Fete: Mihaela, 19 ani, Brasov


mihaela npm5Mihaela este concurenta cu drepturi depline in casa Nora pentru mama 5. Are 19 ani, vine din Brasov.

Ea este o fire foarte sensibila, ii plac drumetiile si iubeste foarte mult copiii.

Motivul participarii la Nora pentru mama este acela de a-si gasi jumatatea, dar si multi prieteni.

Baiatul ideal pentru Mihaela trebuie sa fie: sensibil, cu bun simt, sa aiba simtul umorului si sa o iubeasca.

Mihaela va locui in casa cu cheia alba.

Ce parere aveti de concurenta Mihaela?

Articol realizat de Raluca Neagu

89 comentarii la “Fete: Mihaela, 19 ani, Brasov”

Pages: « 9 8 [7] 6 5 4 3 2 1 » Show All

  1. 70
    mirela Says:

    a gresit,,,

  2. 69
    chiriac mirela Says:

    mihaela,,s-a lasat dusa de val…

  3. 68
    alexandra Says:

    “virgina”?sincer nu stiu dar din ce am vazut la tv….nu!1Rusine…mama ta o sa te bata….si vei fi obligata sa te casatoresti…sti ce ti-a spus…rusine…in locul tau..si al altora nu as fi facut asa ceva…esti de rusinea lumii..intelege…o lume intreaga te-a vazut la tv …dak stiai ca te filmeaza de ce ai facut asta…esti manipulata…sincer…acum la modul cel mai serios!RUSINE….!!!!!!!!!!

  4. 67
    alexandra Says:

    Mihaela…gestul tau lasa de dorit sincer nu te credeam asa…lasa ca o sa te astepte mama ta acasa cu un par la poarta!!!!!!:)si Ioan …esti un baiat …nesimtit si scarbos…cum poti sa faci asa ceva..?esti la actorie…sincer lasa de dorit…ptr gestul asta trb sa te casatoresti cu ea dak nu o sa ai mari probleme…cu mama ei!sti ce a zis dumeaiei saraca femeie…ptr cn a muncit atatia ani!:!

  5. 66
    justforfunny Says:

    La cat esti de tolomaca nici nu meritai mai mult decat un “Dejt’” si circul in fata natiunii. Cine dr*cu’ crezi ca va mai respecta vreodata asa zdreanta? Orice putoi retard face ce vrea din tine. Ai fugit de acasa sa scapi de maica-ta si ai nimerit unde meritai,in ghearele unora care se folosesc de tine.Esti numa’ buna de dus pe centura la italieni. Mama ta ti-ar face un bine sa te scoata in suturi de-acolo!Esti fata sau vita? Cum poti sa te lasi filmata si vizionata de o tara intreaga “virginico”?
    Mi-ar fi scarba sa pasesc chiar si pe podelele sterse de una ca tine! Rusine!

  6. 65
    justforfunny Says:

    Fatuca asta e si mincinoasa notorie si proasta de bubuie,nimic bun nu se va alege din ea! Eh,o taratuta in plus la centura,de astea nu ducem lipsa,din pacate.

  7. 64
    justforfunny Says:

    ” Virginica” asta lipsita de pudoare…bre,daca are c*rvistina himen elastic ramane “virgina” pana va naste.O virgina nu maseaza organul masculului,asa ca maman Eugenia,joac-o-n picioare,te-a facut vaca de rasul targului!

  8. 63
    Meri Says:

    Mare rusine pentru ce sa aratat simbata. Tu crezi ca daca ii demonstrezi lui Ioan ca esti virgina te ia de nevasta? poate dar va face ca tatal lui 2 ani ca sta cu tine ca de el e un COPIL asa spune frumoasa lui mama care este o prefacuta si o femeie care vrea niste BANI si alceva vroia sa vada la Ioan – inclinati…. Kanal D ar trebui sa fie eliminati, nu stiu ti se intoarce stomacul pe dos cind vezi asa porcarii in direct si in secvente au fost mai multe chestii dar nu sau dat. Simbata este ep. 2. serial. Are dreptate mama Mihaelei ce a zis de Mara. Pe Mara nu o intereseaza Mihaela ci imaginea ei stie sa joace Banii pentru a deschide cabinetul de MASAJ. Pacat de Mihaela acest baiat o umileste nu o merita , un grasan scund – ochii spun multe ” mici ca de viezure” cei mai rai. Nu va suparati mama Mihaelei o sa treaca ei au fost doi dar ea singura. Nu o merita Ioan.

  9. 62
    justforfunny Says:

    Rar mi-a fost dat sa vad asa idioata! Mi-e scarba!

  10. 61
    sile Says:

    pentru masa daca citeste acest mesaj…..RUSINE MAMAIE te-ai facut de tot RAHATU..

Pages: « 9 8 [7] 6 5 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free