  4. 7
    cata Says:

    Alin e prea increzut ,iar Elena e cea mai desteapta,frumoasa dintre toate fetele din ambele case.Sper sa l puna la punct Elena.poop.

  5. 6
    laura Says:

    Sper sa se aleaga reciproc..cred ca ar forma un cuplu perfect!! restul fetelor sunt..sa zicem ca nu s-ar potrivi cu Alin,Deci cuplati-va copii:D:D!!!!!

  6. 5
    xapy Says:

    La varsta lui e si normal sa fie asa.. la o adica, fiecare avem momente in care dam dovada de imaturitate…Maturitatea vine pe parcurs.

  7. 4
    adriana Says:

    Elena este o fata foarte frumoasa,sincera ,stie sa vorbeasca cit trebuie si ce trebuie.Merita ce este mai bun iar in privinta lui alin cred ca este putin imatur.

  8. 3
    fabi Says:

    sar potriviii

  9. 2
    maria Says:

    elene este orea increzuta si nici prea frumoasa nu este

  10. 1
    Meri Says:

    Elena , ofticoasa e prea mindra si nu prea are cu ce.Alin foarte categoric ia spus in fata Elenei sa nu mai fie ea la urmatoarea intilnire. Bravo lui.

Pages: « 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free