Cristina si Lucian sunt fericiti impreuna


lucian si cristina 21Cristina si Lucian au fost prezenti in platoul emisiunii ” Te vreau langa mine “, unde au dezvaluit amanunte din viata lor dupa terminarea concursului Nora pentru mama 4.

Cei doi s-au declarat fericiti si impliniti in casnicia pe care o au, desi Cristina a recunoscut ca “este mai greu afara” si ca ” nu este totul roz”.

Cu toate acestea, Cristina si Lucian, finalisti la Nora pentru mama 4, s-au casatorit din iubire.

Cei doi tineri casatoriti au marturisit ca locuiesc in Galati impreuna cu doamna Paula.

Acestia au fost plecati in ultimele doua saptamani, pe la munte, prin Craiova pe la parintii Cristinei si pe la ea pe la tara.

In ceea ce priveste relatia cu ceilalati concurenti Nora pentru mama 4, Cristina si Lucian au declarat ca au mai tinut legatura cu Elena si Bogdan, Alina, Brandusa, Laurentiu, Costi si Georgiana.

Referitor la relatia cu castigatorii Nora pentru mama 4, Cristina si Lucian au marturisit ca nu este nicio relatie intre ei si ca nu tin legatura cu Diana si Valentin.

Ce impresie v-au creat Cristina si Lucian ?

Articol realizat de Raluca Neagu

24 comentarii la “Cristina si Lucian sunt fericiti impreuna”

Pages: « 3 2 [1] Show All

  1. 10
    laura Says:

    cristina si luci sunteti un cuplu perfect si miam dorit foarte mult sa castigati voi nu falsa si prefacuta de diana.da asta e.va doresc sa fiti fericiti an continuare si sa va iubiti la fel de mult,ati fost si sunteti cuplul meu preferat si va potriviti amandoi din toate punctele de vedere.va iubesc pe amandoi si aveti grija de voi

  2. 9
    dana Says:

    super tare cuplul dia vali

  3. 8
    dana Says:

    exact e invidioasa..prefera sa tina legatura cu pan*rama de brandusa care a facut cum a avut chef!

  4. 7
    simona Says:

    imi place fosrte mult de ei ….trebuiau ei sa castige k meritau dar asta este iubitiva mult

  5. 6
    Sonia Says:

    Pentru Craiova: Hai sa admitem ca a fost falsa in concurs dar acum de ce mai este Diana falsa? Doar n-o fi Cristina desteapta lumii, hai sa fim seriosi cit era de vulgara in concurs, poate acum s-a mai desteptat si ea. Fie ca-i placea, fie ca nu-i placea ce spun telespectatorii Diana a avut mult bun simt, niciodata nu jignea.

  6. 5
    dayanara Says:

    aura…cu diana nu tine legatura ca nu are de ce….poate ca cristina nu o suna…dar diana fiind asa cumsecade,si vrand sa se inteleaga bn cu toata lume…de ce nu o suna….nu au fost prietene in casa si nu vor fii nicioadata….poate doar cunostiinte

    In rest ma bucur pt ei…sunt miunati…sa speram ca si celalalte cupluri care au fost in casa sa fie la fel de fericiti ca si ei…

  7. 4
    Craiova:X Says:

    draga mea nu e niki o invidie:P nu are cu cine discuta fiindca diana este o persoana falsa…..bravo cristina si lucian:X

  8. 3
    Aura Says:

    Nu ne-a spus daca tot asa vulgar vorbeste. Cu Diana nu tine legatura din invidie.

  9. 2
    andreea Says:

    Eu sunt o mare fana a Cristine asa ca pot sa zik ca sunt un cuplu de minune si as vrea si eu id Cristine sau al lui Lucian deoarece as vrea sa iau legatura cu ei pls

  10. 1
    anca Says:

    Desi nu am fost fan ptr acest cuplu, ma bucur ca sunt inca impreuna si sper sa fie si pe mai departe! Acum Cristina locuieste impreuna cu soacra si sper sa se maturizeze, respectand-o mai mult si asa cum declara si ea viata “in afara” casei nora ptr mama nu este “roz”. Mult noroc!

Pages: « 3 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free