Alina nu a dorit sa se casatoreasca cu Laurentiu la NPM4


laurentiu si alina marea finala npm4Ajunsa in Marea Finala si fiind pe punctul de a lua o decizie in ceea ce priveste casatoria cu Laurentiu, Alina a declarat “nu doresc sa ma marit aici si acum”.

Concurenta a marturisit ca a cantarit destul de bine totul si a hotarat sa nu faca pasul cel mare la Nora pentru mama 4, argumentand “intre mine si Laurentiu nu este dragoste”.

“M-am uitat in sufletul meu si e acolo un mare gol”, au fost cuvintele Alinei care au determinat-o sa nu se casatoreasca cu Laurentiu in competitia Nora pentru mama 4.

Desi initial nu au fost de acord ca fiica lor sa se casatoreasca la NPM4, parintii Alinei au fost la un pas de a-l accepta pe Laurentiu de ginere, daca fata lor asa ar fi considerat ca este mai bine pentru ea, insa acest lucru nu s-a intamplat…iar mama Alinei s-a bucurat de decizia acesteia de a nu se casatori cu Laurentiu la Nora pentru mama 4.

Ati fi preferat ca Alina si Laurentiu sa se casatoreasca la Nora pentru mama 4?

Articol realizat de Raluca Neagu

16 comentarii la “Alina nu a dorit sa se casatoreasca cu Laurentiu la NPM4”

Pages: [2] 1 » Show All

  1. 16
    Kiss.Ada Says:

    Alina ai fost cea mai tare,tu meritai premiul,dar asta a fost alegerea ta si trebuie respectata.Imi pare rau si de Cristina ca nici ea nu a castigat,succes in viata si speram sa mai auzim de tine:X

  2. 15
    alyNuTssa LoV3 Says:

    Alina` a fost cea mai tare` din casa npm..Stiuu` ca nu avea sanse la marele premIu` ;x dar mie tOtUsI ` mia plaqt ` de ea si de laurr` se potrivesc tare tare ;x sh` de vlad ia plaqqt dar laur e mltt mai dragutzz..vreau sh` io id-ul th` alinoooo…lasa jh u id-ul pa site“` hai tb`este alinuTssa`

  3. 14
    CRISTINA-ROXANA Says:

    AI FOST PREFERATA MEA IMI PARE RAU CA NU AI GASTIGAT DACA VROIAI SA TE MARTI TINEAM CU TINE CUM AM FACUT-O DE LA INCEPUT SI POATE CINE STIE ERAI TU CASTIGATOARE CU LAURENTIU…. ASA CA MI-A PARUT BINE CA NU A CASTIGAT CRISTINA CU LUCIAN ….DIN SIMPLU FAPT CA NU IMI PLACE DELOC CRISITINA .SI CA A FOST DIANA CU VALENTIN….CASTIGATORII…ESTI O FRUMOASA SI LA NUNTA AI FOST CA O PAUPSA ….MAI FRUMOASA DE CAT CELALALTE DOUA FETE… .SPER CA AI SA ITI GASESTI JUMATATEA FIE EA SA FIE CU VLAD SAU LAURENTIU..ASTA NUMAI TU DECIZI .SAU DACA NU VA FI ASA ATUNCI CU ALTCINEVA …TE PUP DULCE ALINA….

  4. 13
    CRISTINA-ROXANA Says:

    AI FOST PREFERATA MEA IMI PARE RAU CA NU AI GASTIGAT DACA VROIAI SA TE MARTI TINEAM CU TINE CUM AM FACUT-O DE LA INCEPUT SI POATE CINE STIE ERAI TU CASTIGATOARE CU LAURENTIU…. ASA CA MI-A PATUT BINE CA NU A CASTIGAT CRISTINA CU LUCIAN ….DIN SIMPLU FAPT CA NU IMI PLACE DELOC CRSITINA .SI CA A FOST DIANA CU VALENTIN….CASTIGATORII…ESTI O FRUMOASA SI LA NUNTA AI FOST CA O PAUSA ….MAI FRUMOASA DE CAT CELALALTE DOUA FETE… .SPER CA AI SA ITI GASESTI JUMATATEA FIE EA SA FIE CU VLAD SAU LAURENTIU..ASTA NUMAI TU DECIZI .SAU DACA NU VA FI ASA CU SI ALTCINEVA …TE PUP DULCE ALINA….

  5. 12
    claudia Says:

    sper sa ramaneti impreuna….va sta foarte bine. Alina sper ca nu mai ai nimic fata de Vlad, cu Laur te potrivesti pe bune

  6. 11
    ely Says:

    bine ca nu ai facut pasul asta:) faceai o mare greseala

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free