Fete: Valentina, 25 de ani, Ploiesti


valentina npm5Valentina a intrat de curand in casa Nora pentru mama 5 cu drepturi depline. Ea are 25 de ani, vine din Ploiesti si a absolvit facultatea de stiinte economice.

Proaspata concurenta se caracterizeaza ca fiind o persoana credincioasa, toleranta, sincera, ambitioasa, vorbareata si cu un simt al umorului foarte bine dezvoltat.

Nora pentru mama reprezinta pentru ea sansa de a-si gasi jumatatea si a-si intemeia o familie.

In ceea ce priveste dragostea, Valentina este convinsa ca nu exista barbatul ideal.

Cel mai mult adora calatoriile, muzica si petrecerea timpului in compania prietenilor.

Valentina nu crede in prietenie adevarata si considera ca parintii sunt singurii care vor binele copiilor.

Valentina va locui in casa cu cheia alba.

Ce parere aveti despre concurenta Valentina?

Articol realizat de Raluca Neagu

175 comentarii la “Fete: Valentina, 25 de ani, Ploiesti”

Pages: « 18 … 14 13 12 11 10 [9] 8 7 6 5 4 … 1 » Show All

  1. 90
    vanghelie Says:

    sint multi care o critica pe valentina,dar acesti papagali nu stiu ce inseamna sa fii naturala,sa fii tu insuti,altii prefera sa joace intr0o piesa pt.a iesi bine,dar toti absolut toti sint niste perversi imputiti,alin mare scula in bascula,valentinun prefacut care in momentul cind consuma alcool isi arata adevarata fata,cit de mizerabil este acest individ,ioan alt don juan,oare are el voie sa-si dea cu parerea despre ceilalti,sa-si analizeze comportamentul sau valabil pt.majoritatea concurentilor ca apoi sa poti analiza pe alt cineva,toti o fac pe-a fetele virgine si totusi sint c*rve.

  2. 89
    Meri Says:

    Valentina , nu stii nici sa te aperi, nu esti nici diplomata imi pare rau dar vei fi eliminata cu prima ocazie. Eu am zis ca este exagerata cu fustele scurte. Cred ca ai vazut ca toti din casa nu te inghit nici cu tinuta. Imi pare rau ca de frica nici ea nu se mai cearta , nu mai vedem nici o imagine din casa. Plictisitor.

  3. 88
    criny Says:

    trezestete…. esti intr-un concurs…

  4. 87
    Karla Says:

    E buna pentru Sorin si nora perfecta pentru Puia. Se aseamana cu neamul lor din toate punctele de vedere.

  5. 86
    Meri Says:

    O prefer pe Valentina in casa decit mutele din casa. Luni erai foarte bine fara machiaj, dar simbata ….. esti bruneta ce atita negru. P e doamna Nicolita o deranjeaja cind tu ii spui BUNI nu intelegi deloc ea a spus in casa ca nu ii comvine sa ii spu asa ” nu sunt Buni a iei” permite la cine vrea ea . E un CONCURS – Nicolita stie foarte bine la ce a venit. Tu in schimb trezestete.

  6. 85
    Karla Says:

    Ca persoana si fizic,Mara la cei 40 ani ai ei arata mai proaspata de 100 de ori decat tine,e mai sexoasa si mai atragatoare. Tu,Valentino,esti vesteda tare si respingatoare.
    Ai grija ca risti sa alegi intre un papa lapte din care sa faci tu ce vrei si unul mai badaran ca tine care, sa-ti mute falcile de cate ori sari calul!
    Apropos, ti se cam strange nasul spre sprancene cand razi,plangi,faci grimase…semn ca esti tare matraguna! Se marita Mara inca de vreo 2 ori(daca vrea) pana te va alege cineva.

  7. 84
    Karla Says:

    Prefer mai putina sinceritate si naturalete din partea uneia pe care n-o iau acasa si nu este prietena mea.Ceea ce crede cu adevarat despre mine,este problema ei,ma lasa rece parerea ei,parerea lumii,asa ca…sa faca bine sa ma menajeze si sa ma scuteasca cu atata sinceritate,care ma agreseaza sonor!

  8. 83
    Karla Says:

    A fi sincer,natural are legatura cu natura propriei persoane,nicidecum nu inseamna
    a striga in gura mare “adevarurile” tale denigratoare despre alte persoane.
    Valentina este in primul rand o femeie care nu respecta pe nimeni. Cand va stii sa spuna lucruri bune despre mame,fete si cupluri poate mai schimba parerile care ii sunt potrivnice. Pana acum n-am auzit-o sa-i laude decat pe subiectii interesului propriu:Alin si Ionut.Cand acestia o vor refuza fara drept de apel,ii va gratula cu “adevarurile” ei .
    Este atat de nesimtita incat n-a sesizat ca Alin deja i-a aruncat in obraz ca e invidioasa pe Elena si pe cuplul lui format cu Elena.

  9. 82
    negreanca Says:

    ai dreptate karla dar asta nu e tot are un suflet de vipera rece si sinistru ar calca pe cadavre

  10. 81
    Karla Says:

    Vesteda rau la fatza.

Pages: « 18 … 14 13 12 11 10 [9] 8 7 6 5 4 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free