Fete: Iulia, 23 de ani, Focsani


iulia npm5Iulia este concurenta la Nora pentru mama 5, care vine din Focsani, are 23 de ani si se considera optimista, vesela si atunci cand incepe ceva ii place sa duca totul pana la capat.

Noua concurenta la Nora pentru mama a terminat Facultatea de Biotehnologii si este dispusa sa-si gaseasca un viitor posibil sot.

Iulia  este de parere ca sotia perfecta este cea care stie sa-si tina barbatul langa ea.

Ei ii plac barbatii loiali, sinceri, care sa aiba un farmec aparte si sa fie spontani.

Iulia va locui in casa cu cheia rosie.

Ce parere aveti de concurenta Iulia?

Articol realizat de Raluca Neagu

95 comentarii la “Fete: Iulia, 23 de ani, Focsani”

Pages: « 10 [9] 8 7 6 5 4 3 2 1 » Show All

  1. 90
    alexandra Says:

    ;) Bafta celor doua cupluri!

  2. 89
    alexandra Says:

    Fosta concurenta nptm5.
    In cazul in care Silvia si Andrei nu o sa mai fie in concurs….preferatii mei raman…doamna Elena …Iulia si Valentin!
    Silvia si Andrei…se iubesc…insa dusmania din casa nptm5 este mare si de aia se intampla in cuplul lor asta.(cearta).
    Vali si Iulia se iubesc mult..Doamna Elena este o mama super de treaba!
    DRAGI TELESPECTATORI IN CAZUL IN CARE SILVIA&ANDREI VOR PARASI COMPETITIA VOTATIII PE IULIA SI PE VALENTIN SI PE DOAMNA ELENA….EI MERITA ACEST CASTIGA….”FERICIREA”!
    Votatii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Silvia&Andrei pana vor ramane…dupa aceea Valentin si Iulia…fiindca acesti doi copiii merita~!Ii cunosc foarte bine din concurs mai ales pe Iulia fiindca am stat in ”Casa Curcubeului”.,am fost pur si simplu amice bune.!
    Ce sa va mai spun merita…..cele doua cupluri!

  3. 88
    craifalean dan Says:

    Te felicit si te rog sa ai grija de relatia ta cu Valentin pentru ca un asemenea baiat ca Valentin care sa te iubeasca atat de mult nu mai gasesti. El este singurul baiat care tine la tine si care isi sacrifica viata pentru tine. Credema. E un baiat foarte foarte bun si sufletist.

  4. 87
    craifalean dan Says:

    Iulia te pup si sa sti ca asa fata mai desteapta si mai frumoasa ca tine n-am mai intalnit niciodata. Credema. Esti o fata de nota 10.

  5. 86
    craifalean dan Says:

    Va ador foarte mult si sper din tot sufletul sa va casatoriti. Iulia este o fata foarte foarte frumoasa. Numele meu este dan si locuiesc in Sebes judetul Alba romania. Va doresc o relatie cat mai frumoasa fara certuri si suparari si sper sa va casatoriti.

  6. 85
    craifalean dan Says:

    Iulia esti o fata de o frumusete rar intalnita. Arati ca o papusa de frumoasa. Sa sti ca mi-ai vrajit sufletul. Sper sa te inpaci foarte bine cu Valentin si sa va casatoriti. Valentin este un baiat de treaba si foarte sufletist.Va doresc o relatie cat mai buna si sa va casatoriti si sa traiti impreuna pana la adanci batraneti.

  7. 84
    Simona Says:

    Mandr-o aveam o parere buna despre tine ,dar se pare k mi-am schimbat-o. Nu vreau sa te jignesc,dar o fac altii ;) . Pacat de Valentin .

  8. 83
    maria Says:

    nu stiu cat de scumpa o vedeti voi pe iulia ca ieri in emisiunea de dimineata avea un par in cap parca era bufnita

  9. 82
    maria Says:

    iulia te inhrasi pe zi ce trece tot mai mult, tu mananci cartofi prajiti la 6 dimineata iar apoi alegi pe banda? ma faci sa rad.arati oribil nu stiu cum un baiat asa de simpatic ca valentin se uita la tine eu in locul lui as fugi mancand pamantul. in timpul emisiunii in direct sati tolanita pe canapea parca zici ca mai ai un pic si adormi. tu in casa aia altceva de a manca si a dormi nu stii.

  10. 81
    Meri Says:

    Dani, nu ai dreptate sunt urite dar se machiaza , in casa se feresc de camere. Iulia numai simbata este aranjata in rest cu parul ala dupa urechi, numai adormita sa ingrasat arata rau . Ascund multe secrete amindoua o sa vedeti. Ma uit la Valentin si Alin doi baieti frumosi cu doua una bondoaca si una slabanoaga dar amindoua cu multa experienta de viata. Elena sa vazut astazi cit de rea este si o mare mincinoasa.

Pages: « 10 [9] 8 7 6 5 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free