Intalnire romantica intre Elena si Ioan


npm5 ioan si elenaElena si Ioan sunt primii concurenti din seria a cincea Nora pentru mama care au avut ocazia de a se intalni pentru prima oara.

Pentru a se cunoaste mai bine si pentru a impartasi mai multe informatii unul despre altul, celor doi concurenti li s-a pregatit o intalnire romantica, intr-un cadru de poveste. Elena si Ioan s-au intalnit intr-o casa parasita si veche, in care domnea o atmosfera foarte romantica creata in principal de lumanarelele aprinse, focurile de artificii si decorul in sine.

In urma intalnirii avute, Elena a ramas cu o impresie foarte buna despre Ioan, declarand “mi-a placut foarte mult…felul lui de a fi”.

In cadrul intalnirii pe care a avut-o cu Elena, Ioana a dorit sa se destainuiasca mai mult, dezvaluindu-i concurentei faptul ca uraste foarte mult minciuna, iar ca in momentul cand ii place foarte mult de o fata devine foarte hotarat in privinta ei.

Desi ambiiĀ  s-au simtit foarte bine unul in compania celuilalt, acestia s-au aratat interesati si de cunoasterea celorlalti concurenti inainte de a se pronunta in privinta unei eventuale legaturi.

Credeti ca Elena si Ioan se potrivesc?

Articol realizat de Raluca Neagu

5 comentarii la “Intalnire romantica intre Elena si Ioan”

  1. 5
    De` Says:

    Elena e frumoasa:x
    Si Ioan la fel:x
    Mie una mi.ar place tare mult sa formeze un cuplu!!:x

  2. 4
    zgaiba Says:

    decizia lor e cea mai buna,mai bn sa astepte k apoi sa nu existe dezamagire. mie imi place mult elena,de ioan nu pot sa zic multe pt k nu il prea vedem deoarece nu participa la emisiuni.

  3. 3
    Cristina Says:

    Imi place de amandoi cu toate ca Ioan mi se pare un copil in gandire si in comportament, e si normal datorita varstei pe care o are, dar nu cred ca se potrivesc.Elenei i-ar trebui un baiat mai matur iar pe Ioan il vad mai degraba langa Iulia sau Catalina

  4. 2
    claudia catalina Says:

    decizia lor mi se pare f. corecta ca doar nu sunt doar ei

  5. 1
    Olga Says:

    Sper sa formati un cuplu…sunteti favoritii mei….va iubesc..si muult succes…pupici!!

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free