Brandusa, sceptica in privinta sentimentelor dintre Diana si Valentin


brandusa 10Concurenta Brandusa, ultima eliminata din competitia Nora pentru mama 4, a ramas cu o impresie nu prea buna despre cuplul de tineri casatoriti, Diana si Valentin.

Brandusa a declarat ca Diana a fost si este falsa. Mai mult decat atat, ea si-a exprimat parerea legata de longevitatea relatiei dintre Diana si Valentin, astfel Brandusa nu le-a dat acestora decatĀ  “maxim un an impreuna”.

Brandusa si-ar fi dorit ca Nora pentru mama 4 sa fie castigat de Cristina si Lucian.

Ce parere aveti de opinia Brandusei referitoare la relatia dintre Diana si Valentin?

Articol realizat de Raluca Neagu

16 comentarii la “Brandusa, sceptica in privinta sentimentelor dintre Diana si Valentin”

  1. 1
    dayanara Says:

    brandusa nu e o fata rea…probabil ca impresia asta a lasat-o tellespectatorilor…ea a spus intotdeauna ceea ce credea nu si-a ascuns parerile..si nu a fost diplomata..i-a sustinut pe cristina si lucian pt ca asta a crezut…sunt de acord cu ea…:D

  2. 2
    Sonia Says:

    Fata asta nu stie ce vrea. Ba tinea cu Cristina, ba cu Diana si tot asa! Ba avea ceva cu una, ba cu alta. Dac-ar fi luat Cristina marele premiu, precis zicea ca Diana merita.
    Nici nu am inteles de ce a venit, de a plecat, de ce a reintrat. Mie nu mi-a placut, cu toti baietii la rind, din casa, de afara… Treaba ei.

  3. 3
    cristina Says:

    Eu sunt de acord cu Brindusa,Diana si Valentin nu o vor duce impreuna mai mult de un an daca vor ajunge la un an ar fi bine!!!Brindusa este o fata ft desteapta imi place ft mult cum a fost in casa,nu a jucat teatru cum au facuto altii!!!

  4. 4
    bianca Says:

    greseste intro privinta nu sta un an impreuna prea mult lea dat

  5. 5
    DOINITA Says:

    BRANDUSA SI PE ULTIMA SUTA DE METRII EST I REA SI INVIDIOASA

  6. 6
    mia olteanu 2009 Says:

    Cine nu o cunoaste pe Brindusa poate spune ca a avut dreptate.Eu insa va spun ca este o p*rasuta,sta la marginea orasului si asteapta soferii……….?

  7. 7
    dana Says:

    brandusa e o pan*rama!

  8. 8
    dana Says:

    exact a facut o pe cristina jeg si in orice fel a avut chef…e o nesimtita!

  9. 9
    maria Says:

    brindusa este cu 2 fete ,nu v a fie frica cac i cuplul dianei dureaza ,ardeleanul e om blind si drept.felicitari dianoooo
    .

  10. 10
    nutyka Says:

    Era de asteptat Brandusa ca de obicei nu stie ce vrea…. cand o facea falsa si jegoasa pe Cristina ,cand era de partea Dianei, cand se intorcea si i mai pupa in dos pe Cristina ce-o fi vrut sa faca ea stie …..

  11. 11
    simona Says:

    Daca ea nu a iubit in viata pana acumm are impresia ca toti sunt ca ea?sa zboare din floare inn floare?

  12. 12
    burlacu Says:

    Brindusa daca ai fi blonda te-as cauta! Nu-mi plac brunetele, sunt certarete….. au suflet acru.

  13. 13
    inna Says:

    pt me uh ai fost cea mai mare pan*rama…nush cn te-a bagat acolo in ksa da numai rau ai stiut sa faci…mai ai unghii la mainii? sau le-ai ros de atata invidie kta inkpe in uh…detestabila fiintza…

  14. 14
    Carmen Says:

    In general am vazut toate concurentele de la cele patru serii ale emisiunii. Asemenea caracter ca al Brindusei, nu a avut niciuna dintre fete. Ce va face aceasta fata in viata ei si pentru ce tot o lauda de fiecare data Gabriela? ” Aplaudati-o ca merita cu prisosinta” . Pentru ce?
    Nu sunt nedreapta dar cind tinea una, cind cu alta, cind le lua prietenii din casa, cind se orienta pe cei de afara. Nu mi-a placut si sper sa nu mai vad asemenea fete pe la NMP 5.

  15. 15
    simona Says:

    Nu conteaza deloc ce si-a dorit ea,important e ce s-a intamplat.Eu sunt convinsa ce cei doi vor rezista ,casatoria lor se va consolida treptat -treptat.Iar Brindusa va umbla din barbat in barbat,pana se va gasi unul s-o ia si s-o ciomageasca,ca are o gura de numai numai si se crede buricul pamanatului.Dar sa se uite in ograda ei

  16. 16
    delia Says:

    Cand a avut femeia asta o parere buna despre cineva anume,pentru ca nu a reusit sa se apropie de nici un baiat sau o mama de baiat, a incercat numai sa dezbine relatii,sa influienteze negativ fetele in relatiile lor si pe biata Cristina a zapacit/o cu susotelile la urechea stanga,noroc ca fata si/a dat seama la timp ca altfel se despartea si ea de Lucian cum a facut Alina cu Vlad.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free