Nu ratati Marea Finala Nora pentru mama 4 de vineri, 2 iulie!


artificii nuntaConcursul Nora pentru mama 4 se apropie cu pasi repezi de final, concurentii mai avand la dispozitie doar cateva zile pentru a convinge ca merita sa ramana in Marea Finala si sa castige Marele Premiu pus in joc.

Vom asista cu totii la mai multe nunti in competitia Nora pentru mama 4, doua deja anuntate, si cine stie, poate si altele… de aceea va invit sa nu ratati Marea Finala NPM4 din 2 iulie, care se anunta a fi una spectaculoasa!

Dupa finalul competitie Nora pentru mama 4 ramaneti alaturi de mine pe www.npm.ralucaneagu.ro, pentru a afla totul despre fostii concurenti, despre viata lor dupa terminarea concursului si multe alte lucruri interesante.

Nora pentru mama 4 se termina, dar din toamna incepe un nou sezon: Nora pentru mama 5. Pana atunci, blogul meu www.npm.ralucaneagu.ro isi va continua activitatea si va voi tine la curent cu tot ceea ce se intampla cu concurentii.

Nu ratati Marea Finala Nora pentru mama 4 din 2 iulie!

Articol realizat de Raluca Neagu

65 comentarii la “Nu ratati Marea Finala Nora pentru mama 4 de vineri, 2 iulie!”

Pages: « 7 6 5 [4] 3 2 1 » Show All

  1. 40
    MADA Says:

    DIANA CEA MAI TARE!!!!!!
    VEI CASTIGA TE VOI VOTA!
    BAFTA! :X

  2. 39
    Gheorghina Says:

    Cristina tu esti cea mai tare sa fi fost in locul tau cred ca ma si bateam cu diana deci iti urez succes in continuare eu din pacate nu te pot vota pentru ca sunt din republica Moldova dar te voi vota de pe net te iubesc si sati spun sincer dimineata cind sa sfirsit emisiunea chiar am plins si eu odata cu voi imi pare rau ca nu va voi mai vedea in continuare

  3. 38
    Doriana Says:

    miha,nu generaliza!Daca numesti o persoana agramata,poate ar fii bine sa iti revizuiesti comentariul si sa iti corectezi si tu greselile de punctuatie!

  4. 37
    emilia Says:

    MERITATI SA CASTIGATI. CRISTINA & LUCIAN MULT SUCCES IN VIATA!

  5. 36
    carmen Says:

    Majoritatea sustinatorilor Cristinei fac si greseli de ortografie! Puteti s-o “felicitati” pentru caracterul si comportamentul ei in acest concurs,asa va proceda si cu soacra(s-a-ntamplat in competitie) .Lucian va avea de furca cu aceasta “minunata ” si “foarte educata” femeie. Cununa de laur pentru ardelenii mei dragi,Diana si Vali.

  6. 35
    miha Says:

    fara sa jignesc pe nimeni…ca observatie generala…sustinatorii cristinei scriu intr-un anume fel…agramat…see no 31 :P si altele

  7. 34
    mary Says:

    fai cristina multa bafta !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  8. 33
    miha Says:

    Maraluc foarte bun comentariul tau…se vede ca ai asteptat ceva timp ca sa iti spui oful :P Astazi dupa emisiune ma gandeam la acelasi lucru…oare dna moderatoare incerca sa ajute pe altcineva in privinta voturilor? Imi aduc aminte ca atatea emisiuni a tras efectiv de Alina si Laur sa se cupleze, sa incerce, sa “faca o nebunie si sa se casatoreasca”. As rade cu lacrimi si totodata o sa imi scot progr Kanal D din grila de abonament daca o sa castige Alina sau dra brainless Cristina CARE NU SE SPALA PE MAINI DUPA CE IESE DE LA TOALETA!!! :) ) traim in mileniul 3 si unii care se pretind a fi foarte inteligenti si care acuza pe altii ca sunt agramati, si care au ajuns la tv numai dzeu stie cum, nu stiu sa se spele pe maini si aduc ca scuza faptul ca au trait la tara unde nu aveau apa curenta :) )) baiat sa fiu nu as dori sa o tin de mana sau sa ii sarut mana :) ):)):))
    Imi aduc aminte cand Cristina o acuza pe Diana ca e falsa si ca toate fetele s-au departat de ea din cauza asta. Acelasi lucru a patit si ea, Cristina, chiar mai rau, pt ca bunele ei prietene Brandusa si Alina au luat-o la misto si i-au spus ca nu cred in cuplul ei :) ) Regula sofismului spune deci ca dra Cristina este mai falsa decat Diana.

  9. 32
    elena Says:

    cristina esti preferata mea team votata de multe ori . sper sa ti se indeplineasca visul te iubim si te votam
    succes!

  10. 31
    MARI Says:

    BAFTA CRISTINA TE VOTEZ DIANA A FACUT TEATRU CAT A STAT AN CASA EU CRED CA O SAL BATA PE VALI ACASA DACA A AVUT CURAJUL SAI ARUNCE PAHARUL DE APA AN FATA STIIND CA O FILMEAZA VA DATI SEAMA CE O SAI FACA CAND OR FI SINGURI DIANA E O FEMEE CARE A TRECUT PRIN VIATA A AVUT O RELATIE DE 6 ANI VA DATI SEAMA CA STIE CU CE SE MANANCA CASNICIA BAIATUL ALA ;;COSMIN;; NU A LASATO DE PROST A VENIT LA KD SA SE LAUDE CU OILE LU TACSU FATA ASTA A STIUT SA TACA AN CONCURSUL ASTA DAR CE II POATE MINTEA STIM NUMA NOI CARE O CUNOASTEM FOARTE BINE PENTRU CA AI CUNOSC TOATA FAMILIA SI EA ESTE CEA MAI DEPRAVATA A AVUT N RELATII EU SPER SA CASTIGE CRISTINA MERITA NU SA ASCUNS AN CONCURSUL ASTA CUM AU FACUT ALTI BAFTA CRISTINA ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Pages: « 7 6 5 [4] 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free