Nu ratati Marea Finala Nora pentru mama 4 de vineri, 2 iulie!


artificii nuntaConcursul Nora pentru mama 4 se apropie cu pasi repezi de final, concurentii mai avand la dispozitie doar cateva zile pentru a convinge ca merita sa ramana in Marea Finala si sa castige Marele Premiu pus in joc.

Vom asista cu totii la mai multe nunti in competitia Nora pentru mama 4, doua deja anuntate, si cine stie, poate si altele… de aceea va invit sa nu ratati Marea Finala NPM4 din 2 iulie, care se anunta a fi una spectaculoasa!

Dupa finalul competitie Nora pentru mama 4 ramaneti alaturi de mine pe www.npm.ralucaneagu.ro, pentru a afla totul despre fostii concurenti, despre viata lor dupa terminarea concursului si multe alte lucruri interesante.

Nora pentru mama 4 se termina, dar din toamna incepe un nou sezon: Nora pentru mama 5. Pana atunci, blogul meu www.npm.ralucaneagu.ro isi va continua activitatea si va voi tine la curent cu tot ceea ce se intampla cu concurentii.

Nu ratati Marea Finala Nora pentru mama 4 din 2 iulie!

Articol realizat de Raluca Neagu

65 comentarii la “Nu ratati Marea Finala Nora pentru mama 4 de vineri, 2 iulie!”

  1. 1
    Sonia Says:

    Multim stimata Raluca Neagu pentru acest site si sper ca cineva a fost la curent si cu ceea ce am exprimat citiva comentatori in mod civilizat si cum vedem noi lucrurile.

  2. 2
    Lorena Says:

    E o finala cu doua cupluri care nu se iubesc ci sunt bussines si din puntul meu de vedere va castiga Diana si Vali pt. ca baciu Vasile are cei mai multi bani sa investeasca in voturi si cred ca nimeni nu-i va lua locul de ” nora saptamanii ” , cu atat mai mult ca e si ultima saptamana din concurs ,…..in caz contrar : asta ar insemna ca Diana sa se inece ca tiganca la mal , ori daca pana acum a fost tot prima nu prea vad cum ar lua lucrurile o intorsatura pe ultima suta de metri .

  3. 3
    miha Says:

    Si luati in vedere si un reality show nematrimonial, gen Big Brother, pt ca nu toata lumea vrea sa faca nunti din interes. Ar fi mai credibil un astfel de show si nu ar fi nimeni acuzat de nunta pt bani :d un concurent il aveti deja :) ) :D

  4. 4
    monica ( pitesti) Says:

    Domnule, parerea mea este ca ar merita Diana si vali pentru ca sunt altii in concurs, care sa-i intreaca. Daca ar fi facut Vlad cuplu cu Veronica sau ar fi ramas cu Alina, va asigur ca acestia ar fi cistigat, oriocum daca aceasta emisiune a avut audienta a fost pe umerii a citeva persoane din concurs(Veronica, Vlad, Lacramioara, Diana si Alina).
    Eu nu as avea nimic cu celallt cuplu, dar ce naiba sa sustin, mai nou auzi , chiar sunt revoltata pai fata asta in loc sa faca scoala facea copil la l7 ani si vine sa faca aci pe sfinta? Dealtfel, m-am saurat de mahalaismele vazute si auzite si nu inceteaza cearta nici pe ultimii 10 m.

  5. 5
    monica ( pitesti) Says:

    Rectific la comentariu: nu sunt altii in concurs……….

  6. 6
    anyyta90 Says:

    parerea mea e k diana merita sa chstige concursu nu k sar iubi ei prea mult da au rezistat cel mai mult si au fcaut cuplu de la inceput eu cred k diana il iubeste mai mult pe vali ect ar iubio el .cristina e o falsa si influentata si nu crek k il iubeste pe lucian dak il iubea facea cuplu de la inceput da ea a facut pe finala vrea marele premiu da nare sanse k nu merita lucian e baiat bun nu o merita pe cristinaa ea ar trebui sa ramana k brandusa k o aproba si brandusa isi bate joc de ea

  7. 7
    anyyta90 Says:

    veronik merita sa chstige concursu dak facea cuplu cu vlad ei chstigau o ador pe veronik e frunosa desteapta tot ce vreii sa gasesti la o fata ea le are pe tote vlad e frumos da e orgolios o admir si pe lacrimiora o femeie cu un carcater tare

  8. 8
    marcela Says:

    DIANA MERITA SA CASTIGE DAR MIE FRICA SA NU SE FACA VREO MAGARIE

  9. 9
    monica ( pitesti) Says:

    Noi aici, sustinem un cuplu sau altul. Unii, ne mai jignesc pentru pareri contra.

