Fete: Silvia, 20 de ani, Oradea


silvia npm4Silvia este ultima concurenta Nora pentru mama 5 care a intrat cu sufletul deschis in casa. Are 20 de ani, este studenta la stiinte economice din  Oradea.

Silvia este o fire vesela, dinamica, optimista, plina de viata si ii place sa cante.

La Nora pentru mama doreste sa isi gaseasca jumatatea si sa-si faca noi prieteni.

Silvia va locui in casa cu cheia alba.

Ce parere aveti despre concurenta Silvia?

Articol realizat de Raluca Neagu

222 comentarii la “Fete: Silvia, 20 de ani, Oradea”

Pages: « 23 … 21 20 19 18 17 [16] 15 14 13 12 11 … 1 » Show All

  1. 160
    kinleygirl Says:

    la inceput silvia mi se parea ok, o fata vesela, draguta, cu trairi si probleme reale, o fata normala. parea fericita si impacata cu ea. acum se cearta pt mancare si apa minerala, pt haine si cercei, e egoista, suparata, nervoasa. in plus am mai aflat ca la venetia s-a ingrasat cateve kg si ca, pana de curand nu avea propriul epilator, il imprumuta de la valentina si il returna necuratat. asta chiar n-as fi vrut sa stiu…

  2. 159
    raul Says:

    Prea exagereaza si moderatorii. Mai bine le-ar lasa sa se linisteasca. Silvia ,sper sa castigi pentru ca meriti, comentarii rautacioase cu referire la aspectul fizic le fac cei care au complexe si care nu au alte lucruri care sa reproseze. Treci peste rautati Silvia si lasa lucrurile sa se linisteasca. Cei mai invinovatiti sunt moderatorii, de ce arata mereu imagini cu cearta lor? de ce nu le ajuta sa treaca peste? sa le arate imagini de cand erau apropiate , sa le amintasca .
    Mai ales ca vin sarbatorile si atmosfera ar trebui incurajata altfel.

  3. 158
    CRiSsa Says:

    Prefacuta!!! Daca au deranjat-o toate lucrurile pt kre se face atata caz…nu putea sa sa ii zica in fata Cristinei??trebuia sa se certe in direct pt pantaloni si multe alte aberatii??
    Aiurea:|
    De park ea nu greseste…sa fim seriosi! De la o vreme,atata stie sa zica “Nu stiu,am asa o stare…”:)))
    Lasa’neeee!!!=))

  4. 157
    carmen Says:

    te sustin Silvia!!!

  5. 156
    carmen Says:

    Cred ca s-a acumulat o mare tensiune in casa, poate si din lipsa de activitate, dar totusi ar trebui sa se accepte toti asa cum sunt. Silvia nu e rautaciasa deloc, e dreptul ei sa aiba grija de lucrurile ei, iar in ceea ce priveste tonul ei, nu prea ai ce sa faci, nu poti schimba un om, nu cred ca e asa grav, fiecare reactioneaza cum e firea lui, nu ai ce sa faci…trebuiesa ne acceptam ca fiecare avem si bune si rele.

  6. 155
    kinleygirl Says:

    azi, dupa discutia cu cristina, silvia m-a dezamagit mult. am inteles ca o deranjau anumite lucruri, dar lasand la o parte motivele care sunt adecvate unor fete de pana in 10 ani, se presupune ca silvia trece acum printr-o perioada minunata, e indragostita. nu pot sa cred ca atunci cand ti-ai intalnit barbatul potrivit, el te iubeste, ati fost de curand intr-o vacanta la venetia, te poate deranja atat de rau faptul ca cea mai buna prietena iti imprumuta anumite lucruri. cristina a ajutat-o mult in relatia cu andrei. cred ca silvia este rautacioasa si ranchiunoasa…atunci cand esti proaspat indragostita si sentimentele iti sunt impartasite, nu ai nici un motiv sa fii asa!

  7. 154
    eu Says:

    ai ragusit,mai poti urla???,hai k poti,stiu k poti, te tin plamanii ,a ce “slabuata”esti sigur nu patesti nimik.Teatru ieftin,stii sa te victimizezi,;lumea a criticat\o aspru pe Valentina,dar silvia e mult mai rau decat Valentina

  8. 153
    eu Says:

    incet,incet,iti dai arama pe fata,stii sa te tiganesti bn,marimea 42 k si dna elena,dieta drastik,dar tu umflata ce lai dat la fete,nesuferit\o.

  9. 152
    eu Says:

    asa,asa scoate\te,k doar nu o sa recunosti k sa pierzi statutul de nora sapt.;dna ANDA de la CLUJ,puncteaza tare bn,are dreptate.
    da,da,cum sa nu,sigur vrei sa mergi acasa,mincinoaso,asa intoarcele k poate te\or crede “toti prostii”(k doar asa ai afirmat),si poate o sa cazi k si mata in picioare.
    IPOCRITO,terminati o data cu acest tambalau,porniti de la nimik si ajungeti la te miri ce.,.pai nu esi desteapta,degeaba te crezi tu k nu esti.

  10. 151
    eu Says:

    Smechera,vulpita asta,tare atotstiutoare se crede impreuna cu iubitul ei,nu imi plac deloc.Pacat k nu se vede realitatea,asa se va intampla k si la sezonul trecut.

Pages: « 23 … 21 20 19 18 17 [16] 15 14 13 12 11 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free