Cristina si Lucian fac dezvaluiri despre casnicia lor, miercuri la Kanal D


lucian si cristinaMaine, 21 iulie 2010, perechea finalista de la Nora pentru mama 4, formata din Cristina si Lucian, proaspat casatoriti, vor veni la emisiunea ” Te vreau langa mine ” de la ora 16:30, pentru a face dezvaluiri despre viata si casnicia lor in urma casatoriei oficiate in concurs.

Pentru a afla povestea Cristinei si a lui Lucian, nu ratati emisiunea “Te vreau langa mine”, de maine, 21 iulie, de la ora 16:30, pe Kanal D.

Articol realizat de Raluca Neagu

4 comentarii la “Cristina si Lucian fac dezvaluiri despre casnicia lor, miercuri la Kanal D”

  1. 4
    Adriana Says:

    Alo,ce faceti,aici se discuta de Cristina si Lucian, nu de Niculina, mie nu mi.a placut lucian care a fost cam tacut ca de obicei,e deja la casa lui,cu nevasta lui,nu ar trebui sa mai fie stresat si suparat,sa fie mai vesel ca doar si.a indeplinit visul si aleasa inimii lui e mereu distrata si plina de viata.

  2. 3
    Aura Says:

    Ai dreptate ramoniK se cam schimonoseste dar recunoaste ca nu te plictisesti in emisiunea ei si cam pune punctul pe i. Oricum “pacientii” d-nei Stoican nu se cearta si nu vorbesc vulgar, cel mult ” se schimonosesc”, mai ales ca printre ei mai sunt si persoane senile ( imi pare rau, asa este, nu te porti purta ca un adolescent la peste 65 de ani).

  3. 2
    ramonik Says:

    prea schimonosita niculina…cu fata aia de maimutzoiaca..doamne ma dispera numai cand vad publicitate cu imaginea ei..dar nu as putea vreodata sa urmaresc vreo emisiune de a ei..beacs..

  4. 1
    Aura Says:

    M-am uitat. Imi place Niculina Stoican. As dori sa modereze macar o emisiune Nora pentru mama 5. Asta,da olteanca si frumoasa si desteapta, ce sa mai vorbim de talentul artistic.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free