De ce a decis doamna Lacramioara sa-si schimbe comportamentul in concurs?


lacramioara 31Doamna Lacramioara a recunoscut de curand ca a decis sa-si schimbe comportamentul in concurs, odata cu atitudinea celorlalte mame fata de ea.

In urma cu ceva timp doamna Lacramioara declara ” Vreau sa fiu ironica, vreau razboi”.

Concurenta Lacramioara a marturisit ca nu mai suporta presiunea pe care celelalte mame o exercita asupra ei in concurs.

Doamna Lacramioara considera ca acestea si-au creat o imagine negativa despre ea inca dinaintea intrarii in aceasta competitie.

Care credeti ca sunt adevaratele motive pentru care doamna Lacramioara a decis sa-si schimbe comportamentul in competitia Nora pentru mama 4?

Articol realizat de Raluca Neagu

20 comentarii la “De ce a decis doamna Lacramioara sa-si schimbe comportamentul in concurs?”

Pages: [2] 1 » Show All

 1. 20
  stanciu andreea Says:

  lacramioara are tot respectul : o mama singura sa-si creasca copilul asa cum la facut ea mai greu intalnesti vlad are o inteltgenta rara si e foarte ok la fel ca si mama sa bravo voua !!!

 2. 19
  ana Says:

  Eu nu inteleg de ce spuneti voi ca relatia dintre Lacramioara si Vlad e super.Vlad este destul de matur ca sa ia singur hotarari dar nu poate din cauza mamei lui care ii dirijeaza fiecare pas.Ea nu o placea pe Alina pentru ca nu putea sa o domine a facut in asa fel ca sa ii desparta o place pe Alexa pentru ca e naiva si o joaca cum vrea ea .Vlad sta tot timpul sub fusta mamei dar nu se stie pana cand.De obicei asemenea relatii mama-fiu se termina urat in momentul cand fiul nu mai e dispus sa faca exact ce zice mamica lui iar mamele dau vina pe nurori si nu recunosc ca de fapt ele sunt vinovate.

 3. 18
  MERY Says:

  bravo Lacramioara esti o femeie cu coloana vertebrala…..ti-ai crescut si educat copilul foarte bine….si mi se pare normal sati aperi copilu cand restu concurentilor ti-al ataca si tot la fel mi-se pare normal cad tu esti atacata ca Vlad sati ia apararea…….te felicit cu drag MERY din TIMISOARA

 4. 17
  Rodica. Says:

  Tot timpu a fost rea si razbunatoare insa s-a abtinut pentru a fi votata iar acum nu mai poate sa se prefaca si isi arate adevarata fata, e cea mai rea din concurs se vede pe fata ei, ma mir ca a fost atit de mult mama saptamani ,cine o voteaza ?si mai ales cu asa un procentaj de mare ?….Pe toate concurentele le birfeste si le da motive de cearta si tot ea se da a fi victima ,e ffffff periculoasa.

 5. 16
  patricia Says:

  afara cu betivii si retardatii din concurs gen vlad lacramioara si vali

 6. 15
  lory Says:

  pt.ca nu mai suporta pe nesimtitele alea grase si invidioase(daniela si cristina)

 7. 14
  nadia Says:

  Se vede dupa mutra ei cat este de rea nu o suporta nimeni din casa singura care o infrunta este Daniela .O femeie periculoasa ,razbunatoare nu stiu cine poate sa voteze o astfel de femeie .

 8. 13
  ana Says:

  Mimi sunt de aceiasi parere cu tine

 9. 12
  ioana Says:

  Este pacat ca e judecata atat de aspru; are o relatie super cu copilul ei, este isteata si are multa vioiciune – ce-i rau ca se comporta tinereste? E mai “vie” decat multe din tinerele intrate pentru a-si gasi jumatatea….desi cred ca sunt intrate din lene si gusta din ea cu nesatiu…cum ar zice poetul

 10. 11
  MIMI Says:

  O NESUFERITA,RAZBUNATOARE SI O MARE BETIVA LACRAMIOARA ASTA,ARE UN COMPORTAMENT FOARTE URAT.AS VREA SA FIE ELIMINATA.

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free