Doamna Lacramioara – Mama Saptamanii (28 mai 2010)


doamna lacramioara mama saptamanii 28La Finala Saptamanii din data de 28 mai 2010, doamna Lacramioara a iesit pe locul 1, obtinand titlul de Mama Saptamanii cu un procent de 37,5% din votul telespectatorilor.

Fiind si o Seara a eliminarilor, doamna Lacramioara a nominalizat-o pe Georgiana pentru a iesi din casa Nora pentru mama 4.

Ce parere aveti de mentinerea doamnei Lacramioara pe locul 1?

Articol realizat de Raluca Neagu

15 comentarii la “Doamna Lacramioara – Mama Saptamanii (28 mai 2010)”

Pages: « 2 [1] Show All

  1. 10
    IOANA Says:

    PENTRU OAMENI CA ACESTIA TARA NOASTRA ARE DE SUFERIT: TRADATORI, LASI, OAMENI CARE NICI MACAR NU SE IUBESC PE EI INSISI; RUSINE SA VA FIE!

  2. 9
    Laura Says:

    si de unde stiti voi cate prestatii a avut in turcia?
    Poate ar trebui sa va limitati strict la ce se intampla in concurs, si nu la a face afirmatii legate de viata concurentilor in afara casei.
    stati linistiti, daca va temeti ca vlad o sa ia premiul, nu cred, pentru ca nu o sa se casatoreasca cu alexa, cred ca a avut de invatat destul din viata mamei lui pentru a se gandi bine inainte sa faca un pas atat de important.

  3. 8
    cameluca Says:

    sper sa ramana pe locul I pana la sfarsit.

  4. 7
    stefy Says:

    Bravo,d-na Lacramioara,sunteti cea mai tare,ramaneti mereu pe pozitie si luptati indiferent de arme.Sunteti deosebita si meritati sa fiti mama saptamanii,sa moara vecinii din casa,de ciuda bineinteles.Votul meu il veti avea mereu.

  5. 6
    hop_tzop Says:

    fata ei..mai ales in poza asta spune tot..acritura

  6. 5
    lorena Says:

    Adevarul e undeva la mijloc , nu exista adevar suprem si daca este cred ca nici un om de rand nu-l detine…Realitatea din punctul meu de vedere e alta , la ora actuala in acest concurs NPM4 Lacrima e cea mai inteligenta si de aceea e votata. Are un stil inegalabil prin felul in care raspunde provocarilor , are pregatit raspunsul pt. oricine si stie cum sa iasa din orice situatie .O apreciez pt. calmul de care a dat dovada pe parcursul concursului ea fiind printre primele mame care au intrat in casa NPM4 si a tinut piept tuturor criticilor aduse la adresa ei . “Intre lupi trebuie sa urlii.”SUCCES IN CONTINUARE !

  7. 4
    crisy Says:

    este cea mai enrv anta persoana si ea si vlad .

  8. 3
    ileana Says:

    la cite prestatii a avut in turcia,e normal sa fie pe locul 1.afara cu ea si fatalaul ala de fisu

  9. 2
    anonim Says:

    este o scorpie

  10. 1
    morwe Says:

    NU MERITA AFARA CU EI SANT FALSI

Pages: « 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free