Fete: Silvia, 20 de ani, Oradea


silvia npm4Silvia este ultima concurenta Nora pentru mama 5 care a intrat cu sufletul deschis in casa. Are 20 de ani, este studenta la stiinte economice din  Oradea.

Silvia este o fire vesela, dinamica, optimista, plina de viata si ii place sa cante.

La Nora pentru mama doreste sa isi gaseasca jumatatea si sa-si faca noi prieteni.

Silvia va locui in casa cu cheia alba.

Ce parere aveti despre concurenta Silvia?

Articol realizat de Raluca Neagu

222 comentarii la “Fete: Silvia, 20 de ani, Oradea”

Pages: « 23 … 18 17 16 15 14 [13] 12 11 10 9 8 … 1 » Show All

  1. 130
    elle Says:

    Draga Silvia, si eu sunt din Oradea, te sustin si arata ce fel de oameni sunt ardelenii, prin exemplul dat de tine. Mult succes, ai un prieten minunat si destept. Il salutam cu drag si pe el!!!

  2. 129
    vanghelie Says:

    mihaela iar te-am gasit,esti peste tot,eu ma tin de tine si tin sa declar ca vreau sa vii sa-mi maturi gunoiul.autodidacta silvia este pentru tine un exemplu pozitiv?inseamna ca esti tot atit de infatuata si perversa precum fata cu airbergurile pregatita pt.orice tamponare fizica.esti tot atit de increzuta si tu?crezi ca detii suprematia tuturor cheilor trasaturilor si insusirilor umane?iata pe mine nu ma cunosti si deja ai scris ca si cum m-ai cunoaste,oare sintem noi la npm6?bun ,pa si mai asteapta un pic ,pe urma ai sa vezi tu ce se intimpla cu npm5,ma refer la concurenti.

  3. 128
    mihaela Says:

    pt tine vanghelie sau cum te numesti.nu mai comenta de altii,inainte sa-ti vezi gunoiul tau din ochi si apoi sa vb fraiero si prostanaco!!!

  4. 127
    mihaela Says:

    imi place cel mai mult de tine!esti favorita mea si sa sti k faci opereche potrivita cu andrei.eu va tin pumnii si vreau k voi sa castigati.te pupi si bafta in continuare!!!

  5. 126
    carmen Says:

    Nu uita Silvia , noi cei din Transilavania te iubim!!!

  6. 125
    Meri Says:

    Pina facecuplu ce mai urlai si birfeai . Prea esti invidioasa , cu fata aia mica si ochii mici esti falsa. La 2o ani multa experienta…

  7. 124
    Meri Says:

    O vulpe.

  8. 123
    vanghelie Says:

    silvia o perversa,multi vad ca se mira de capacitatea ei,dar se inseala,de abia incearca sa faca un cuplu si nu pot sa accept ca intr-o luna si ceva poti spune ca cunosti bine pe cineva,deja se vede ca este o gaita,presupunind ca daca a inceput o relatie o si termina,degeaba i se aduc laude ,dar ascunde multe,zice cineva ca seamana cu veronica,nu,nu este nici la unghia cea mica a lui vero,veti vedea peversitatea din ea a inceput sa erupa.

  9. 122
    monika Says:

    Silvia te iubim ……!te vrem nora saptamanii pana la finalul concursului!

  10. 121
    Meri Says:

    Sa nu fie ca vero.

Pages: « 23 … 18 17 16 15 14 [13] 12 11 10 9 8 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free