Diana si Valentin fac dezvaluiri despre casnicia lor, vineri la Kanal D


diana si valentinVineri, 23 iulie 2010, Diana si Valentin, castigatorii editiei cu numarul 4 Nora pentru mama, vor veni la emisiunea ” Te vreau langa mine ” de la ora 16:30, pe Kanal D.

Diana si Valentin vor fi invitatii speciali ai editiei de vineri a emisiunii “Te vreau langa mine”, unde vor avea ocazia sa faca dezvaluiri despre viata si casnicia lor dupa terminarea concursului Nora pentru mama 4.

Fericitul cuplu castigator va dezvalui si daca premiul obtinut a fost important in consolidarea casniciei lor sau nu.

Pentru a afla povesta Dianei si a lui Valentin, nu ratati editia speciala de vineri, 23 iulie, a emisiunii ” Te vreau langa mine”, de la ora 16:30, numai pe Kanal D.

Articol realizat de Raluca Neagu

13 comentarii la “Diana si Valentin fac dezvaluiri despre casnicia lor, vineri la Kanal D”

Pages: [2] 1 » Show All

  1. 13
    sonia Says:

    De ce nu ar fi acesti tineri fericiti? Maturi sunt, realizati financiar sunt cit de cit ( daca vor mai fi luat si ceva bani – mareeele premiu) parintii ii ajuta, au cu ce sa-i ajute, bravo lor.

  2. 12
    Aura Says:

    draga Mia Olteanu, deseori ti-am citit comentariile si le-am apreciat. Vad ca faci aici referire la un comentariu”anca” eu cred ca ai gresit, anca vorbeste frumos este o alta”anka” ,deci cu k, o persoana ale carei comentarii le-am citit,sincer cu sila.

  3. 11
    mia olteanu 2009 Says:

    Anca,eti proaata rau,dute la spitalul de nebuni.Sa-ti fie rusine, te cunosc,esti o pan*rama.

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free