Diana si Valentin: “Ne iubim enorm si suntem foarte fericiti impreuna”


diana si valentin o luna de la NPM4Totul a inceput in urmă cu un an. Diana (23 de ani) şi Valentin (30 de ani) habar nu aveau unul de existenţa celuilalt, insă, manaţi de acelaşi gand, au ales să-şi incerce şansele şi să se înscrie la cel mai tare reality-show din România, “Noră pentru mama”, difuzat de Kanal D.

Au fost selecţionaţi şi în septembrie anul trecut s-au trezit protagonişti ai unei superemisiuni TV. Au plâns, au râs, s-au înfuriat, s-au lăsat pradă deznădejdii, însă au reuşit să treacă peste toate cu bine. Mai mult decât atât, s-au şi îndrăgostit unul de altul, iar iubirea i-a propulsat pe cei doi în finala competiţiei, pe care au şi câştigat-o după ce au spus “Da” în faţa ofiţerului stării civile.

Libertatea vă prezintă astăzi, în imagini, viaţa cuplului Diana şi Valentin la o lună de la câştigarea marelui premiu al sezonului 4 “Noră pentru mama”. O lună de libertate, o lună de când au devenit soţ şi soţie. Un cuplu controversat, căruia puţini îi dădeau şanse să rămână împreună după terminarea concursului.

Diana si Valentin sunt topiti dupa animale si nu se dau în lături de la muncile agricole, chiar dacă acum au devenit vedete.

Diana şi Vali îi sfidează azi pe toţi cei care nu credeau în dragostea lor şi le spun răspicat: “Ne iubim enorm şi suntem foarte fericiţi împreună. Ce să mai! E tare bine să fii căsătorit şi de-abia aşteptăm să facem şi un bebeluş!”.

Sursa: www.libertatea.ro

Pentru a vedea poze in exclusivitate cu Diana si Valentin, castigatorii Nora pentru mama 4, dupa o luna de la terminarea concursului, apasati aici

15 comentarii la “Diana si Valentin: “Ne iubim enorm si suntem foarte fericiti impreuna””

Pages: « 2 [1] Show All

  1. 10
    Soryna Says:

    Felicitari ma bucur pentru voi ati fost cel mai serios cuplu mult succes va pup

  2. 9
    Ingrid Says:

    am fost pe 12 august…commul e pe 13 august:P:D va pup inca’odata :*:*

  3. 8
    Ingrid Says:

    eu am fost azi in piatra neamt la intalnirea cu caravana nora pt mama si am facut poze cu vali si diana si sunt super draguti amandoi si de treaba si nu sunt prefacuti…am vb mult su ei si sunt cei mai draguti si de treaba din toti…adea astept sa ne revedem la anul va pup:*:*:*:*:*(13 ani..piatra neamt)

  4. 7
    Meri Says:

    Are dreptate Mariana Valentin este fals. Diana a fost invatata din familie indiferent ce se intimpla in casa tu sa zimbesti mi se par total diferiti. Diana merita mai mult.

  5. 6
    Sonia Says:

    Ma intreb: cind se mai termina circoteala asta?
    Dragostea trece prin stomac si acesti doi tineri nu au de ce sa fie nefericiti, oricit de mult ar dori invidiosii.
    4 miliarde nu-s de colea, apartament ,casa, papica.. ce vreti mai mult/ Ca se mai cearta in casa? Voi nu va certati, ei se cearta ca le au pe toate, ceilalti ca nu le aveti si uite asa..

  6. 5
    mariana Says:

    se vor iubi până termină banii din concurs şi până fac un bebi după aia Vali îşi scoate gheruţele. Aşa sunt cei care tac şi nu spun prea multe. Vorba ceea tăciunele stins frige mai tare. aşa se va frige şi Diana până la urmă dacă nu s-a fript deja. In poza în care Diana are acea rochiţă bleu mi s-a părut supărată

  7. 4
    Roxana Says:

    Persoane carcotase vor exista mereu, important este ca ei sunt fericiti impreuna. Sunt tare draguti si chiar se potrivesc. Le doresc tot binele din lume si sa le dea Dumnezeu tot ce isi doresc.

    Raluca, daca citesti comentariile, pls uita-te si pe adresele de contact ale sitului tau, ti-am trimis un mail.

    Numai bine tuturor!

  8. 3
    no namee Says:

    mda degeaba au o luna….vom vedea dp un an …doi… :-jjj app c au facut k premiu? k la marea fianala se lauda diana k doneaza jumate sau ??…:-jj mincinoasa :) )) falsa`…

  9. 2
    issa Says:

    daaaaaa cei mai frumy:X:X:X
    eu am vazut ca va iubiti ff mult sunteti niste persoane deosebite:X
    si ma bucur atat de muuuuuuuult ca ne`am intalnit si live:Dsi mai ales k vom tine si legatura>:D<.va pupacesc si abia astept sa ne revedem din nou;):*:*:*

  10. 1
    monica (pitesti) Says:

    Felicitari dragilor! Am vazut fotografiile voastre. Va doresc in continuare o casnicie fericita si multe realizari.

Pages: « 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free