    Din pacate, nu sunt banii nostri, dar putem spune ca cheltuim bani pe voturi si chiar si pe internet ( nu-l avem pe gratis).
    La urma – urmei, cei de la Kanal D stiu ce fac.

    Sustin: Diana, Valentin. Si sper sa nu se faca… magarii, asa cum bine se exprima o “colega” de mai sus.

  10. 10
    jojo Says:

    eu vreau sa castige diana e frumoasa,e desteapta,si chiar il iubeste de vali.pe cand cristina are o fata de purcicasi un c*r de vampaSINCER.

  11. 11
    lili Says:

    sper sa castige Diana ,pentru ca a suferit mult in acest concurs,am votat-o saptamana asta de f. multi bani si sunt sigura ca o sa iasa invingatoare .Bafta Diana .

  12. 12
    carmen Says:

    Am vizitat mai multe site-uri, procentele ii sunt favorabile Dianei si ma bucur pentru ea.Ar fi dubios ,chiar f. dubios ca tocmai vineri la finalul concursului sa faceti o smecherie.Binenteles ca toti au intrat in competitie pentru marele premiu,nu stiu de ce este atat de greu sa recunoasca.Cristina s-a situat in ultimele saptamani in spatele Dianei de aceea s-a hotarat sa iasa in evidenta cu ceva(s-o remarce telespectatorii),s-a purtat execrabil .Tatal Dianei este silvicultor si nu cioban,doar ca are oi pe care le pastoresc angajatii dansului .Este un om educat in comparatie cu unele “asa zise doamne” din concurs si credeti-ma are un vocabular mai bogat decat tatal Cristinei,care nu a reusit sa faca o propozitie corecta si inteligibila.La NPM5 o sa avem surpriza sa ne anunte Gabi ca Lucian a divortat deoarece” mult educata si spasita “lui nevasta i-a aplicat o corectie mamei lui ,pentru ca asa cum spunea mai demult,nu are nevoie de soacra!Ma uit din cand in cand (in special vineri),tocmai pentru ca nu -mi plac personajele de tipul Cristinei si pentru ca totul se desfasoara ca la usa cortului.De obicei cand se prelungesc certurile (ca acelea provocate de Cristina) schimb postul ,prefer” pr*stitutia” din politica,pentru ca ne afecteaza traiul!

  13. 13
    Bia Says:

    Eu sper sa castige Cristina deoarece Diana chiar cred k este o prefacuta..ea nu vr sa jiogneasca ,ea nu vr sa vb urat,se abtine si tot pentru ce?k sa para fata buna in fata publicului in schimb este o mai mare vulgara ca si Cristina care vb asa cum vb pentru ca are motive,si mai ales cand se cearta cu Diana.Chiar si dna Paula a abservat ce gen de fata este Diana.asa ca degeaba se da buna si mielusel sper sa nu castige marele premiu k NU MERITAAA!! baftaa Cris:*

  14. 14
    alina Says:

    vreau sa fie diana si valentin castigatori concursului bafta !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  15. 15
    Alina Says:

    Eu ii dau dreptate lui Carmen.Vreau ca Diana si Vali sa cistige concursul sic red ca pina acum toti au atacat-o pe Diana,inclusiv proasta aia de Cristina, pentru ca le era ciuda ca iesea mai des nora saptamiinii.Acum cristina vrea sa o faca pe sfinta.Crede ca o va ajunge pe diana la voturi. Apropo am observat ca toti cei care sunau la npm4 dimineata si erau impotriva Dianei, spuneau ca tatal ei nu a procedat frumos…ca a jignit-o pe cristina…..dar nu zic niciodata de jignirile adresate Dianei.Diana a avut multe de suportat din partea Cristinei.Cind inta cineva in direct si era de partea Cristine, Cristinei ii cresteau urechile si credea ca e asa de buna….Dar nu e chiar asa.Cristina e o falsa si o impocrita care nu stie sa vb.Azi dimineata a vb foarte urit cu cei care sunau,le raspundea cu ironii si prostii.Nu inteleg cum Lucian poate sta linga ea.In rest cred ca Diana va cistiga.Succes Diana si Vali.

