Diana si Valentin isi doresc sa aiba o fetita


diana si valentin 10Diana si Valentin, castigatorii marelui premiu de la Nora pentru mama 4, se simt fericiti si impliniti si in ciuda acelor zvonuri care nu le-ar da prea multe sanse sa ramana impreuna, cei doi si-au facut deja planuri pentru la anul…isi doresc sa aiba o fetita impreuna.

Valentin a declarat ” o sa fac tot posibilul sa o fac pe Diana fericita “, iar aceasta a marturisit ca este optimista in privinta relatiei dintre tatal ei si Valentin, fiind de parere ca cei doi se vor intelege foarte bine.

Credeti ca Diana si Valentin vor avea o casnicie fericita?

Articol realizat de Raluca Neagu

42 comentarii la “Diana si Valentin isi doresc sa aiba o fetita”

Pages: « 5 4 3 2 [1] Show All

  1. 10
    Sonia Says:

    Nu e chiar asa de aruncat Vali. “Par pe cap” asa cum spune Lucy, ii poate creste, doar daca n-o fi chel de felul lui, facultatea si-o poate face iar banii aduc fericirea. Dragostea trece prin stomac.

  2. 9
    bunicu Says:

    Eu cred ca deja s-au despartit sper ca Diana sa ramina in Turcia si Vali sa vina singur ca Nea Vasile este impotriva,Nea Vasile ii trebuie un ginere de tipul sau nu un Barman batrin si fara par pe cap. Nea Vasile dai si lui Vali citiva griitari si sa stea la Cluj .DIANA merita altceva.Dar crede si in Bani sa stie ca banii nu aduc FERICIREA.Divortul acum e simplu.

  3. 8
    daniela Says:

    sigur cum sa nu , diana nu il iubeste pe vali , o sa se vada lucrul asta cat de curand pacat de bietul vali

  4. 7
    uka Says:

    nici gand…jalnic…doi falsi …”fanii”dianei au fost de fapt tatal si socru..l…am sa renunt sa mai urmaresc aceasta emisiune…In viata mea nu am vazut o persoana mai falsa decat diana..nu ca “iubitul ” ar fi prea departe…cum plangea el dupa Liliana..in bratele Dianei=))..penibil sincer…si un sfat pt diana..sa aibe grija cu paharele de apa..ca s-ar putea in afara emisiunii sa se trezeasca cu un pumn in gura=))
    In primul rand ei nici macar nu trebuiau sa se numere printre finalisti dupa faza din Antalya.

  5. 6
    DOINITA Says:

    SPER DIN TOT SUFLETUL SA RAMANA IMPREUNA CA DE AIA I-AM VOTAT.

  6. 5
    cristina Says:

    Diana si Valentin sunt niste falsi se vede ft bine aceasta au juacat teatru timt de atitea luni….eu nu cred ca ei vor fi mult impreuna si imi pare ft rau ca ei au cistigat aceast premiu care nu il meritau …sa vazut si in finala cum au jucat teatru Diana numai de gitu numai lui Valentin dar pina atunci nici nu il lua in seama in casa….Diana esti o actrita ft buna eu nu inteleg ce ai cautat tu acolo trebuia sa te duci la o scoala teatrala!!!Spun ferm si respicat ca Valentin si Diana nu vor avea o casnicie fericita si nu vor sta pentru mult timp impreuna!!!

  7. 4
    andreea Says:

    NUSH CE SA ZIK DAR PAREREA MEA ESTE CA DIANA A VRUT SA CASTIGE MAI MULT PENTRU BANI .. NU CRED CA VOR FI MULT TIMP IMPREUNA

  8. 3
    Sonia Says:

    Cred ca vor avea o casnicie fericita, Dumnezeu sa le ajute!

  9. 2
    Oanaa.. Says:

    Evident:X
    Sa dea dumnezeu ca merita :*

  10. 1
    lucy Says Says:

    Sincer cand am vazut-o pe Diana la nunta ei cum plangea in bratele tatalui ei am avut impresia ca ii pare rau ca s-a casatorit.Din ce a zis tatal ei,ca il accepta pe Vali pt ca nu are ce face,e clar ca nu a fost deloc de acord cu nunta,dar mai ales cu Vali.Nu am placut-o pe Diana dar mi-era mila de ea.E aiurea sa te casatoresti desi stii ca tatal tau de care esti foarte apropiata si a carui parere conteaza pt tine,sa nu fie de acord.Naspa…..Sper sa nu ii para rau toata viata ca s-a casatorit cu acordul tatalui ei dat doar cu juma de gura si dat mai mult ca sa nu ii reproseze ca nu s-a casatorit din cauza lui.Chiar daca nu am placut-o,cred ca merita totusi un alt baiat,unul cu par pe cap si ceva mai multa initiativa.Dar ce sa faci daca banii le-au facut cu ochiu..!!!

Pages: « 5 4 3 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free