Brandusa a fost eliminata din competitie inainte de Final


brandusa marea finala npm4Brandusa, o concurenta care a intrat initial cu sperante mari in competitia Nora pentru mama 4, si care de-a lungul timpului a avut mai multe relatii in casa, a avut privilwegiul de a ajunge pana in Marea Finala, insa a fost eliminata pe ultima suta de metri.

Brandusa nu a acumulat nici un ban in competitie si in acelasi timp nici nu mai forma un cuplu in casa Nora pentru mama 4, asa ca ea nu ar fi putut castiga marele premiu din concurs.

Pe final, s-a zvonit ca misteriosul baiat cu care Brandusa ar forma in prezent un cuplu in afara competitiei, ar fi Mihai Bubu, fostul concurent de la Nora pentru mama 3…lucru pe care Brandusa nu l-a confirmat insa.

Credeti ca Brandusa merita sa ramana pana in Final alaturi de ceilalti concurenti?

Articol realizat de Raluca Neagu

14 comentarii la “Brandusa a fost eliminata din competitie inainte de Final”

Pages: [2] 1 » Show All

  1. 14
    Alina Says:

    nu merita copchila asta absolut nici o relatie intr-un cuplu.. la cum o vorbit ea, si cum s-a comportat… asta lasa de gandit.. nu merita…

  2. 13
    lavinia Says: Says:

    nu merita deloc sa raina in finala deoare ce n u are cuplu si este cam urita…:)

  3. 12
    ely Says:

    nu merita sa ramana in finala….pt k era o prefacuta..venea numai cu acuzatii false si era o mare nesuferita..nu stia niki pe ce lume e….

  4. 11
    mirela Says:

    pentru raluk:
    stai k nu am intzeles o chestie:))….dak e tigan..kre e problema….dak uh ejti rasista inseamna k e si ea la fel k tn…..ji ei sunt tot oameni fata mea;)…aja k brenda fruntea sus ji fa ce sinte inima ta ;) ….

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free