  16. 16
    emilia Says:

    D-na Raluca Neagu de ce nu cercetati trecutul Dianei ? si/sau sa lamuriti problema acelui filmulet? De Cristina se spune car avea un copil, care este adevarul si in cazul asta cine merita bani? Nu procedati corect daca kanald este la curent si ascunde acest lucru. Una din doua trebuie descalificata.

  17. 17
    margo Says:

    Draga Diana, Dzeu o sa aiba grija de voi si ve-ti culege laurii acestui concurs vineri seara,binele va invinge raul,inteligenta va invinge prostia,iar bunul simt si modestia care va caracterizeaza va invinge tot ce a fost urat in acest concurs.Doresc din tot sufletul sa castigati acest concurs ,si fii fericita ca se apropie finalul intr-un mod placut pentru tine si familia ta.

  18. 18
    GABRIELA Says:

    IMI DORESC FOARTE MULT SA CASTIGE DIANA DEOARECE CRISTINA ESTE O PAR*SUTA SI O VULGARA IN TOATA REGULA.ASA NESIMTIRE NU AM MAI VAZUT SI STAU SI MA GANDESC DACA NU AR FI FOST FILMATI 24 DE ORE DIN 24 CE AR FCE CRISTINA S-AR DEZBRACA IN PIELEA GOALA SA-SI ARATE CE ARE INTRE PICIOARE CUM SPUNE EA?MI-AS FI DORIT CA ALINA SA FIE MAREA CASTIGATOARE DEOARECE E CEA MAI FRUMOASA FATA DIN CONCURS,DESTEAPATA SI CU BUN SIMT.DAR ASTA E SA FIE ATUNCI DIANA DAR NU ACRISTINA PENTRU CA ADCA SE VA INTAMPLA ASATA VOI SUFERI O MARE DEZAMAGIRE SI CU SIGURANATA NU MA VOI MAI UITA LA NPM5.

  19. 19
    a Says:

    DIANA SI VALI SPER SA CASTIGE!!! MERITA

  20. 20
    maraluc Says:

