Brandusa, sceptica in privinta sentimentelor dintre Diana si Valentin


brandusa 10Concurenta Brandusa, ultima eliminata din competitia Nora pentru mama 4, a ramas cu o impresie nu prea buna despre cuplul de tineri casatoriti, Diana si Valentin.

Brandusa a declarat ca Diana a fost si este falsa. Mai mult decat atat, ea si-a exprimat parerea legata de longevitatea relatiei dintre Diana si Valentin, astfel Brandusa nu le-a dat acestora decatĀ  “maxim un an impreuna”.

Brandusa si-ar fi dorit ca Nora pentru mama 4 sa fie castigat de Cristina si Lucian.

Ce parere aveti de opinia Brandusei referitoare la relatia dintre Diana si Valentin?

Articol realizat de Raluca Neagu

16 comentarii la “Brandusa, sceptica in privinta sentimentelor dintre Diana si Valentin”

Pages: [2] 1 » Show All

  1. 16
    delia Says:

    Cand a avut femeia asta o parere buna despre cineva anume,pentru ca nu a reusit sa se apropie de nici un baiat sau o mama de baiat, a incercat numai sa dezbine relatii,sa influienteze negativ fetele in relatiile lor si pe biata Cristina a zapacit/o cu susotelile la urechea stanga,noroc ca fata si/a dat seama la timp ca altfel se despartea si ea de Lucian cum a facut Alina cu Vlad.

  2. 15
    simona Says:

    Nu conteaza deloc ce si-a dorit ea,important e ce s-a intamplat.Eu sunt convinsa ce cei doi vor rezista ,casatoria lor se va consolida treptat -treptat.Iar Brindusa va umbla din barbat in barbat,pana se va gasi unul s-o ia si s-o ciomageasca,ca are o gura de numai numai si se crede buricul pamanatului.Dar sa se uite in ograda ei

  3. 14
    Carmen Says:

    In general am vazut toate concurentele de la cele patru serii ale emisiunii. Asemenea caracter ca al Brindusei, nu a avut niciuna dintre fete. Ce va face aceasta fata in viata ei si pentru ce tot o lauda de fiecare data Gabriela? ” Aplaudati-o ca merita cu prisosinta” . Pentru ce?
    Nu sunt nedreapta dar cind tinea una, cind cu alta, cind le lua prietenii din casa, cind se orienta pe cei de afara. Nu mi-a placut si sper sa nu mai vad asemenea fete pe la NMP 5.

  4. 13
    inna Says:

    pt me uh ai fost cea mai mare pan*rama…nush cn te-a bagat acolo in ksa da numai rau ai stiut sa faci…mai ai unghii la mainii? sau le-ai ros de atata invidie kta inkpe in uh…detestabila fiintza…

  5. 12
    burlacu Says:

    Brindusa daca ai fi blonda te-as cauta! Nu-mi plac brunetele, sunt certarete….. au suflet acru.

  6. 11
    simona Says:

    Daca ea nu a iubit in viata pana acumm are impresia ca toti sunt ca ea?sa zboare din floare inn floare?

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free