Fete: Valentina, 25 de ani, Ploiesti


valentina npm5Valentina a intrat de curand in casa Nora pentru mama 5 cu drepturi depline. Ea are 25 de ani, vine din Ploiesti si a absolvit facultatea de stiinte economice.

Proaspata concurenta se caracterizeaza ca fiind o persoana credincioasa, toleranta, sincera, ambitioasa, vorbareata si cu un simt al umorului foarte bine dezvoltat.

Nora pentru mama reprezinta pentru ea sansa de a-si gasi jumatatea si a-si intemeia o familie.

In ceea ce priveste dragostea, Valentina este convinsa ca nu exista barbatul ideal.

Cel mai mult adora calatoriile, muzica si petrecerea timpului in compania prietenilor.

Valentina nu crede in prietenie adevarata si considera ca parintii sunt singurii care vor binele copiilor.

Valentina va locui in casa cu cheia alba.

Ce parere aveti despre concurenta Valentina?

Articol realizat de Raluca Neagu

175 comentarii la “Fete: Valentina, 25 de ani, Ploiesti”

Pages: « 18 17 16 [15] 14 13 12 11 10 9 8 … 1 » Show All

  1. 150
    Meri Says:

    Nu e deloc urita. Urite sunt blondele casei si rele.

  2. 149
    denny Says:

    cea mai urata din concurs ! cea mai batrana si cea mai prost crescuta!! E O BABA!!;))

  3. 148
    Meri Says:

    Nu inteleg de ce se exagereaza atita cu virsta Valentinei , 26 ani este mult ? dar d-na Gabriela parca aveati 33 ani cind sa ofociat casatoria dvs. Ce oameni in concursul NPM 5 , ce se mai mira de parca ar avea 5o ani, unde naiba traiesc. Valentina nu stiu daca ajunge mesajul dar nu te grabi esti destul de tinara, si afara sunt destui baieti.

  4. 147
    Violeta Says:

    Sa va fie rusine ca vorbiti asa despre Valentina………e fata cinstita si spunene lucrurilor pe nume.ce mai si cu d-na Maria care face crize in fiecare zi, de ce nu a stat acasa sa se simta mai bine? pana si fiica sa a certat-o!!!!!!!!1
    Valentina sa fii tare si sa nu te lasi…..ai gura mare dar asa se procedeaza la un concurs……ai o familie minunata si un tata care te sustine asa ca sa nu te lasi…..Bafta si sper sa ajungi in Marea Finala

  5. 146
    Meri Says:

    Nu este diplomata, vorbeste mai mult din casa ., tu esti votata nu pentru cuplu ci sa stai in casa esti o draguta si noi vrem ca tu sa vorbesti mai mult dar nu sa te certi.

  6. 145
    ESTERA Says:

    IO NU MAI STIU CE SA CRED …..DAR NU MAI STIU CARE ARE DREPTATE NU CRED NICI C AVALENTINA IA PLACUT DE NICUSOR..NICUSOR SE POTRIVESTE CU CATALINA MAI BINE..IN FINE ORICUM IMI PLACE DE VALENTINA,ESTE FOARTE FRUMOASA.SI ARATA BINE LA VARSTA EI..TE TUC FI PUTERNICA

  7. 144
    M.Y.A. Says:

    VALENTINA S-AR POTRIVI EXCELENT CU SERGIU.

  8. 143
    M.Y.A. Says:

    Valentina nu e femeie usoara.a dorit sa faca cuplu cu Nicusor,dar a simtit ca el o place pe Catalina,totusi isi doarea ptr ca a ajuns sa tina la el.Nicusor putea spune;Imi place Catalina,si GATA!!!!!Ce tot atat numa Valentina e vinovata?!!?Nicusor e ca mama lui prefacut,ipocrit si fals!!Aschia nu sare departe de trunchi,si sangele apa nu se face!

    VALENTINA TE RESPECT PTR CA ESTI CURAJOASA SI SPUI ADEVARUL ASA CUM ESTE!

  9. 142
    Meri Says:

    De cine virginia sa imi placa de mutele cu cuplu care nu scot o vorba si au imagini numai cu mincarea in gura si stau ca niste bete pe canapele astea sunt concurente care nu spun nimic si sunt votate de familia lor. Valentina greseste ca nu se abtine sa nu mai plinga sa fie ea sa spuna mai multe ca noi mai vrem si imagini din casa nu rujul exagerat al Elenei. Valentina fii tare.

  10. 141
    ciobanu virginia Says:

    Valentina nu mai fii suparata ca si asa nu doreai sa faci un cuplu cu Nicusor,si ai stat tot timpul in spatele lui ca sa nu fii votata.Eu de exemplu te-am votat mereu datorita lui Nicolae.Chiar imi pare bine ca TU nu-l meritai.Cind o fata stie ca nu este o femeie usoara asa cum te-a facut baietii nu Nicusor,si stie ca nu este asa nu plinge de crapa pietrele ca sa impresioneze.Esti foarte rea,ai o gura mare nu stii sa respecti pe cei mari si numai tu ai parinti Nicusor nu avea.Cine te voteaza,sunt oameni ca tine:rai,ei sunt cei mai mari ,cei mai tari.Nu imi place firea ta si lasa gura mica.Tu ai o singura mama si cauta-ti un baiat fara mama.Iesi afara din concurs ca aici vin baieti numai cu mama.Afaraaaaaaaaa

Pages: « 18 17 16 [15] 14 13 12 11 10 9 8 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free