Doamna Lacramioara – Mama Saptamanii (28 mai 2010)


doamna lacramioara mama saptamanii 28La Finala Saptamanii din data de 28 mai 2010, doamna Lacramioara a iesit pe locul 1, obtinand titlul de Mama Saptamanii cu un procent de 37,5% din votul telespectatorilor.

Fiind si o Seara a eliminarilor, doamna Lacramioara a nominalizat-o pe Georgiana pentru a iesi din casa Nora pentru mama 4.

Ce parere aveti de mentinerea doamnei Lacramioara pe locul 1?

Articol realizat de Raluca Neagu

15 comentarii la “Doamna Lacramioara – Mama Saptamanii (28 mai 2010)”

  1. 1
    morwe Says:

    NU MERITA AFARA CU EI SANT FALSI

  2. 2
    anonim Says:

    este o scorpie

  3. 3
    ileana Says:

    la cite prestatii a avut in turcia,e normal sa fie pe locul 1.afara cu ea si fatalaul ala de fisu

  4. 4
    crisy Says:

    este cea mai enrv anta persoana si ea si vlad .

  5. 5
    lorena Says:

    Adevarul e undeva la mijloc , nu exista adevar suprem si daca este cred ca nici un om de rand nu-l detine…Realitatea din punctul meu de vedere e alta , la ora actuala in acest concurs NPM4 Lacrima e cea mai inteligenta si de aceea e votata. Are un stil inegalabil prin felul in care raspunde provocarilor , are pregatit raspunsul pt. oricine si stie cum sa iasa din orice situatie .O apreciez pt. calmul de care a dat dovada pe parcursul concursului ea fiind printre primele mame care au intrat in casa NPM4 si a tinut piept tuturor criticilor aduse la adresa ei . “Intre lupi trebuie sa urlii.”SUCCES IN CONTINUARE !

  6. 6
    hop_tzop Says:

    fata ei..mai ales in poza asta spune tot..acritura

  7. 7
    stefy Says:

    Bravo,d-na Lacramioara,sunteti cea mai tare,ramaneti mereu pe pozitie si luptati indiferent de arme.Sunteti deosebita si meritati sa fiti mama saptamanii,sa moara vecinii din casa,de ciuda bineinteles.Votul meu il veti avea mereu.

  8. 8
    cameluca Says:

    sper sa ramana pe locul I pana la sfarsit.

  9. 9
    Laura Says:

    si de unde stiti voi cate prestatii a avut in turcia?
    Poate ar trebui sa va limitati strict la ce se intampla in concurs, si nu la a face afirmatii legate de viata concurentilor in afara casei.
    stati linistiti, daca va temeti ca vlad o sa ia premiul, nu cred, pentru ca nu o sa se casatoreasca cu alexa, cred ca a avut de invatat destul din viata mamei lui pentru a se gandi bine inainte sa faca un pas atat de important.

  10. 10
    IOANA Says:

    PENTRU OAMENI CA ACESTIA TARA NOASTRA ARE DE SUFERIT: TRADATORI, LASI, OAMENI CARE NICI MACAR NU SE IUBESC PE EI INSISI; RUSINE SA VA FIE!

  11. 11
    anonim Says:

    sincer a fost cea mai atacata in acest concurs, nu sant preferatii mei dar datorita injuriilor ce i s-a adus iar ea tot a inghitit cred ca este singura d-na din acea casa si sper sa fie votata incontinuare.

  12. 12
    patricia Says:

    nu cred ca este atat de votata cred ca canal d face jocurile sa iasa vlad cu lacramioara

  13. 13
    Rodica. Says:

    Nu mi se pare ceva normal e ce-a mai nesuferita mama din concurs ,cine o voteaza?se vede cit e de rea , as crede ca e ceva aranjament aici nimeni nu o suporta toti vorbesc de rau de ea si totusi e pe primul loc,si inca cu ce punctaj.

  14. 14
    mona Says:

    la cat au suferit in acest concurs si si-au tinut calmul si au inghitit multe merita sa castige marele premiu lacramioara tino tot asa ca noi am fost si vom fi alaturi de tinemoldova te voteaza zilnic multa bafta la marele premiu ma bucur ca nu esti ipocrita ca daniela si paula dar dev paula ce sa mai zic ca ea ffacuto feciorusu de mai mare rusine prost copil mai bine zis un papagal csare sta sub papucul cristinei

  15. 15
    MARI Says:

    ESTE CEA MAI REA MAMA DIN CONCURS VA ROG CANAL D NU O MAI SUSTINETI ESTE SI BETIVA SI PUTUROASA FACE DE RUSINE EMISIUNEA VA ROG NU OMAI TINETI AN BRATE NU MERITA

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free