Doamna Lacramioara a castigat 10.000 lei in urma pronosticului pe care l-a facut


lacramioara 10Concurentii Nora pentru mama 4 au facut la un moment dat pronosticuri cu privire la cine va ajunge in Marea Finala si cine va castiga competitia.

Majoritatea concurentilor (Georgiana, Alina, Cristina si Lucian) au fost de parere ca Vlad si Alexa vor castiga concursul, iar altii nu au dorit sa dea nume (doamna Paula, Simona, Vlad, Valentin, Costi, doamna Daniela, doamna Valeria). Singura care a crezut in Diana si Valentin,  a fost doamna Lacramioara, care a reusit cu aceasta ocazie sa castige suma de 10.000 lei din marele premiu.

Doamna Lacramioara nu a fost prezenta la Marea Finala din 2 iulie, astfel Vlad a fost cel anuntat de castigarea premiului.

Cu ocazia oficierii celor doua casatorii, intre Diana si Valentin si intre Cristina si Lucian, Vlad a dorit sa le ofere o surpriza muzicala tinerilor insuratei, aducandu-l in scena pe Cristian Hancu.

De ce credeti ca restul concurentilor nu au crezut in Diana si Valentin si in faptul ca ei vor castiga Marele Premiu?

Articol realizat de Raluca Neagu

11 comentarii la “Doamna Lacramioara a castigat 10.000 lei in urma pronosticului pe care l-a facut”

Pages: [2] 1 » Show All

  1. 11
    Adriana Says:

    D.na Lacramioara a intuit bine cine v.a castiga,era si de asteptat. Eu o apreciez mult pe aceasta doamna, a fost puternica,a vorbit foarte frumos de fiecare data,nu mi.a placut prietenia ei cu Veronica si ce s.a intamplat dupa aceea intre ele si Vlad.Eram sigura ca ajunge in finala,dar,Vlad a facut o mare greseala cand a jignit.o pe Diana tare de tot,pacat, ei doi s.au inteles bine tot timpul,acum cred ca a fost influentat de Laurentiu si a pierdut, a fost eliminat,pacat meritau amandoi sa a junga in finala chiar si fara nunta, macar pentru faptul ca s.au inteles f. bine ei doi, mama/fiu,felicitari pentru asta.

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free