Brandusa, sceptica in privinta sentimentelor dintre Diana si Valentin


brandusa 10Concurenta Brandusa, ultima eliminata din competitia Nora pentru mama 4, a ramas cu o impresie nu prea buna despre cuplul de tineri casatoriti, Diana si Valentin.

Brandusa a declarat ca Diana a fost si este falsa. Mai mult decat atat, ea si-a exprimat parerea legata de longevitatea relatiei dintre Diana si Valentin, astfel Brandusa nu le-a dat acestora decat  “maxim un an impreuna”.

Brandusa si-ar fi dorit ca Nora pentru mama 4 sa fie castigat de Cristina si Lucian.

Ce parere aveti de opinia Brandusei referitoare la relatia dintre Diana si Valentin?

Articol realizat de Raluca Neagu

16 comentarii la “Brandusa, sceptica in privinta sentimentelor dintre Diana si Valentin”

Pages: « 2 [1] Show All

  1. 10
    nutyka Says:

    Era de asteptat Brandusa ca de obicei nu stie ce vrea…. cand o facea falsa si jegoasa pe Cristina ,cand era de partea Dianei, cand se intorcea si i mai pupa in dos pe Cristina ce-o fi vrut sa faca ea stie …..

  2. 9
    maria Says:

    brindusa este cu 2 fete ,nu v a fie frica cac i cuplul dianei dureaza ,ardeleanul e om blind si drept.felicitari dianoooo
    .

  3. 8
    dana Says:

    exact a facut o pe cristina jeg si in orice fel a avut chef…e o nesimtita!

  4. 7
    dana Says:

    brandusa e o pan*rama!

  5. 6
    mia olteanu 2009 Says:

    Cine nu o cunoaste pe Brindusa poate spune ca a avut dreptate.Eu insa va spun ca este o p*rasuta,sta la marginea orasului si asteapta soferii……….?

  6. 5
    DOINITA Says:

    BRANDUSA SI PE ULTIMA SUTA DE METRII EST I REA SI INVIDIOASA

  7. 4
    bianca Says:

    greseste intro privinta nu sta un an impreuna prea mult lea dat

  8. 3
    cristina Says:

    Eu sunt de acord cu Brindusa,Diana si Valentin nu o vor duce impreuna mai mult de un an daca vor ajunge la un an ar fi bine!!!Brindusa este o fata ft desteapta imi place ft mult cum a fost in casa,nu a jucat teatru cum au facuto altii!!!

  9. 2
    Sonia Says:

    Fata asta nu stie ce vrea. Ba tinea cu Cristina, ba cu Diana si tot asa! Ba avea ceva cu una, ba cu alta. Dac-ar fi luat Cristina marele premiu, precis zicea ca Diana merita.
    Nici nu am inteles de ce a venit, de a plecat, de ce a reintrat. Mie nu mi-a placut, cu toti baietii la rind, din casa, de afara… Treaba ei.

  10. 1
    dayanara Says:

    brandusa nu e o fata rea…probabil ca impresia asta a lasat-o tellespectatorilor…ea a spus intotdeauna ceea ce credea nu si-a ascuns parerile..si nu a fost diplomata..i-a sustinut pe cristina si lucian pt ca asta a crezut…sunt de acord cu ea…:D

Pages: « 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free