Cristina – sagetator si Lucian – gemeni. Ce spun astrele?


cristina si lucian 21Cristina si Lucian, finalistii de la Nora pentru mama 4, s-au declarat fericiti si impliniti in casnicia lor care este inca la inceput…dar oare ce sanse le dau astrele in ceea ce priveste compatibilitatea dintre zodiile lor?…

Cristina este zodia sagetator – semn de foc, iar Lucian este zodia gemeni – semn de aer. ..si se stie foarte bine ca aerul intretine focul.

Aceasta relatie se sprijina pe cuvinte si pe universuri mentale complementare, dar uneori chiar din cauza superficialitatii specifice gemenilor, totul se poate transforma intr-o relatie sprijinita pe universuri paralele.

In relatia celor doi exista multa jovialitate, optimism, exuberanta, conversatie si foarte multa libertate, foarte multa cooperare.

Fidelitatea nu constituie punctul forte al acestui cuplu, desi au amandoi încredere în “mintea” lor, fiind adesea un cuplu de iubiti si nu de soti. Punctul vulnerabil capital este alimentat însa de doua diferente majore: pe de o parte – Geamanul (Lucian) ramane un intelectual în vreme ce Sagetatorul (Cristina) cauta o directie spirituala; pe de alta parte – Geamanul tinde catre un anumit cinism, în vreme ce Sagetatorul se resimte în iubire de pe urma unei anumite emotivitati.

Ce parere aveti de compatibilitatea dintre Cristina si Lucian, din punct de vedere astrologic?

Articol realizat de Raluca Neagu

7 comentarii la “Cristina – sagetator si Lucian – gemeni. Ce spun astrele?”

 1. 7
  AndyGirl Says:

  HEi eu sunt ka tn cristina…sunt shi eu sagetor…suuuupeeerr!!!!!

 2. 6
  sonia Says:

  Daca vor avea unde locui, bani sa se intretina, vor fi ajutati de parinti, astrele vor fi de partea lor ca totul trece prin stomac si desigurm vor fi fericiti.
  Invers, degeaba cred in astre ( eu una nu as crede doamne fereste in inchipuiri omenesti)

 3. 5
  fabi Says:

  cand o sa veniti ca craiova duminica asta o sa vin si eu sami vad fostii mie concurenti….. va pup cand veniti de dimineata sau dupamasa sau searaaa………@@@@@@@@@@@@@2

 4. 4
  Aura Says:

  Persoana care scrie sub pseudonimul “Craiova” este cumva Cristina? Daca da, atunci nu are rost sa vorbeasca in numele tuturor. Si alti concurenti, de exemplu Alina si Laurentiu puteau fi selectati pentru caravana.

 5. 3
  Craiova:X Says:

  sus cristina si lucian:X sunteti cei mai frumosi…..va iubesc

 6. 2
  andreea Says:

  cum spune si Ancuta nici eu nu am gasit emisiune nicaieri,dar asi vrea so vad penru ca Cristina si Lucian au fost favoratii mei si ma bucur foarte mult pentru ei,sa fie fericiti si sa se inteleag a bine,si sa aiba incredere in celalalt,dar daca se poate nu imi puteti da id lor pentru ca asi vrea sa vorbesc si cu ei,daca se poate…multumesc frumos,si dacca cineva stie unde se poate gasi emisiunea sa-mi srie la andresa baby_luw36@yahoo.com,si va multumesc

 7. 1
  ancutza Says:

  unde pot gasi emisiunea te vreau langa mine in care au fost cei doi…am cautat pe google..youtube..dar nu am gasit..:(

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free