Neintelegeri intre Vlad si Alexa


vlad alexa 01De curand au aparut noi neintelegeri in cuplul Vlad-Alexa.

Alexa i-a reprosat lui Vlad, ca nu crede ca acesta mai simte ceva pentru ea, lucruri pe care Vlad le-a negat, dand vina pe neincrederea pe care partenera lui o are in el.

Cei doi nu isi doresc o casatorie in competitia Nora pentru mama 4, deoarece vor sa se cunoasca mai bine in afara ei.

Ce parere aveti de recentele neintelegeri dintre Vlad si Alexa?

Articol realizat de Raluca Neagu

16 comentarii la “Neintelegeri intre Vlad si Alexa”

Pages: « 2 [1] Show All

  1. 10
    patricia Says:

    aleza deschideeeeeeeeeeeee ochi mari ca nu te vad bine

  2. 9
    nadia Says:

    Sunt doi pampalai care isi omoara timpul pe acolo.Pe Alexa a trimis-o masa inapoi in casa iar Vlad ca sa ii faca in ciuda Alinei s-a cuplat cu ea .Lacramioara o place pe Alexa ca e naiva si nu ii iese din cuvant sta sa ii pazeasca si mancarea iar Vlad ca sa nu o supere pe mamica sta in preajma Alexei.

  3. 8
    Monica Says:

    Alexa, daca tot ai pornit pe drumul asta, mergi pina la capat. S-a mai intimplat, vezi tatiana si Dragos, cel putin la aceia era dragoste cu nabadai.

  4. 7
    ELENA AGNITA Says:

    vlad pacat ca nu ai ramas un cuplu cu alina ,dar niciodata nu este prea tirziu ,alina este o fata deosebita te/a iubit si inca te mai iubeste pacat mare pacat te/ai lasat influentat de mama ta ,cit o sa stai in umbra mamei ce inseamna ca daca mama nu vrea sa/ti accepte iubirea fata de o fata sau casatoria tu preferi sa stai singur,vlad alexa nu este pentru tine deschide ochii mari sa nu iti para rau pe mai tirziu,alina este o fata linistita ,si mult mai finuta decit alexa,te rog nu mai riposta la birfe revizuiesteti comportamentul fata de cei din casa la fel si mama ta pentru ca te pune intr/o postura proasta pe tine ,separate de alexa piina nu este prea tirziu ,nu fe cuplu die complezenta, tu nu observi ca alexa cauta sa te bage sub papuc,ce fel de barbat esti ai mare grije.

  5. 6
    Laura Says:

    sincer, nu cred ca e vb de nici o strategie de-a lui vlad.nu cred ca face cuplu cu alexa pt a castiga premiul.daca ar fi fost asa, atunci ar fi fost ca un catel la picioarele ei, sau , mai mult, nu s-ar fi despartit de alina.nu trebuia neaparat s-o ia pe alexa doar ca sa faca un cuplu de complezenta.

  6. 5
    george Says:

    se vee ca s-a saturat de cum este tratata de vlad si afara nu cred ca vor mai face cuplu.

  7. 4
    lili Says:

    ma bucur pentru ei si antradevar se iubesc numai ca alexa este prea fitoasa
    nu al iubeste pe vlad se preface

  8. 3
    hop_tzop Says:

    vlad n o iubeste decat pe ma sa..o vrea pe alexa doar pt k asa are mai multe sanse de castig…e clar asta..se vede de la o posta..cik vlad o iubeste pe alexa :) ))

  9. 2
    klaudia Says:

    normal!!!si-au dat arama p fata sunt un cuplu de complezenta

  10. 1
    maria Says:

    alexa eu zic caci vlad te iubeste mult si e pacat s a nu il iubesti ,este un bait bunsi doamna lacramioara ,e crescut cu bun simt,si u esti o fata deosebita si v a potriviti amindoi.

Pages: « 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free