Fete: Mihaela, 19 ani, Brasov


mihaela npm5Mihaela este concurenta cu drepturi depline in casa Nora pentru mama 5. Are 19 ani, vine din Brasov.

Ea este o fire foarte sensibila, ii plac drumetiile si iubeste foarte mult copiii.

Motivul participarii la Nora pentru mama este acela de a-si gasi jumatatea, dar si multi prieteni.

Baiatul ideal pentru Mihaela trebuie sa fie: sensibil, cu bun simt, sa aiba simtul umorului si sa o iubeasca.

Mihaela va locui in casa cu cheia alba.

Ce parere aveti de concurenta Mihaela?

Articol realizat de Raluca Neagu

89 comentarii la “Fete: Mihaela, 19 ani, Brasov”

Pages: [9] 8 7 6 5 4 3 2 1 » Show All

  1. 89
    justforfunny Says:

    Urata cu spume,pe toate planurile. Dra “armonie placuta”,pune mana pe carte ca pana acum s-a vazut,ai pus mana doar pe putze!

  2. 88
    petronela Says:

    FAI FETITO CAUTI SCARPINATA-N TALPI.CE TE-AI SUPARAT CAND DANIELA TIA SPUS CA ESTI URATA EU CRED SI STIU CA ASTAI UN ADEVAR.DUTE ACASA FETITA CA ESTI MICA NU TEA INTERCAT MAICATA

  3. 87
    justforfunny Says:

    naiva sau prostanaca

  4. 86
    cristina Says:

    ioan nu e pt tine.este un imatur si nu are minte.tu nu vezi cum se poarta cu tine.cand ai sa iesi din casa o sa te lase.un increzut.a venit dupa bani.are dreptate doamna eugenia

  5. 85
    speranta Says:

    ami pare rau pentru mihaiela ioan nu e pentru ia el are un comportament foarte urat fata de ia cu joaca lui prosteasca nu se va schinba nicio data va ajunge sa o loveasca adevarat daca mai continua asa poti sal schinbi daca vrei

  6. 84
    ioana Says:

    doamna eugenia deschidetii ochii lui mihaela k o sa regrete mai tarziu asa cum o fac si eu akum.st casatorita am un copil de 2ani si am un sot exact ioan.este foarte gelos si nu am voie sa ies nikieri fara stirea lui.asa k mihaela o sa pateask la fel.si sincer nui dorescasa ceva.

  7. 83
    leydy Says:

    stimata doamna eugenia va implor sa aveti grija ca atunci cand Mihaela va iesi afara sa o desteptati ca ea este acum oarba de iubire si nu il vede pe Ion cum e sincer ,…….nu am cuvinte nu am vazut in viata mea un om atat de snob sifrustrat si needucat si ursuz …urat urat de tot ,nimic nu ii place nimic nu face ….jalnic dramatizeaza nimeni nu il intelege ……..vai de capul mihaelei va avea cea mai jalnica viata din lume …..va rog sa avati grija de ea pacat ca e o fata superba si nu merita asta.

  8. 82
    justforfunny Says:

    A fost buna mustrulaiala Dnei Eugenia,parca si-a mai revenit Mihaela,se mai aranjeaza si parca nu se mai lasa calcata in picioare.Sper sa fie o experienta buna,s-o maturizeze si sa scape de atacurile de panica.
    Ca si cuplu,raman cei mai haiosi si credibili.Sa speram ca nu vor mai face prostioare.

  9. 81
    Meri Says:

    Ioan nu a venit sa se insoare, a venit pentru bani si Mihaela crede minciunile lui. Mara este o falsa nu o place pe mihaela din mai multe motive : unul nici nu sa ridicat sau nu a facut un pas catre Mihaela cand a fugit a alergat Valentina dupa ea. Mara a venit pentru ea si pentru BANI cu imaturul ei cu tot .

Pages: [9] 8 7 6 5 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free