Brandusa a fost eliminata din competitie inainte de Final


brandusa marea finala npm4Brandusa, o concurenta care a intrat initial cu sperante mari in competitia Nora pentru mama 4, si care de-a lungul timpului a avut mai multe relatii in casa, a avut privilwegiul de a ajunge pana in Marea Finala, insa a fost eliminata pe ultima suta de metri.

Brandusa nu a acumulat nici un ban in competitie si in acelasi timp nici nu mai forma un cuplu in casa Nora pentru mama 4, asa ca ea nu ar fi putut castiga marele premiu din concurs.

Pe final, s-a zvonit ca misteriosul baiat cu care Brandusa ar forma in prezent un cuplu in afara competitiei, ar fi Mihai Bubu, fostul concurent de la Nora pentru mama 3…lucru pe care Brandusa nu l-a confirmat insa.

Credeti ca Brandusa merita sa ramana pana in Final alaturi de ceilalti concurenti?

Articol realizat de Raluca Neagu

14 comentarii la “Brandusa a fost eliminata din competitie inainte de Final”

Pages: « 2 [1] Show All

  1. 10
    Dutzy Says:

    Brenda te iubim:X:X:X….si imi permit sa vorbesc in numele tuturor fanilor:P:P:Pun cuvant care nu prea iti place:))oricum noi te iubim…ramai asa cum esti ………..:*:*:*

  2. 9
    Monica ( Pitesti) Says:

    Cred ca Brandusa ar fi fost mult mai pe placul telespectatorilor daca ” avea coloana vertebrala”. A tot sarit dintr-o barca in alta, ba o sustinea pe Cristina, apoi pe Diana, dupa aceea pe Cristina (poate i se promisese ceva), nu stiu, sa nu se supere daca citeste dar pe linga frumusetea fizica si tupeu (certareata) trebuie sa ai un dram de desteptaciune, inteligenta, bun simt.

  3. 8
    miha Says:

    huuuuuuuuuuuuuu..mars acasaaaaa:))))))))))))oribila fiinta ca si caracter ..ca si fizic…doamnee bine ca am scapat de tinee…pitigaiata draq nasparlie rau.ce locl patru, nota patruuuuu, stai jos , ca esti proasta:))))

  4. 7
    RALUCA Says:

    Pentru mine castigtoarea esti tu Brenda, insa deca din toti baietii care te curteaza tu te-ai oprit la Mihai, ma dezamagesti, este tigan, ce Dumnezeu, iar maica-sa are o doaga sarita.

  5. 6
    Aura Says:

    adevarul e ca brandusa mi s-a parut tot timpul ca se cr4edea superioara.Nici nu stia sa se comporte intr-un colectiv…nu e vorba ca stia sa o faca pe diana sa taca.Diana stia ca nu trebuie sa iti pui mintea cu niste persoan care pur si simplu nu pot mazi mult.

  6. 5
    denis Says:

    brandusa este o scarba de femeie care le purta pica la toate celelalte fete. cu injuraturi si chestii, o taranca. cica la ciobanu ioana si boddy : ,,merita sa castige premiul…”, auzi la ei. ma stiti ce prostii spuneti? nu a format niciun cuplu si sa castige ea? aruncati-va in Dunare ca de oameni ca voi nu ne trebuie…

  7. 4
    ciobanu ioana Says:

    brandusa merita din plin sa castige marele premiu in favoarea dianei

  8. 3
    lorebubu Says:

    pacat asta trebuia eliminata de mult timp.e urata si se vede pe fata ei ce ii poarta capu

  9. 2
    ion Says:

    ESTI FRUMOASA,CU CARACTER PUTERNIC.VEI AVEA O VIATA FRUMOASA ……..PENTRU CA STI CE VREI DE LA VIATA.MULT NOROC IN VIATA!

  10. 1
    Boddy Says:

    Brandusa ar fi trebuit sa castige, pentru ca mi s-a parut singura care putea s-o faca pe Diana sa taca. Bravo Brandusa! Oricum, si locul 4 e bun

Pages: « 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free