Gelozia a dus la despartirea definitiva a cuplului Brandusa – Mihai (Bubu)


brandusa npm4Brandusa, fosta concurenta Nora pentru mama 4, s-a despartit definitiv de Mihai (Bubu), fostul concurent Nora pentru mama 3, cu care a avut o relatie de 5 luni. Motivul principal l-a reprezentat gelozia.

Fosta concurenta a declarat ca gelozia ei a dus la destramarea cuplului. Se pare ca intre cei doi a aparut o a treia persoana, lucru pe care Brandusa nu a putut sa-l treaca cu vederea, iar decizia ei a fost definitiva in privinta despartirii de Bubu.

Mihai insa, crede ca totul este o gluma din partea Brandusei si spera ca totul sa faca parte din micile tachinari dintre ei…

O cunostinta apropiata a cuplului mi-a marturisit ca cei doi „chiar se iubesc… dar, din pacate, niciodata nu vor fi impreuna din mai multe motive”.

Distanta dintre ei este, probabil, un alt motiv care a dus la despartire..Brandusa, fiind din Bacau, iar Mihai (Bubu) din Bucuresti.

Cunoscuta in concurs pentru simtul umorului dezvoltat pe care il are, Brandusa este de fapt o persoana foarte timida si sensibila, pentru care fericirea este pe primul loc.

Articol realizat de Raluca Neagu

29 comentarii la “Gelozia a dus la despartirea definitiva a cuplului Brandusa – Mihai (Bubu)”

Pages: [3] 2 1 » Show All

  1. 29
    adriana Says:

    Hai brendulica, jigneste/ma, umileste/ma, ca te pricepi foarte bine la asta,vad ca toata lumea te adoooooora,te iubeeeeeste,hai sa incheiem subiectul ca au aparut alte vedete pe ecran, baga coada/ntre picioare si du/te la iubitul tau pe care l/ai despartit de nevasta ,poate te mai primeste si/ti mai da o coaja de paine,nu ne mai deranja cu replici de doi lei , gata, am incheiat subiectul,nu ne mai deranja,avem deja noi subiecte care ne intereseaza,la revedere,drum bun in viata.

  2. 28
    adriana Says:

    Da ,Veronik, asta este raspunsul nesimtit al Brendusei, nu ai nici o sansa sa recunoasca, ea nu stie sa accepte partile ei negative ,comparativ cu ceilalti fosti concurenti si colegi cu ea,intervine,jigneste,cam atat,sa spuna si ea odata,da am gresit ,scuze,nuuuuuuuuuuuuuuuu, nu este de domeniul ei,sper sa nu mai avem in emisiuni asemenea persoane in emisiunile viitoare ,PA.

  3. 27
    brenda Says:

    iti multumesc ptr toate cuv tale…..dar lingai ca tine sunt peste tot…nu te obliga nimeni sa te uiti la emisiunea asta…..daca erai atat de desteapta si oraseanca nu te uitai la o emisiune ca asta….uita-te draga mea la TANAR SI NELINISTIT:))))))

  4. 26
    veronik Says:

    nu te da ce nu poti sa fii,esti o nesimtita ai jignit atata lume care iti dadea un sfat dar tu desteapta lui peste erai buna numai sa jignesti ,nu te suport ptr ca ai figura de pr*stituat crede.ma,lasa ciocul mic si nu mai jigni in continuare in com.accepta realitatea ca asta esti o distrusa…..

  5. 25
    veronik Says:

    brenda esti o taranca proasta nai idee cat ma enervai cand te vedeam la emisiune dimineata cu tupeul ala jegos pe capul tau ziceai ca esti cine stie ce vip dar tot taranca de brenda esti stai linistita in banca ta nu mai plinge p… lui bubu.

  6. 24
    brenda Says:

    ori esti proasta ori te faci …adriana….ti-a cerut cineva parerea????asta sunt eu o needucata…o vulgara…dar tu dai dovada ce multa prostie daca te cobori la nivelul meu:))))))ca tine sunt multe……care sufera de nebagare in seama….

  7. 23
    adriana Says:

    Brenda,de ce nu colaborezi cu noi,sau ti/ai bagat capul in nisip sa nu/ti mai arati uratenia si prostia si lenea si nesimtirea si lipsa de respect si yoate aceste parti negative pe care ni le/ai aratata in emisiune si cu care ne/ai intunecat zilele si cu care ai spurcat acest tablou frumos di emisiune unde ai jignit multa lume corecta,educata , cinstita,unde nu ai putut sa te integrezi ca un o m normal ca sa te apreciem si noi,ca sa fie si mama ta multumita de tine, sa nu te mai vedem ca nu ai ce cauta intre oameni normali.

  8. 22
    ada Says:

    brenda,ignora toate acele cuvinte urate si pareri ce iti sunt adresate cu rautate.daca eu si inca cativa ca mine te placem e suficient.si pe langa frumusete si alte calitati ce ai poti sa te consideri si o mare ambitoasa..te pup!!astept vesti de la tine…

  9. 21
    andreea Says:

    brandusa..e frumoasa ….asa cum este o noapte geroasa…….se crede si ea vedeta ca a aparut la tv……dar e doar o vedetuta de carton:))

Pages: [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free