Impresiile Cristinei si ale lui Lucian dupa Final


lucian si cristina 10Cristina si Lucian, invinsii competitiei Nora pentru mama 4, dar in acelasi timp castigati pentru ca se au unul pe altul, au lasat cateva impresii dupa Final.

Cristina a dorit sa marturiseasca “sunt foarte fericita, ne-am castigat unul pe celalalt”.

In ceea ce priveste castigarea marelui premiu, concurenta a declarat ” ne-ar fi ajutat sa pornim un drum…dar sunt sigura ca vom fi fericiti”.

Lucian a marturisit de asemenea ca este foarte fericit pentru casatoria cu Cristina, insa legat de castigarea marelui premiu, acesta a replicat ” nu cred ca am fi meritat mai mult sa castigam”.

Credeti ca Lucian si Cristina vor avea o casnicie fericita?

Articol realizat de Raluca Neagu

27 comentarii la “Impresiile Cristinei si ale lui Lucian dupa Final”

Pages: « 3 [2] 1 » Show All

  1. 20
    ana maria Says:

    felicitari!!!!!!!! suntei foarte frumosi impreuna si sper sa fiti fericiti.imi doresc sa ramaneti impreuna dar numai Dumnezeu stie. …cert e ca, cred ca voi doi sigur va iubiti si ati fost cinstiti mereu!!!

  2. 19
    nutyka Says:

    NU STIU CATA DNCREDERE SA AM IN ACEST CUPLU, DACA VOR RAMANE INPREUNA ,SA FIE SANATOSI ,DAR AM MARI REZERVE SI CREDETI-MA AM TRECUT DEMULT PE UN DE TREC EI ACUM SI DRAGOSTEA TRECE PRIN STOMAC……………….IAR BANII ,TRAIUL CU SOACRA ,DESTABILIZEAZA RELATII FOARTE SOLIDE.

  3. 18
    iza Says:

    eu zic ca se iubesc dar fața aia de dos – cristina e o grasana rea si lucian un nasos la fel k doamna paula

  4. 17
    diana Says:

    imi pare sincer rau ptr voi…..sunteti kel mai unit kuplu si miar fi plakut sa kastigati voi…va doresk kasa de piatra si sa fiti ferikiti impreuna si sa nu lasati guriile rele sa va strike reltia…. nu e niki o problema dak nu ati kastigat voi v-ati kastigat unu p altul….va doresk kasa de piatra si multa ferikire si sa stiti k bani nu aduk ferikirea….avetingrija de voi si p doamna paula o pup

  5. 16
    andreea Says:

    CINE VA CREDETI VOI SA TOT COMENTATI VE TREABA LOR DACA SE IUBESC SAU ORICUM EI NU SE COMPARA CU DIANA SI VALI LA CARE NU SA VAZUT IUBIRE SI NU AU SPUS NICIODATA LUCRURILOR PE NUME MAI TINETI MINTE INCIDENTU CU ANTALYA
    ASA CA MAI LASATII IN PACE

  6. 15
    mia olteanu 2009 Says:

    Nu merita nici locul 2.Ea nu il iubeste pe Lucian. A facut totul sperind la marele premiu.

  7. 14
    Sonia Says:

    Daca ar fi fost Vlad pina la finele emisiunii nu mai pupa nici locul II. La cit de mahalagioaica a fost , nici ca merita mai mult. Mai lasati-ma cu iubirea pentru Lucian ca mi s-a acrit!

  8. 13
    DOINITA Says:

    SA ZICA MERSI CA A AJUNS SI PE LOCUL DOI.SANT CURIOSA CAT VA STA CU LUCICA

  9. 12
    dana Says:

    mia placut de ei sper sa se iubesca cu adevarat pacat ca nu au catigat ei . premiul nu sa castigat d ecei meritati pacat diana e falsa si vali un milog dupa bani

  10. 11
    raluca Says:

    felicitari…imi pare sincer rau pentru voi, chiar meritati sa fiti castigatori …sper sa aveti o viata frumoasa.Ma dezamagit finalul acestei emisiuni ca si a celei trecute de altfel.Cred ca totul e o vrajeala pentru ca cei care hotarasc de fapt deznodamantul emisiunilor nu este publicul per ansamblu ci famiiliile cuplurilor. Sunt convinsa ca tatal dianei are o contributie de cel putin 50% in voturile adresate ei…la fel de dezamagita am fost si dupa sezonul trecut…aiurea sincer…oricum voi ati ramas cu ceva mult mai de pret un lucru pe care diana nu-l poate cumpara cu toti banii din lume,iubirea..si cu niste nasi pe cinste;) aveti grija unul de altul!

Pages: « 3 [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free