Valentin inca se gandeste la fosta iubita, Raluca?


npm5 valentinDe curand, Valentin le-a povestit baietilor despre relatiile pe care le-a avut, insistand mai mult asupra uneia care se pare ca l-a marcat.

Concurentul Valentin inca se mai gandeste la relatia frumoasa pe care a avut-o cu o fata pe nume Raluca, relatie care din pacate s-a rupt in momentul in care el a calcat stramb.

Desi isi aduce aminte cu nostalgie si cu un oarecare regret ca nu poate da timpul inapoi, Valentin a declarat ca totul s-a terminat intre ei si asa va ramane.

Cu toate acestea, Valentina -  fata cu care Valentin a avut prima intalnire in casa Nora pentru mama 5 a ramas socata la aflarea acestei intamplari, mai mult pentru faptul ca dupa intalnirea cu ea Valentin a placut-o foarte mult si a si declarat acest lucru.

Credeti ca Valentin chiar a placut-o pe Valentina sau inca se gandeste la fosta relatie pe care a avut-o cu Raluca?

Articol realizat de Raluca Neagu

5 comentarii la “Valentin inca se gandeste la fosta iubita, Raluca?”

  1. 5
    raluca Says:

    Adevarul ca a fost o relatie frumoasa intre noi…Daca nu ar fi gresit atunci poate continua…L-am iertat dar nu am uitat :P

  2. 4
    gabriela valentina Says:

    ma mir ca valentina la varsta ei a ramas socata ca valentin se mai gandeste la fosta prietena . ce a gasit socant in asta . a fost o relatie de 3 ani, e normal sa se mai gandeasca si sa faca comparatii. poate ii va fi invatatura lui valentin si nu o sa mai greseasca pe viitor si poate ,cine stie,raluca il va ierta. orcum trebuie sa cunoasca fetele din casa nu se poate opri la valentina , nu mi se pare potrivita pentru el

  3. 3
    claudia Says:

    nu prea stie ce i cu el mi se pare mie

  4. 2
    Monica Says:

    Ei si el ! Se gandeste si la Raluca, ii place si de Valentina, care-i problema ?

  5. 1
    silvia Says:

    Vali..esti ialomitean frumusel si am inteles ca si intelig.ent BAFTA

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free