Diana si Valentin sunt fericiti impreuna


diana si valentin 23Diana si Valentin, castigatorii editiei cu numarul 4 Nora pentru mama si cel mai controversat cuplu al reality-show-ului de la Kanal D, au fost prezenti in platoul emisiunii ” Te vreau langa mine “, unde au avut ocazia sa vorbeasca despre viata si casnicia pe care o au in afara casei Nora pentru mama 4.

Cei doi tineri indragostiti au marturisit ca si-au achizitionat un teren si urmeaza sa-si construiasca o casa si ca momentan locuiesc la Salaj, impreuna cu parintii Dianei.

Cuplul castigator se gandeste ca pe viitor sa faca un copil si se declara foarte fericiti impreuna.

Diana si Valentin au marturisit ca pasul spre casatorie nu l-ar fi facut niciodata pentru bani, ci doar din iubire.

Valentin a declarat ca “dragostea invinge mereu” si a marturisit ca este foarte fericit alaturi de proaspata lui sotie.

Legat de relatia pe care o are cu tatal Dianei, Valentin a declarat ca au ajuns sa se cunoasca mai bine si ca socrul sau ii este acum ca un tata.

Diana se declara foarte implinita in casnicia pe care o are cu Valentin, adaugand “Valentin a fost dragostea vietii”.

Cei doi au fost “putin ocupati” in ultima perioada, fiind plecati pe la rude si pe la nasi.

Diana si Valentin au marturisit ca nu au mai tinut legatura cu Liliana si ca au mai vorbit la telefon doar cu foarte putini dintre concurenti.

Castigatorii Nora pentru mama 4 sunt nerabdatori sa se intalneasca cu restul concurentilor si cu fanii in traseul pe care il vor parcurge impreuna cu Caravana Nora pentru mama.

Printre fosti concurenti care vor pleca cu caravana se numara Carmen (NPM2), Andreea, Stefan, Alina, Ionut (NPM3), doamna Lacramioara, Vlad, Cristina, Lucian, Diana si Valentin (NPM4), urmand ca restul concurentilor care vor fi prezenti sa fie o surpriza.

Ce parere aveti de sentimentele Dianei si ale lui Valentin dupa iesirea din casa Nora pentru mama 4?

Articol realizat de Raluca Neagu

17 comentarii la “Diana si Valentin sunt fericiti impreuna”

Pages: [2] 1 » Show All

  1. 17
    cristina Says:

    ami place de diana formeaza un cuplu minunat si daca nu se supara diana as vrea si eu id ei sa vb.pup

  2. 16
    catalin Says:

    buboasaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

  3. 15
    mariana Says:

    ce mai faci valy ? cum te descurci la oile tatalui socru? Tu ti-ai luat avere nu muiere,asa ca rabda ce sa faci penntru avere faci pe dr*cul in patru. dar ai sa te saturi de avere si atunci unde va fi iubirea? In pod !

  4. 14
    byss Says:

    Cea mai bucuroasa as fi daca s-ar impaca Alina (NPM4) cu Vlad (NPM4), nu ar fi rau nici acuma cand vor pleca cu caravana !!!!!!!!!!!!!!!

  5. 13
    sonia Says:

    Si eu sunt curioasa daca acesti copii chiar au luat mult vehiculatul mare premiu, cit o fi fost de mare si daca Diana a facut ceea ce a promis.

  6. 12
    mariana Says:

    va doresc casa de piatra sa fiti sanatos alaturi de parintii vostri ,sa ascultati de ei ca parintii niciodata nu va vor raul . nu bagati in seama toate rautatile spuse de unii sau altii . voi ascultati-va glasul inimii. va pup maria din alba iulia

  7. 11
    fabi Says:

    diana ai zis ca o sati cumpere tatal tau pamant asa ai zis la emisiunea te vreau langa mine…. ce ai facut cu baniii….sami rassspunziiiii mainee ……sami spui daaaaaa….va pup-

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free