Fete: Mihaela, 19 ani, Brasov


mihaela npm5Mihaela este concurenta cu drepturi depline in casa Nora pentru mama 5. Are 19 ani, vine din Brasov.

Ea este o fire foarte sensibila, ii plac drumetiile si iubeste foarte mult copiii.

Motivul participarii la Nora pentru mama este acela de a-si gasi jumatatea, dar si multi prieteni.

Baiatul ideal pentru Mihaela trebuie sa fie: sensibil, cu bun simt, sa aiba simtul umorului si sa o iubeasca.

Mihaela va locui in casa cu cheia alba.

Ce parere aveti de concurenta Mihaela?

Articol realizat de Raluca Neagu

89 comentarii la “Fete: Mihaela, 19 ani, Brasov”

Pages: « 9 8 7 6 5 4 [3] 2 1 » Show All

  1. 30
    Ediii Says:

    alta grasa … Cele mai grase sunt :1. alexandra 2 silvia si 3 mihaela.. nu stiu ce a vazut ioan la ea, eu cum am vazut-o in prima seara am zis: omg ….Vai de ea….Si Ioan ala alt smecher se da bo$$ ca le joaca pe toate din degeete cum vreea el mare smecher .. si astea 3 proaste si nu iau atitudine..

  2. 29
    maria Says:

    vai vai vai…..e o mironosita si arata jalnic ar fi mai bn sa faca cunostinta cu oglinda si sa isi arenjeze parul ala park e o matura si apoi sa isi caute partener…..Mioara ar fi mai bn sa fie mai atenta pt k Mihaiela nu este deloc potrivita cu Ioan.Daniela este mlt mai inteligenta si mai potrivita pt fiul ei….

  3. 28
    adriana Says:

    deci asa nu se poate…..nu ma mai uit la npm din cauza a 2 prefacute…….1.MIHAELA:cea mai mare lingusitoare,prefacuta si vrea sa para mironosita……2.ALEXANDRA: are dreptate in anumite sit dar…….mai bn fara ea pt ca e prea rea…… rusine celor care au organizat aceasta emisiune…..PT RATING…..si doar pt asta au facut 2 case……astea ajung sa se omoare intre ele….si asa ei ajung in top…..rusinr…..dupa 4 editii ma asteptam la ceva mai bun…..am crezut ca ati invatat ceva si ca aceasta editie ne va soca…..dar maj persoanelor cu care am vb …ezita sa se mai uite……sper saa publicati acest comm…..NU DOAR CELE CARE VA LAUDA!!!!!! RUSINE!!!!!!!!!

  4. 27
    Karla Says:

    Cu parere de rau,nu-mi place nimic la fata asta!

  5. 26
    Karla Says:

    La fel de tolomaca si in dimineata asta.

  6. 25
    Karla Says:

    N-o cunosc.Prostanaca s-a vazut ca este de cand s-a plans de mama ei in fata camerelor,din rasul prostesc si fara rost(hlizeala moca),pus botul la Ioan prea repede-a cazut ca o carpa la primul venit in cale cu 2,3 complimente.Pune botul prea usor la vrajeala.Ca e buna de menajera…am spus-o dupa laudele Puicii. Un barbat adevarat nu cauta nevasta in functie de cata mancare si ce mancare stie sa prepare-asta se invata usor daca vrei.Daca o ia pt ca stie sa faca mancare,sa calce,si alte cele,atunci asta va vedea in ea ca sotie-o menajera. Daca mai e si prostanaca,va fi tipul de femeie gospodina si inselata.Un barbat vrea o sotie care pe langa multe atuu-ri,poate fi si gospodina.Totusi,cand un barbat se indragosteste,nu se indragosteste de o ciorba sau de oala cu sarmale.

  7. 24
    ramona Says:

    E o prostanaca…Mihaela…ai dreptate Karla asa-i.!

  8. 23
    ramona Says:

    Ai dreptate Karla e o prostanaca….

  9. 22
    ramona Says:

    O cunosti?…ia zi?

  10. 21
    ramona Says:

    Mai sa fie …e oare buna …ca menajera?

Pages: « 9 8 7 6 5 4 [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free