Fete: Iulia, 23 de ani, Focsani


iulia npm5Iulia este concurenta la Nora pentru mama 5, care vine din Focsani, are 23 de ani si se considera optimista, vesela si atunci cand incepe ceva ii place sa duca totul pana la capat.

Noua concurenta la Nora pentru mama a terminat Facultatea de Biotehnologii si este dispusa sa-si gaseasca un viitor posibil sot.

Iulia  este de parere ca sotia perfecta este cea care stie sa-si tina barbatul langa ea.

Ei ii plac barbatii loiali, sinceri, care sa aiba un farmec aparte si sa fie spontani.

Iulia va locui in casa cu cheia rosie.

Ce parere aveti de concurenta Iulia?

Articol realizat de Raluca Neagu

95 comentarii la “Fete: Iulia, 23 de ani, Focsani”

Pages: « 10 9 8 [7] 6 5 4 3 2 1 » Show All

  1. 70
    floryflory01 Says:

    Cuplul meu preferat este format din Iulia si Valentin.Iulia chiar este o fata frumoasa nu vad de unde atata invidie.Sper sa castige.Bafta !

  2. 69
    nikoleta Says:

    .Iulia este o tipa de nota 10 din toate punctele de vedere lafel si valentin .VALENTIN &IULIA va potriviti

  3. 68
    Cristina Says:

    Meri am impresia ca esti cam frustrata.Iulia este o tipa de nota 10 din toate punctele de vedere…si este fff frumoasa

  4. 67
    Meri Says:

    Alexandra, tu esti o fata plinuta dar frumoasa si ingrijita. Am apreciat la tine aranjarea parului , culorile inchise folosite si am spus mai la inceput ai fata cea frumoasa din casa si a fost jignita. Noi apreciem si aspectul fizic. Iulia mia placut la inceput si cum corbeste cum gindeste dar de cind sa cuplat cu Valentin pare ca se si vede casatorita cu el si gata. Elena este numai machiaj , haine…….

  5. 66
    Alexandra Says:

    ——————————Aviz————————————————–
    In clasamentul meu facut provizoriu tinand cont de parerea mea sunt situate urmatoarele cupluri in ordinea preferintelor mele si ,,stiind” faptul cat se inteleg acestea si cum se potrivesc ca fizic cat si din ponderea inteligentei[ma pot exprima si in procente]:

    1.ANDREI&SILVIA ( 95% ) 2.VALENTIN &IULIA 90%
    3.iOAN &MIHAELA (80% ) 4.ALIN&ELENA 75%
    Eventuale cupluri ar fi formate din :
    5.Nicolae &[ cu Daniela 50%/Valentina 55%^/Catalina 80%/Adelina 65% ]poate
    6.Costi&[Daiana 25%/Cristina 30% (putin semanati)]poate ,dar sincer nu merita nici o fata caci la cat a ablamat-o pe Catalina si nu mai spun cat si pe Adelina dar sa vedem ce va fi pana la finalul competitiei![impreuna cu Sorin]
    7.Sorin&Maria[poate 35%] nu prea meriti fiindca mai sa vorbesti pe la spate de niste fete pe care nici nu le cunosti!Intelegi nu ai de unde,intelege![LA CAT MA SUPARAT MAMA TA D-NA PUIA ,MAI CAM DEZAMAGIT....MI-A VB ASA DE URAT..INCAT NU VREAU SA-MI MAI ADUC AMINTE!]AUZI CA NU MA MAI IA NICI UN CAINE.[DE NEVASTA]…URAT E O FEMEIE REA!
    Sincer bafta celor ce sunt situati pe primul loc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    (SUCCES SILVIA%ANDREI!SA VA VAD IN MAREA FINALA PRIMII CA DE OBICEI ….ABIA ASTEPT SA VA VAD….CASTIGATORII CELUI DE-AL 5 SEZON NPM!)
    BAFTA …..CEAWO VA PWP-A PE TOTI…..

  6. 65
    Alexandra Says:

    Eu in calitate de fost concurent la nora pt. mama vreau sa va spun mai oamenilor, ma face sa cred ca aceste comentarii sunt atat de imorale pentru faptul ca nu prea ganditi si poate ca o carte va fi de mare ajutor pentru vocabularul vostru de mahala…….!Sincer la modul cel mai serios chiar si pe Iulia o invidiati ….pt. ca e tare frumoasa si desteapta…nu judecati omul dupa cu arata [intotdeauna]ci este atat de important ce detine in interior[suflet]…in cazul in care nu stiti!
    Bafta si tie Iulia!
    …..succes

  7. 64
    Alexandra Says:

    Imi pare rau ,dar te inseli !Cat timp am cunoscut-o eu pe ea nu e dupa cum crezi tu.!incer Meri esti o ipocrita ,la fel si Kinleygirl fata asta…nu stie sa se imbrace dar voi stiti sa vorbiti despre fetele frumoase de rau?hm…offf cata lasitate si imoralitate!Sa stiti ca m-am suparat pe voi mai telespectatorilor…chiar si de Iulia?

  8. 63
    Meri Says:

    In nici o NPM de pina acum nu am vazut o concurenta asa neingrijita . Parul pe fata ai 24 ani nu sti nici sa te imbraci nici sa te piepteni pacat de Valentin. Adormita tot timpul.

  9. 62
    Meri Says:

    Neingrijita.

  10. 61
    kinleygirl Says:

    e frumoasa dar nu stie sa se machize, sa isi aranjeze parul si nici sa se imbrace.

Pages: « 10 9 8 [7] 6 5 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free