Diana si Valentin: “Ne iubim enorm si suntem foarte fericiti impreuna”


diana si valentin o luna de la NPM4Totul a inceput in urmă cu un an. Diana (23 de ani) şi Valentin (30 de ani) habar nu aveau unul de existenţa celuilalt, insă, manaţi de acelaşi gand, au ales să-şi incerce şansele şi să se înscrie la cel mai tare reality-show din România, “Noră pentru mama”, difuzat de Kanal D.

Au fost selecţionaţi şi în septembrie anul trecut s-au trezit protagonişti ai unei superemisiuni TV. Au plâns, au râs, s-au înfuriat, s-au lăsat pradă deznădejdii, însă au reuşit să treacă peste toate cu bine. Mai mult decât atât, s-au şi îndrăgostit unul de altul, iar iubirea i-a propulsat pe cei doi în finala competiţiei, pe care au şi câştigat-o după ce au spus “Da” în faţa ofiţerului stării civile.

Libertatea vă prezintă astăzi, în imagini, viaţa cuplului Diana şi Valentin la o lună de la câştigarea marelui premiu al sezonului 4 “Noră pentru mama”. O lună de libertate, o lună de când au devenit soţ şi soţie. Un cuplu controversat, căruia puţini îi dădeau şanse să rămână împreună după terminarea concursului.

Diana si Valentin sunt topiti dupa animale si nu se dau în lături de la muncile agricole, chiar dacă acum au devenit vedete.

Diana şi Vali îi sfidează azi pe toţi cei care nu credeau în dragostea lor şi le spun răspicat: “Ne iubim enorm şi suntem foarte fericiţi împreună. Ce să mai! E tare bine să fii căsătorit şi de-abia aşteptăm să facem şi un bebeluş!”.

Sursa: www.libertatea.ro

Pentru a vedea poze in exclusivitate cu Diana si Valentin, castigatorii Nora pentru mama 4, dupa o luna de la terminarea concursului, apasati aici

15 comentarii la “Diana si Valentin: “Ne iubim enorm si suntem foarte fericiti impreuna””

Pages: [2] 1 » Show All

  1. 15
    airam Says:

    DA SE IUBESC PE DR*CU
    MAI AVEA UN PIC II PUNEA SI VACA-N CAP DOAMNE

  2. 14
    UNTARIU ALINA Says:

    doresc si eu nr. de tel al dianei am placut-o foarte mult si as vrea sa iau legatura cu ea Alina , Timisoara

  3. 13
    MARIANA M Says:

    v-am sustinut in concurs,imi place de voi va potriviti si va doresc tot binele din lume si casnicie fericita!Mariana Murariu din Teleorman!

  4. 12
    naty Says:

    Diana…sper sa fie asa cum spuneti,ai fost favorita mea,insa nu si partenerul tau,sper sa nu te superi.totusi va potriviti fizic,insa la caracter,nu prea…oricum sper sa dureze casnicia voasra,va doresc sa fiti fericiti pana la adanci batraneti…

  5. 11
    alexandra Says:

    sunteti cei mai tari tine ti o tot asa felicitari va pup alexandra am 16 ani paapaaaa

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free