Fete: Iulia, 23 de ani, Focsani


iulia npm5Iulia este concurenta la Nora pentru mama 5, care vine din Focsani, are 23 de ani si se considera optimista, vesela si atunci cand incepe ceva ii place sa duca totul pana la capat.

Noua concurenta la Nora pentru mama a terminat Facultatea de Biotehnologii si este dispusa sa-si gaseasca un viitor posibil sot.

Iulia  este de parere ca sotia perfecta este cea care stie sa-si tina barbatul langa ea.

Ei ii plac barbatii loiali, sinceri, care sa aiba un farmec aparte si sa fie spontani.

Iulia va locui in casa cu cheia rosie.

Ce parere aveti de concurenta Iulia?

Articol realizat de Raluca Neagu

95 comentarii la “Fete: Iulia, 23 de ani, Focsani”

Pages: « 10 9 8 7 6 [5] 4 3 2 1 » Show All

  1. 50
    Ediii Says:

    este foarte frumoasa… mi.a placut la de ea mult in prima seara :)
    dar nu.mi place ca este foarte temperamentala si nu cred ca o sa stea departe de scandaluri .. si scz ca.ti zic asta,dar se machiaza ca o pitsipoanca:D

  2. 49
    Meri Says:

    Iulia, ieri in emisiune ce naiba atita machiaj cu cordeluta aia in cap cu flori , tu cu Maria ati fost urit imbracate si pieptanate. Prea va incarcati ca niste sorcove.

  3. 48
    maria Says:

    mai fetelor lasati invidia…..iulia este o frumoasa si o scumpa care se potriveste perfect cu valentin….sper sa ramana impreuna si sa si castige concursul…..felicitari….bafta iulia:*:*:*

  4. 47
    Meri Says:

    Iulia imi place.

  5. 46
    ramona Says:

    O vai tu…….!o perversa ce esti Adriana…sa nu te mai vad ca scri astfel de lucruri.>>>,……..caci e verisoara mea Iulia!!!

  6. 45
    Karla Says:

    Nu afiseazaambete,ranjete tampe “de fete bune”,nu lingusesc,nu se gudura,nu se bat cu pumnii in piept laudandu-se ca proastele singure.

  7. 44
    Karla Says:

    Pare cea mai copilaroasa si naturala. O fi avand si ea gherute de matza dar nu si le ascunde asa ca nu vad unde este parsivenia fetei.Nu pozeaza in fata buna,cuminte,naiva…se prezinta asa cum s-ar prezenta si in grupul ei de prieteni.
    Ea si Cristina par cele mai naturale.

  8. 43
    adriana Says:

    PERVERSA PUTIN SPUS……TOATA ARDE DE BUCURIE ACUMA CA FORMEAZA UN CUPLU…….LE FACE IN CIUDA……PARCA NU MAI E NIMENI CA EA PE LUMEA ASTA…..STAI SA VEZI CA PESTE 2-3 SAPT II DA BAIATU’ CU PICIORU……:))) PT ALTA……BINEINTELES……:))

  9. 42
    Karla Says:

    Mie,personal, imi par un cuplu foarte reusit Iulia si Valentin. Ghidusi,frumusei,nu par a fi deloc un cuplu ” la plesneala”.

  10. 41
    kamelis Says:

    de iulia nu-mi place deloc este o perversa si o fitoasa .cine se aseamana se aduna .elena ,valentin ,iulia . in asta se potrivesc cel mai bn . ….se vede cu ochiul liber ca amandoi sunt pentru bani .

Pages: « 10 9 8 7 6 [5] 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free