Cristina şi Lucian de la “Noră pentru mama”, în mijlocul inundaţiilor


cristina si lucian galatiSurpriză neplăcută pentru Cristina (20 de ani) şi Lucian (21 de ani), foştii concurenţi de la “Noră pentru mama”, cel mai tare reality-show din Romania difuzat de Kanal D. Imediat după finală, cei doi tineri căsătoriţi au plecat spre Galaţi, acasă la Lucian, unde au găsit oraşul sub ape.

“Toată ziua vorbeam cu Lucian în casa «Noră pentru mama» despre cum ne vom plimba de mână pe faleza din Galaţi, despre cum voi face eu jogging tot acolo. Abia aşteptam să ajung în oraşul soţului meu, dar acolo am descoperit dezastrul care s-a abătut asupra urbei. Faleza nici măcar n-am văzut- o, pentru că e acoperită de ape”, ne-a mărturisit, dezamăgită, Cristina, craioveancă de origine. Cea mai mare teamă a locuitorilor din Galaţi este să nu se lase terenul de lângă Dunăre şi să pătrundă apa în construcţiile din apropiere.

“Apa ar distruge tot ce e pe mal, case, ateliere, magazine. Deja şi-a făcut loc în multe locuri, chiar şi universitatea la care sunt eu student e în pericol”, a spus Lucian. Cei doi îndrăgostiţi care şi-au unit destinele se pot considera însă norocoşi. Nu de alta, dar blocul în care vor locui e amplasat pe un deal, iar Dunărea, oricât de nervoasă ar deveni, nu are cum să ajungă până la ei. “Ne pare însă rău pentru ce se întâmplă în alte zone din ţară şi am încercat să ajutăm şi noi, donând haine”, a adăugat Cristina.

Sursa: www.libertatea.ro

7 comentarii la “Cristina şi Lucian de la “Noră pentru mama”, în mijlocul inundaţiilor”

  1. 7
    fabi Says:

    buna sti ca sau despartit alina si laur de la nora pt mama4… imi pare rau……dar dragostea e peste tot… va pup

  2. 6
    Meri Says:

    De acord cu Aura , daca sar putea ca rudele parintii sa nu mai voteze. Ia din banca i miliars si cistiga 4 , 5 miliarde. Totul este fals.

  3. 5
    sonia Says:

    Era frumos si convingator daca aparea o poza in care sa ni se arate ca chiar imparteau ajutoare, dar de unde sa dea si copiii acestia ca mi s-au parut amindoi mai mult decit modesti pe parcursul emisiunii( doamne fereste asta nu inseamna ceva rau).

  4. 4
    fabi Says:

    mia pacut rau dar sper ca ati trecut cu bine peste tot……vruiam sa castigati concursullllllllll ca meritatiiii ….lasaaa acum trecem cu bine peste asta

  5. 3
    andreea Says:

    bv lor ca au putu sa iia jute pe cei care au ramas fara case haien.. alimente si multe alte ..

  6. 2
    Aura Says:

    … Si ei s-au dus acolo, pe faleza, sa se pozeze, pentru ce? Ca sa dea bine la cei care-i compatimesc ca nu au luat marele premiu ?
    La fel nu am auzit, poate nu am fost eu atenta, ce familii nevoiase au ajutat cistigatorii marelui premiu, daca, bineinteles l-au incasat sau nu acest premiu si cit o mai fi fost din el ?!!!

    Sper ca la urmatoarea editie NPM 5 sa avem de-a face cu fete culte si serioase, cu mult bun simt, fete care sa stie sa deschida gura, sa pronunte o fraza corect, sa-si asume responsabilitatea faptelor si vorbelor sale. Sper sa fie instituit premiul I, II si III si cel de populoaritate, pe care la editia trecuta il merita cu prisosinta Veronica.

  7. 1
    Diana Says:

    Im pare rau dar sper sa treceti peste pup chris si luci

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free