Fete: Valentina, 25 de ani, Ploiesti


valentina npm5Valentina a intrat de curand in casa Nora pentru mama 5 cu drepturi depline. Ea are 25 de ani, vine din Ploiesti si a absolvit facultatea de stiinte economice.

Proaspata concurenta se caracterizeaza ca fiind o persoana credincioasa, toleranta, sincera, ambitioasa, vorbareata si cu un simt al umorului foarte bine dezvoltat.

Nora pentru mama reprezinta pentru ea sansa de a-si gasi jumatatea si a-si intemeia o familie.

In ceea ce priveste dragostea, Valentina este convinsa ca nu exista barbatul ideal.

Cel mai mult adora calatoriile, muzica si petrecerea timpului in compania prietenilor.

Valentina nu crede in prietenie adevarata si considera ca parintii sunt singurii care vor binele copiilor.

Valentina va locui in casa cu cheia alba.

Ce parere aveti despre concurenta Valentina?

Articol realizat de Raluca Neagu

175 comentarii la “Fete: Valentina, 25 de ani, Ploiesti”

Pages: « 18 … 15 14 13 12 11 [10] 9 8 7 6 5 … 1 » Show All

  1. 100
    anonim Says:

    valentina tine-o tot asa pwp

  2. 99
    Meri Says:

    Valentina a terminat o facultate pe cind coana mare – Silvia ce a terminat ? sau Mihaela votati corect.

  3. 98
    mario Says:

    Bafta te votez! Mea placut de tine in-seara asta.

  4. 97
    ciprian Says:

    cand va vad ca dati sfaturi concurentilor =))….nu le citesc fratilor…nu au calculator

    acolo…va chinuiti degeaba…….spuneti-va parerea si gata cu sfaturile…sunt

    degeaba……………………..

  5. 96
    vanghelie Says:

    mihaelo dar esti rea cu dr*ci,in definitiv ce vrei,ai lasat sapa si ai pus mina pe tastatura,calmeaza-te,de ce te agiti.ai cumva si tu tatuaj precum autointitulata savanta a arogantei,marinimiei si increzutei silvia,tu nu vezi ca este deplorabila si ca nu stiu tu cum ii intelegi limbajul ,valentina este naturala si nu invirte nu stiu ce diplome precum afiseaza aceasta tinara de 20 de ani care deja incepe sa creada ca pamintul se invirte in jurul,este de-o naivitate rara incit crede ca ea cu pinochio andrei au niste discutii atit de filozofice incit numai ei 2 stiu sa descifreze frazele rostite,cita prostie poate sa incapa in acea cutie craniana,mihaelo acolo este un concurs si nu o actiune de binefacere,asa ca las-o mai moale,nu te mai aprinde.

  6. 95
    mihaela Says:

    pe tine valentin-o nu te sufar,dai dovada de femeie usoara si prea te bagi in vietile altora.sa-ti vezi de tinemai bn si nu te mai baga unde nu-ti fierbe oala……………..nesuferit-o!!

  7. 94
    Meri Says:

    In emisiunea de azi , tu tot alegi dupa prieteni este concurs. De ce ai sarit la Daniela? nu am inteles chiar imi placeai dar nu stii sa te descurci .

  8. 93
    Meri Says:

    Daca nu ar fi Valentina ce sa vedem ? niste mironosite care au si ele cuplu si nu suporta nici sa se uite cineva la baiatul lor. Afara ce o sa faca…. dar sunt banii la mijloc. Va sta Valentina in coaste de tot va luati de ea. Valentin tu o vezi pe a ta cum sta picior peste picior de i se vad si coastele ca picioare… si mai ales cum sa uita cu ochiul ala , tu nu vorbi. Si Alin cu mita lui mai bine ar tace. Niste cupluri de ra….. Boi bu an vazut o imagine buna cu voi dar nu va scoate nimeni in fata sa dati socoteala. Valentina , noua ne placi , dar esti in concurs , Nu mai vorbi cu cuplurile si nici cu d-na Nicolita, care este o prefacuta. Nu crede in nimeni, si daca ai ceva se spus impotriva cuplurilor spune , nu ii lasa.

  9. 92
    vanghelie Says:

    ametitele care te critica sint ele la rindul lor vestejite,nu prezinta interes,muraturi caci si asa este sezonul,

  10. 91
    vanghelie Says:

    valentino esti o luptatoare,poti oferi si tu cite o pereche de bikinei baietilor si sai foloseasca ca guma de mestecat,chiar si cel mai timpit din casa este ridicat in slavi de catre unii si asta numai ca vorbesc ca timpitii,unii alcoolici,altii nebuni,altii flacai tirzii,poarta-te cit mai excentric caci numai astfel isi vor putea urmari acele mironosite care zic ele ca formeaza cuplu,unde se uita masculii,esti pt ele un pericol deoarece cred ca nu vor fi in stare sa-si duca relatia mai departe.saracii ,vazind o bucata de bikini le este teama ca se vor indragosti de manuela,aici este deranjul.le pocnesc ouale.

Pages: « 18 … 15 14 13 12 11 [10] 9 8 7 6 5 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free