    Pentru ca este ultima zi de concurs m-am hotrat sa-mi scriu parerea desi cu cateva luni inainte renuntasem sa ma mai uit la emisiune din cauza intrigilor, a nesimtirii unora, a reprosurilor ca unii cauta sa castige cu orice pret ( de parca nu ar fi intrat in concurs cu aceasta miza….ipocrizia asta ca au venit pentu alte motive si nu baniiii….ffff) din cauza jignirilor, uneori a partinirilor din partea moderatoarei….in fne ! Consider ca este momentul sa-mi sun parerea si numai pentru abonamentul Tv pe care-l platesc.
    Alina, ai cerut azi sa fii votata!!!! Nu cred ca ar fi de ce sa fii votata in ultima seara. Chiar nu cred ca meriti. Nu ai calitatile necesare sa castigi acest concurs.
    Am auzit-o pe Cristina de mai multe ori spunand ca apreciaza pe X, pe Y ca este “natural”, ca spune ce gandeste…etc….cu un mic amendament ! Ea face confuzie…a fi natural nu implica si nesimtirea, proasta crestere, jignirile celor pe care-i apreciaza astfel…este rea agresiva si prea violenta verbal pentru varsta ei.In plus cam ce reproseaza altora cam asta face ea. Daca ma gandesc la cat de urat se poarta cu d-na Paul….in fine este genul in preajma careia n-as vrea sa stau.Nu cred ca merita sa castige. Nu stiu cat de falsa este Diana, ca este greu sa facem asfel de aprecieri.Oricum mi se pare mai de bun simt, mai concesiva si cred ca acest concurs merita sa-l castige ea si Valentin.Restul de fete…..fara comentarii, mai ales Brndusa care este un COSMAR pentru orice baiat sau mama de baiat !!!!
    In ceea ce priveste mamele…D-na Adriana este destul de agresiva verbal, nu asteapta sa isi spuna cel din fata parerea ca si sare la atac. N-am auzit niciodata sa spuna, “da, am gresit…imi pare rau”. D-na Paula….cred c-o sa aiba viata grea cu cei doi.I n primul rand Lucian nu este genul care sa-si apere mama ia ea, mama nu are si nu va avea respectul celor doi. In plus mi se pare mereu critica la adresa celorlalti desi ar avea destula “treaba de rezolvat” in ograda ei. D-na Valeria, prea tacuta Trebuia sa ia atitudine mai des atunci cand Diana si Vali erau atacati. Sper sa fie fericita alaturi de cei doi. In ceea ce-l priveste pe Laurentiu despre care Cristina spune ca este natural….vreau sa spun ca a te razbuna pe o doamna “esapand”in preajma ei intentionat….sau a scuipa ordinar pe banca…etc…nu tine de naturalete ci de proasta crestere si badaranie. Degeaba spune mama lui ca stie ce a crescut sau ca gestul fata de d-na Paula este “‘ natural”…. !!!! asemenea naturalelete se pactica la toaleta si nu-i de lauda. Macar atunci sa fi luat atitudine si sa nu continue sa spuna ca-i normal ce a facut fiul ei.
    In concluzie fiind un concurs este nomal sa lupte fiecare sa castige si asta nu poate fi o acuza. Am vazut multa ipocrizie, multa nesimtire si vai si amar de acei tineri sau parinti.Sper sa nu mai aud niciodata de Cristina ( face observatii altora pentru limba vorbita incorect , conduita etc…cand de fapt ea este o catastrofa din toate punctele de vedere) Chiar nu ma va interesa ce face cu Lucian si daca va fi fericita.
    Ipocrizia ca n-are nevoie de bani sau ca nu-i pasa de banii Dianei….mi se pare execrabil. O persoane ipocrita si cred peiculoasa….
    Diana si Valentin….va doresc multa sanatate, casa de piatra si sa fiti fericiti.Sa aveti multi bani si fericire. Sper ca deseara sa va vad castigatori.
    D-na Gabriela ??? de ce trebuie adusa in discutie Lili la aceasta ora ? Ati avut un singur iubit in viata ???? Ati ramas definitiv cu primul iubit ??? dupa cate stiu nu ! de ce ar fi trebuit Valentin sa ramana pe veci cu ea ? Restul de luni cu Diana nu conteaza ?? mi se pare o manipulare a votantilor…trebuia neaparat de intrebat daca a mintit atunci sau acum in legatura cu sentimentele lui fata de Lili ???? vi se pare normala atitudinea dvs. in acest moment ? este in spiritul concursului ??? probabil vor fi si lovituri sub centura ….astept deseara sa vad ce “flmulete compromitatoare”‘ veti da ca sa compromiteti una sau alta pereche….orice este posibil.

  21. 21
    ramona Says:

    sa castige diana..merita bafta diana pupi

  22. 22
    ramona Says:

    sper sa fie corect concursul si sa castige diana..ea e adevarata castigatoare..merita din plin marele premiu…abia astept sa vina seara sa inceapa fianal….bafta multa diana ..iti tinem pumnii!!!!

  23. 23
    andra Says:

    bafta cristina.esti cea mai tare

  24. 24
    Ana Says:

    Sper si eu la fel ca voi;imi plac comentariile tale Carmen..ai mare dreptate…Sper ca cei de la Kanal sa nu faca vreo smrecherie si sa premieze lipsa de educatie si nesimtirea….

  25. 25
    alina Says:

    de ce nu dati reluare la marea finala a emisiunii npm4 ca sunt persoane care lucreaza de noapte in seara asta si nu vad emisiunea.multumesc

  26. 26
    Ana Says:

    Nu putem vota zilnic?aceste voturi se iau in considerare? dar ma bucur ca si aici pe primul loc este Diana!

  27. 27
    carmen Says:

    La inceputul competitiei dupa prima intalnire cu Diana ,Vali i-a spus unuia dintre baieti ,ca ea arata ca o printesa,am stiut de atunci ca ei doi vor fi impreuna. Lili a fost o ratacire provocata de joculetele prostesti ale Kanalului,pentru a-ti alege o partenera. Felicitari Diana si Vali!

  28. 28
    carmen Says:

    La inceputul competitiei dupa prima intalnire cu Diana ,Vali i-a spus unuia dintre baieti ,ca ea arata ca o printesa,am stiut de atunci ca ei doi vor fi impreuna. Lili a fost o ratacire provocata de joculetele prostesti ale Kanalului,pentru a-ti alege o partenera. Felicitari Diana si Vali!

