Diana si Valentin isi doresc sa aiba o fetita


diana si valentin 10Diana si Valentin, castigatorii marelui premiu de la Nora pentru mama 4, se simt fericiti si impliniti si in ciuda acelor zvonuri care nu le-ar da prea multe sanse sa ramana impreuna, cei doi si-au facut deja planuri pentru la anul…isi doresc sa aiba o fetita impreuna.

Valentin a declarat ” o sa fac tot posibilul sa o fac pe Diana fericita “, iar aceasta a marturisit ca este optimista in privinta relatiei dintre tatal ei si Valentin, fiind de parere ca cei doi se vor intelege foarte bine.

Credeti ca Diana si Valentin vor avea o casnicie fericita?

Articol realizat de Raluca Neagu

42 comentarii la “Diana si Valentin isi doresc sa aiba o fetita”

Pages: « 5 4 3 [2] 1 » Show All

  1. 20
    ana maria Says:

    daaaa…vor ramane impreuna cand imi voi vedea ceafa fara oglinda:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Diana o ipocrita si o analfabeta si Vali un “pupa unde crede ca-i este mai bine” ca sa nu spun proverbul intreg si corect!:))))))))))))Unde nu as da sa ramana impreuna sa faca tatal Dianei atac de cord:))))))))))))

  2. 19
    Dayanaraa:-x Says:

    Sper ca o sa ramana impreuna..ar trebui sa mai lase fiecare de la el.:)Si Diana sa nu aiba aere..Oricum..ambii sunt niste scumpi:*Diana ai fost preferata mea de la inceput..:>

  3. 18
    burlacu Says:

    Clevetiti aci ca niste tate la marginea drumului si pe Diana si pe Vali ii doare in cur. Bravo copii, sa fiti fericiti. Ati luat banutii, lasa-le sa se oftice ca nu s-au mai saturat.
    Caut si eu o blonda virgina, bogata si cu scaun la cap. ( Sa nu ziceti ca n-am eu scaun la cap….)

  4. 17
    dana Says:

    si daca nu asta e viata!lumea se desparte la orice ora !

  5. 16
    dana Says:

    diana vali vor fi fericiti:*:*:*:*:

  6. 15
    lili Says:

    am urmari emisiunea dar nustiu ce sa cred ;lasa sa treaca putin timp sa vedem Diana este o fatarnica sau chiar iubeste cu adevarat

  7. 14
    lili Says:

    Gum sa fie dl Vasile de acord.//???..Acest VALI nu stie sa vorbeasca numai bolborasea,,,nu-mi explic cum l-a selectat.Este un broscoi-chel matur transparent…CE mutra Un cap cat o .dubla. si secA avut noroc cu mama-sa …ca l-a insurat la#30 aNi Cine i-l lua//?????….

  8. 13
    Lorena Says:

    NU VOR RAMANE IMPREUNA SI CRED CA TATAL DIANEI A PROPUS SA NU SE OFICIEZE CUNUNIA RELIGIOASA TOCMAI DIN ACEST MOTIV.

  9. 12
    deea Says:

    nu cred ca o sa ramana impreuna si nici nu-mi doresc asta……….:( voiam k lukian q kristina sa kastige marele premiu…ei kiar meritau nu astea 2 maimute…..

  10. 11
    rodica Says:

    ma bucur pentru voi , mi-ati placut de la inceput dar sunt putin suparata pe tine diana pentru faptu ca ai eliminat-o pe lacramiara . mi-ar fi placut sa intre in finala si vlad cu alina . s-a vazut foarte clar ca se iubesc inca doar ca sunt amandoi foarte orgoliosi

Pages: « 5 4 3 [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free