Diana si Valentin fac dezvaluiri despre casnicia lor, vineri la Kanal D


diana si valentinVineri, 23 iulie 2010, Diana si Valentin, castigatorii editiei cu numarul 4 Nora pentru mama, vor veni la emisiunea ” Te vreau langa mine ” de la ora 16:30, pe Kanal D.

Diana si Valentin vor fi invitatii speciali ai editiei de vineri a emisiunii “Te vreau langa mine”, unde vor avea ocazia sa faca dezvaluiri despre viata si casnicia lor dupa terminarea concursului Nora pentru mama 4.

Fericitul cuplu castigator va dezvalui si daca premiul obtinut a fost important in consolidarea casniciei lor sau nu.

Pentru a afla povesta Dianei si a lui Valentin, nu ratati editia speciala de vineri, 23 iulie, a emisiunii ” Te vreau langa mine”, de la ora 16:30, numai pe Kanal D.

Articol realizat de Raluca Neagu

13 comentarii la “Diana si Valentin fac dezvaluiri despre casnicia lor, vineri la Kanal D”

  1. 1
    Anka Says:

    Cine draqu ia votat pe tantalaii astia ??un mort si o scroafa ….trebuia sa castige Cristina si Lucian

  2. 2
    Anka Says:

    O sa vedeti ca nu o sa tina casnicia lor … pt ca Diana e putin c**** si cu multe fete …. imi cer scuze pt cuvintele urate dar asta e adevaru veti vedea

  3. 3
    simona Says:

    Chiar imi doream sa mai aflu ce se intampla cu cei doi.Sper sa fie fericiti si multumiti in viata de familie.Sunt doi draguti.Nu cred ca cei care au mai scris aici sunt in masura sa-i critice,fara a-i cunoaste suficient de bine indeosebi in viata reala.Daca favoriti vostri au fost Cristina si Lucian nu trebuie sa le atribuiti celorlalti epitete dezgustatoare.Nimeni nu e perfect,prin urmare nici favoriti vostri.Si eu as avea multe comentarii de facut la adresa celor doi-respectiv Cristina si Lucian,dar nu o fac din prea mult bun simt.Asa ca abtineti-va si luati oamenii asa cum sunt.Iar de votat ,i-am votat si eu pe ,,tanatalaii astia”,cum s-a exprimat domnisoara de mai sus.Insa nu ma consider o ,,tantalaie’’si nici pe cei doi nu i-am vazut asa in concurs.Mi-au placut si i-am apreciat pentru frumoasa lor poveste de dragoste,in care m-am regasit si eu.Nici parintii mei nu au fost de acord cu actualul meu sot,motivat de faptul ca nu avea studii,insa eu am fost cea care a decis.Si avem 7 ani de cand suntem impreuna,au urmat si studiile,si toti suntem multumiti.Asa ca ,daca este iubire si respect ,totul merge bine.Sper ca si celor doi.

  4. 4
    anca Says:

    Comentarile sunt de prisos! Important este ca cei doi au format un cuplu si le sta bine impreuna! Dorim sa auzim vesti cat mai placute despre casnicia lor si sa ne bucuram impreuna cu ei cand vor fi si parinti!

  5. 5
    Aura Says:

    Cita minte ai mai Anka !!! De unde stii ca Diana e c…va ,ai fost dupa ea sau stii ce faci tu?

  6. 6
    Craiova:X Says:

    pai cine sai voteze anka…ciobanu de taso care se crede mare miliardar….n-am vazut persoane mai false ca diana si valentin in niki o editie Nora pentru mama….chiar nu-i suport……hai cristina si lucian:X

  7. 7
    Sonia Says:

    Craiova, m-as mira sa vorbesti in numele locuitorilor unui oras mare, care, nu intotdeauna s-au bucurat cit de ” frumos” ii reprezenta Cristina. Da, s-au mindrit dar cu Alina, care a avut ce arata in fostul concurs NPM 4.
    Cit despre Diana, daca nu ar fi meritat, nu ar fi luat locul I oricit ar fi votat-o “ciobanul” de tac-sau. Ce nu ati da voi astea care ii tot dati cu ciobanul si oile sa aveti situatia lor, pina una-alta va chioraie matele de … praz..

  8. 8
    DOINITA Says:

    AI PERFECTA DREPTATE SIMONA

  9. 9
    Aura Says:

    In vremuri de criza este super sa fii “cioban” la mii de oi si sa ai bani iar efectul este cu atit mai mare cu cit”ciobanul” este un personaj civilizat, cu mult bun simt si silvicultor.
    De votat, i-am votat noi telespectatorii, care am apreciart la acesti oameni bunul simt, educatia primita in familie si de ce nu frumusetea Dianei, modul cum se imbraca, cum vorbea etc. E adevarat ca folosea graiul local ,dar daca cei de la emisiune i-au permis, ce conta penmtru noi?
    Fetelor, care scrieti pe aici, rele mai sunteti, vorbiti foarte urit si scrieti cu greseli ( nu chiar toate, scuze pentru doamnele-doamne). Majoritatea, la nivel de clasa a II-a.

  10. 10
    claudia Says:

    cel mai bine ar fi sa fie npm 5 un concurs de gasirea jumatatii si atat
    sa nu existe premiu
    atunci sa vad care ar mai fi ”buba”
    atunci se vede cine e pentru iubire si cine nu
    oricum a castigat cei mai buni
    fie ca va e ciuda la uni ori altiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

  11. 11
    mia olteanu 2009 Says:

    Anca,eti proaata rau,dute la spitalul de nebuni.Sa-ti fie rusine, te cunosc,esti o pan*rama.

  12. 12
    Aura Says:

    draga Mia Olteanu, deseori ti-am citit comentariile si le-am apreciat. Vad ca faci aici referire la un comentariu”anca” eu cred ca ai gresit, anca vorbeste frumos este o alta”anka” ,deci cu k, o persoana ale carei comentarii le-am citit,sincer cu sila.

  13. 13
    sonia Says:

    De ce nu ar fi acesti tineri fericiti? Maturi sunt, realizati financiar sunt cit de cit ( daca vor mai fi luat si ceva bani – mareeele premiu) parintii ii ajuta, au cu ce sa-i ajute, bravo lor.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free