  29. 29
    andra Says:

    votati cristina merita sa castige.indicativu 09 prin sms la 1200

  30. 30
    Sonia Says:

    Votati Diana si Vali. Acest cuplu merita sa cistige.

  31. 31
    MARI Says:

    BAFTA CRISTINA TE VOTEZ DIANA A FACUT TEATRU CAT A STAT AN CASA EU CRED CA O SAL BATA PE VALI ACASA DACA A AVUT CURAJUL SAI ARUNCE PAHARUL DE APA AN FATA STIIND CA O FILMEAZA VA DATI SEAMA CE O SAI FACA CAND OR FI SINGURI DIANA E O FEMEE CARE A TRECUT PRIN VIATA A AVUT O RELATIE DE 6 ANI VA DATI SEAMA CA STIE CU CE SE MANANCA CASNICIA BAIATUL ALA ;;COSMIN;; NU A LASATO DE PROST A VENIT LA KD SA SE LAUDE CU OILE LU TACSU FATA ASTA A STIUT SA TACA AN CONCURSUL ASTA DAR CE II POATE MINTEA STIM NUMA NOI CARE O CUNOASTEM FOARTE BINE PENTRU CA AI CUNOSC TOATA FAMILIA SI EA ESTE CEA MAI DEPRAVATA A AVUT N RELATII EU SPER SA CASTIGE CRISTINA MERITA NU SA ASCUNS AN CONCURSUL ASTA CUM AU FACUT ALTI BAFTA CRISTINA ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

  32. 32
    elena Says:

    cristina esti preferata mea team votata de multe ori . sper sa ti se indeplineasca visul te iubim si te votam
    succes!

  33. 33
    miha Says:

    Maraluc foarte bun comentariul tau…se vede ca ai asteptat ceva timp ca sa iti spui oful :P Astazi dupa emisiune ma gandeam la acelasi lucru…oare dna moderatoare incerca sa ajute pe altcineva in privinta voturilor? Imi aduc aminte ca atatea emisiuni a tras efectiv de Alina si Laur sa se cupleze, sa incerce, sa “faca o nebunie si sa se casatoreasca”. As rade cu lacrimi si totodata o sa imi scot progr Kanal D din grila de abonament daca o sa castige Alina sau dra brainless Cristina CARE NU SE SPALA PE MAINI DUPA CE IESE DE LA TOALETA!!! :) ) traim in mileniul 3 si unii care se pretind a fi foarte inteligenti si care acuza pe altii ca sunt agramati, si care au ajuns la tv numai dzeu stie cum, nu stiu sa se spele pe maini si aduc ca scuza faptul ca au trait la tara unde nu aveau apa curenta :) )) baiat sa fiu nu as dori sa o tin de mana sau sa ii sarut mana :) ):)):))
    Imi aduc aminte cand Cristina o acuza pe Diana ca e falsa si ca toate fetele s-au departat de ea din cauza asta. Acelasi lucru a patit si ea, Cristina, chiar mai rau, pt ca bunele ei prietene Brandusa si Alina au luat-o la misto si i-au spus ca nu cred in cuplul ei :) ) Regula sofismului spune deci ca dra Cristina este mai falsa decat Diana.

  34. 34
    mary Says:

    fai cristina multa bafta !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  35. 35
    miha Says:

    fara sa jignesc pe nimeni…ca observatie generala…sustinatorii cristinei scriu intr-un anume fel…agramat…see no 31 :P si altele

  36. 36
    carmen Says:

    Majoritatea sustinatorilor Cristinei fac si greseli de ortografie! Puteti s-o “felicitati” pentru caracterul si comportamentul ei in acest concurs,asa va proceda si cu soacra(s-a-ntamplat in competitie) .Lucian va avea de furca cu aceasta “minunata ” si “foarte educata” femeie. Cununa de laur pentru ardelenii mei dragi,Diana si Vali.

  37. 37
    emilia Says:

    MERITATI SA CASTIGATI. CRISTINA & LUCIAN MULT SUCCES IN VIATA!

