Intalnire romantica intre Valentina si Valentin


npm5 valentina si valentinLa fel ca si ceilalti doi concurenti, Elena si Ioan, si Valentina si Valentin au avut parte de o intalnire in acelasi cadru romantic.

Cei doi au avut sansa de a se cunoaste mai bine si de a-si impartasii impresii. Intalnirea dintre Valentina si Valentin a decurs foarte bine, acestia fiind foarte deschisi unul cu altul, dar si putin emotionati.

Valentin a marturisit ca a ramas cu o “impresie foarte buna la prima vedere” despre Valentina si este foarte nerabdator sa o cunoasca mai bine, chiar in ciuda faptului ca au mai ramas o gramada de fete pe care nu a apucat inca nici sa le vada.

Valentina in schimb, i-a spus ca isi doreste sa cunoasca si ceilalti baieti, urmand ca apoi sa se decida asupra unuia dintre ei.

Pe langa procesul de cunoastere, Valentina a dorit sa afle mai multe lucruri din casa baietilor…Valentin i-a povestit concurentei despre incidentul dintre Costel si Alin, de faptul ca cel mai bine in casa se intelege cu Alin, dar si despre Sorin, baiatul doamnei Puia, despre care a declarat ca este “foarte tacut” si “mai fals”.

Valentina a tinut sa-l sfatuiasca pe Valentin ca ar fi bine sa nu-l marginalizeze pe fiul doamnei Puia, pentru ca nu ar fi corect ca el sa plateasca pentru greselile mamei sale.

Credeti ca exista vreo compatibilitate intre Valentina si Valentin?

Articol realizat de Raluca Neagu

5 comentarii la “Intalnire romantica intre Valentina si Valentin”

  1. 5
    Dee` Says:

    Valentina nu are fata de Valentin:x
    asa ca..:)))NEXT:]

    Parerea mea;;)

  2. 4
    aura Says:

    valentina matura si stie exact pt ce a venit [bani]in emisiune a plans ca ea nu vrea sa se certe cu daiana iar in casa ii pronunta numele la orce discutie asta ce inseamna?

  3. 3
    zgaiba Says:

    prima impresie conteaza cel mai mult.valentina este matura. si eu zic k ar putea fii un cuplu dar desigur dupa ce se vor cunoaste toti atunci o sa vedem ce o sa se intample.nu e nici o graba. baietilor o sa le fie greu sa aleaga pt k toate fetele sunt frumoase

  4. 2
    claudia catalina Says:

    ma bucur ca valetina ia dat acel sfat in legatura cu copilul d-nei Puia si chiar asa toti concurenti ar trebui sa fie intelegatori si sa isi rezolve micile sau marile probleme intre ei sa nu mai implice si pe alti

  5. 1
    Meri Says:

    Valentina este de maritat dar Valentin ….. copil.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free