Fete: Silvia, 20 de ani, Oradea


silvia npm4Silvia este ultima concurenta Nora pentru mama 5 care a intrat cu sufletul deschis in casa. Are 20 de ani, este studenta la stiinte economice din  Oradea.

Silvia este o fire vesela, dinamica, optimista, plina de viata si ii place sa cante.

La Nora pentru mama doreste sa isi gaseasca jumatatea si sa-si faca noi prieteni.

Silvia va locui in casa cu cheia alba.

Ce parere aveti despre concurenta Silvia?

Articol realizat de Raluca Neagu

222 comentarii la “Fete: Silvia, 20 de ani, Oradea”

Pages: « 23 22 [21] 20 19 18 17 16 15 14 13 … 1 » Show All

  1. 210
    aniela Says:

    draga mea dna gabi,sunteti o moderatoare de nota 10,dar se vede clar ca aveti preferatii dv.exemplu nu este emisiune sa nu folositi 1/4 din timp cu needucatul de ioan si mihaela,care trbuiau de mult descalificati.asi dori tare mult sa ramana in casa SILVIA ptr ca este desteapta si cu cei 7 ani de acasa,precum si ANREI ,cu toate ca,CAMERAMANII ,nu-i prea arata cu camera cand suna telespectatorii.DE CE? BUNICA O MARE PREFACUTA( VAI DNA GABI,CE DOR MI-A FOST DE DV) asta nu e fatarnicie? ALIN si ELEN nu se iubesc,sunt ptr PREMIU.

  2. 209
    Meri Says:

    Amandoi sunt orgolioasi , nu suporta sa nu fie pe primul loc si de asta cer sa fie eliminati. Plictisitori. Andrei o place pe Maria.

  3. 208
    alexandra Says:

    Am incredere in voi telespectatorii ca o sa o sustineti cu voturile de a ramane in casa…si imi doresc ca sa castige marele premiu…caci merita mult de tot….altii sunt extrem de falsi in acest concurs vicevera Alin si Elena….falsii concursului…nu uitati in legatura cu acestia…nu iii mai votati dupa aspectul fizic…ca de aspect ne-am saturat enorm de mult….votati dupa adevarata fata!
    Cei mai indragostiti Silvia si Andrei(certurile sunt datorate invidiei in casa)Iulia si Valentin:cei mai inteligenti,indragostiti si recunoasteti ca se plac mult)Votatii pe Silvia prima si Iulia 2 dak nu o sa mai fie Silvia votatio pe Iulia va rog!
    Doamna Elena mama lui Valentin dekand nu am mai fost votata …votati-o!

  4. 207
    ana11 Says:

    ma fata deschide ochi ori te voteaza mama pina la final sa te cununi cu andrei in emisiune ca al fel afara nu te mai vrea.imi place de tine dar nu cred ca se tine de cuvint andrei.

  5. 206
    Meri Says:

    O voteaza soacra ca sta acasa .

  6. 205
    alexandra Says:

    Meri,nu stiu insa cred ca ei se iubesc//…..asa ca te rog mult…voteaz-o oe Silvia…sustin-o!

  7. 204
    Meri Says:

    Nu o iubeste Andrei. Sa vazut imagini destule.

  8. 203
    alexandra Says:

    Esti o mare jigodie…”Estera”

  9. 202
    alexandra Says:

    ……….Mai degraba esti o mare c*rva si o jigodie….!!!

  10. 201
    alexandra Says:

    Prefacuta…nu e fai fata…lui Dumnezeu.cate poti sa scoti pe gura…de ce ?ti-o fi dat D-zeu gura…ca sa spui..aberatii despre cineva pe acre nu-l cunosti!!!!!!!!Esti o mizerabila ”ESTERA”.

Pages: « 23 22 [21] 20 19 18 17 16 15 14 13 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free