  38. 38
    Doriana Says:

    miha,nu generaliza!Daca numesti o persoana agramata,poate ar fii bine sa iti revizuiesti comentariul si sa iti corectezi si tu greselile de punctuatie!

  39. 39
    Gheorghina Says:

    Cristina tu esti cea mai tare sa fi fost in locul tau cred ca ma si bateam cu diana deci iti urez succes in continuare eu din pacate nu te pot vota pentru ca sunt din republica Moldova dar te voi vota de pe net te iubesc si sati spun sincer dimineata cind sa sfirsit emisiunea chiar am plins si eu odata cu voi imi pare rau ca nu va voi mai vedea in continuare

  40. 40
    MADA Says:

    DIANA CEA MAI TARE!!!!!!
    VEI CASTIGA TE VOI VOTA!
    BAFTA! :X

  41. 41
    vio Says:

    Dianao sa castige marele premiu, bafta

  42. 42
    Sorin Says:

    Bafta Diana si Valentin. Are dreptate Miha, Sustinatorii Cristinei, majoritatea nu stiu sa scrie corect. Cinse se aseamana se aduna, probabil sunt din mahalaua Craiovei, cei de etnie cu ea.

  43. 43
    Mada Says:

    Il sustin pe Sorin . :*

  44. 44
    Geo Says:

    Haide Diana si Vaali!!!!!:X..sa castigati marele premiuu:X:XX::*:*:*:*

  45. 45
    mirela petrila Says:

    castigatori sper si cred ca merita sa fie diana si vali sunt cei mai frumosi si se vede ca se iubesc mult. bafta multa

  46. 46
    mirela petrila Says:

    Diana si Vali sunt castigatori merita au fost cei mai vorbiti de rau ca sunt falsi dar nu e adevarat se vede ca se plac si se iubesc bafta va pup sunteti superbi impreuna

  47. 47
    diana Says:

    diana si vali castigatori….multa bafta suntem alaturi de voi….va pup si fruntea sus….baftaaaaaaa muultaaaaaa

  48. 48
    aura Says:

    ce bine ii sta cristinei!!!este cea mai draguta:X….diana a pus p ea tot ce a gasit mai stralucitor si mai urat:))…………BAFTA CRISTINA SI LUCI ! SPER SA CASTIGATI!

  49. 49
    prettylitter_girl Says:

    cel mai frumosi cristina si lucian sper sa castigati…vali si diana niste prefacuti si pe deasupra si urati…hai cris si luci bafta multa

  50. 50
    oana Says:

    fanii cristinei…votati macar in seara aceasta…sa castige cris si luci:D

  51. 51
    moty Says:

    mai bine diana decat cristina o mare parsiva

  52. 52
    moty Says:

    cristina o perversa diana cam teatrista dar mai bine asa decat ca,cristina

  53. 53
    moty Says:

    hai diana mai bine tu decat cristina bafta multa

  54. 54
    moty Says:

    vali am inteles ca este capricorn acum ma lamurit de ce a fost asa tacut multa bafta

  55. 55
    ghita Says:

    ce mai tare cuplu sa castige bienteles vali si diana

  56. 56
    sterica Says:

    cristina merita sa castige multa bafta si noroc

  57. 57
    rozy_angel Says:

    eu vreau ca Cristina si lUcian sa castige,dar din pacate nu sunt sanse pt ei:( ci pt diana si vali:-l::-l

    Oricum le doeresc celori 2(Cristina si Lucian casa de patra si multa iubire eternica…si respect,si comunicare,,va pup SUCCES!!:-*:-*

  58. 58
    cristina Says:

    bafta diana si valii sunteti cei mai frumosi nu ca lucian ii este frika sa danseze

  59. 59
    cristina Says:

    va iubesc diana si valii sunteti superbi ve’ti castiga:*:*:X:X………………casa de piatra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! si multii copii

  60. 60
    cristina Says:

    ve’ti castiga in ciuda celor care vau vorbit si vau jignit castiga diana si valii

  61. 61
    romina Says:

    cine a castigat????????????

  62. 62
    claudia Says:

    DIANA SI VALI

  63. 63
    madalina Says:

    Am vrea sa auzim si noi vesti despre Alina.

  64. 64
    rely Says:

    am vrea sa ma-i auzim de vlad si lacrimioara

  65. 65
    madalina Says:

    am vrea sa ma-i auziv vesti Alina si Vlad

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free