Nu ratati Marea Finala Nora pentru mama 4 de vineri, 2 iulie!


artificii nuntaConcursul Nora pentru mama 4 se apropie cu pasi repezi de final, concurentii mai avand la dispozitie doar cateva zile pentru a convinge ca merita sa ramana in Marea Finala si sa castige Marele Premiu pus in joc.

Vom asista cu totii la mai multe nunti in competitia Nora pentru mama 4, doua deja anuntate, si cine stie, poate si altele… de aceea va invit sa nu ratati Marea Finala NPM4 din 2 iulie, care se anunta a fi una spectaculoasa!

Dupa finalul competitie Nora pentru mama 4 ramaneti alaturi de mine pe www.npm.ralucaneagu.ro, pentru a afla totul despre fostii concurenti, despre viata lor dupa terminarea concursului si multe alte lucruri interesante.

Nora pentru mama 4 se termina, dar din toamna incepe un nou sezon: Nora pentru mama 5. Pana atunci, blogul meu www.npm.ralucaneagu.ro isi va continua activitatea si va voi tine la curent cu tot ceea ce se intampla cu concurentii.

Nu ratati Marea Finala Nora pentru mama 4 din 2 iulie!

Articol realizat de Raluca Neagu

65 comentarii la “Nu ratati Marea Finala Nora pentru mama 4 de vineri, 2 iulie!”

Pages: « 7 6 5 4 3 2 [1] Show All

  1. 10
    jojo Says:

    eu vreau sa castige diana e frumoasa,e desteapta,si chiar il iubeste de vali.pe cand cristina are o fata de purcicasi un c*r de vampaSINCER.

  2. 9
    monica ( pitesti) Says:

    Noi aici, sustinem un cuplu sau altul. Unii, ne mai jignesc pentru pareri contra.

    Din pacate, nu sunt banii nostri, dar putem spune ca cheltuim bani pe voturi si chiar si pe internet ( nu-l avem pe gratis).
    La urma – urmei, cei de la Kanal D stiu ce fac.

    Sustin: Diana, Valentin. Si sper sa nu se faca… magarii, asa cum bine se exprima o “colega” de mai sus.

  3. 8
    marcela Says:

    DIANA MERITA SA CASTIGE DAR MIE FRICA SA NU SE FACA VREO MAGARIE

  4. 7
    anyyta90 Says:

    veronik merita sa chstige concursu dak facea cuplu cu vlad ei chstigau o ador pe veronik e frunosa desteapta tot ce vreii sa gasesti la o fata ea le are pe tote vlad e frumos da e orgolios o admir si pe lacrimiora o femeie cu un carcater tare

  5. 6
    anyyta90 Says:

    parerea mea e k diana merita sa chstige concursu nu k sar iubi ei prea mult da au rezistat cel mai mult si au fcaut cuplu de la inceput eu cred k diana il iubeste mai mult pe vali ect ar iubio el .cristina e o falsa si influentata si nu crek k il iubeste pe lucian dak il iubea facea cuplu de la inceput da ea a facut pe finala vrea marele premiu da nare sanse k nu merita lucian e baiat bun nu o merita pe cristinaa ea ar trebui sa ramana k brandusa k o aproba si brandusa isi bate joc de ea

  6. 5
    monica ( pitesti) Says:

    Rectific la comentariu: nu sunt altii in concurs……….

  7. 4
    monica ( pitesti) Says:

    Domnule, parerea mea este ca ar merita Diana si vali pentru ca sunt altii in concurs, care sa-i intreaca. Daca ar fi facut Vlad cuplu cu Veronica sau ar fi ramas cu Alina, va asigur ca acestia ar fi cistigat, oriocum daca aceasta emisiune a avut audienta a fost pe umerii a citeva persoane din concurs(Veronica, Vlad, Lacramioara, Diana si Alina).
    Eu nu as avea nimic cu celallt cuplu, dar ce naiba sa sustin, mai nou auzi , chiar sunt revoltata pai fata asta in loc sa faca scoala facea copil la l7 ani si vine sa faca aci pe sfinta? Dealtfel, m-am saurat de mahalaismele vazute si auzite si nu inceteaza cearta nici pe ultimii 10 m.

  8. 3
    miha Says:

    Si luati in vedere si un reality show nematrimonial, gen Big Brother, pt ca nu toata lumea vrea sa faca nunti din interes. Ar fi mai credibil un astfel de show si nu ar fi nimeni acuzat de nunta pt bani :d un concurent il aveti deja :) ) :D

  9. 2
    Lorena Says:

    E o finala cu doua cupluri care nu se iubesc ci sunt bussines si din puntul meu de vedere va castiga Diana si Vali pt. ca baciu Vasile are cei mai multi bani sa investeasca in voturi si cred ca nimeni nu-i va lua locul de ” nora saptamanii ” , cu atat mai mult ca e si ultima saptamana din concurs ,…..in caz contrar : asta ar insemna ca Diana sa se inece ca tiganca la mal , ori daca pana acum a fost tot prima nu prea vad cum ar lua lucrurile o intorsatura pe ultima suta de metri .

  10. 1
    Sonia Says:

    Multim stimata Raluca Neagu pentru acest site si sper ca cineva a fost la curent si cu ceea ce am exprimat citiva comentatori in mod civilizat si cum vedem noi lucrurile.

Pages: « 7 6 5 4 3 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free